آقا با چه دکمه ای روی دسته میشه توپ رو از حریف
بدون تکل، گرفت؟؟
آخه تکل میزنی سریع کارت رو گرفتی:31:
راستی چندتا ضد حال تو Pes2009 ( البته به نظ من )
1- تکل زدن خود به خودی بازیکنان :18:
2- جای حساس بازی به بازیکنت پاس میدی یکدفعه خودش لایی رو باز میکنه توپ از لایه پاش رد میشه :18:
3- دقیقه 90 اون بالا وقت اضافه رو میزنه " 0 دقیقه"، آخه کجای دنیا صفر دقیقه میشه ! :18:
4- یک جای زمین شوت رو پر میکنی توپ میره تو گل ولی از 1 متر اونطرف تر شوت رو پر میکنی توپ اینقد میره بالا که دیگه قابل روئت نیست، در کل منطق خاصی نداره فکر کنم :18:
5-از دروازبان هم که چیزی نگم بهتره .... :18:
ولی در کل بازی خیلی واقعی و جالبه، آدم ازش خسته نمیشه:8:... من خودم از سال 2002 تا قبل FIFA 09 فیفا باز متعصب بودم، ولی همیشه Pes رو هم میگرفتم ولی برام جالب نبود تا امسال که وقتی Fifa09 رو نصب کردم و دیدم هیچ تغییری نسبت به 08 نکرده و فقط انگار یه پچ گرافیکی روی 08 ریختن دادن بیرون:41:
ولی وقتی pes 2009 رو نصبیدم، فهمیدم فوتبال واقعی یعنی چی:27:، و اگر این مواردی که بالا گفتم هم درست میشد چی میشد :10:
و در آخر 2 تا چیز برام جال بود اول تبلیغات دیجیتالی دور زمین که بازی رو خیلی جالب میکنه و دوم تماشاچی ها که آخرت هوش مصنوعی هستند :18: بر خلاف فیفا، برام خیلی جالب بود وقتی دیدم موقع حمله یکسری از تماشاچی ها که طرفدار تیم بودند نیم خیز شدند و موقع گل خوشحالی میکردند یا زمان کرنر اگر دقت کنید عین واقعیت بعضی هاشون دارن داد میزنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا تیم رو با حرکت دست به جلو فرا می خونند! و ...
در کل Pes هوش مصنوعی خیلی بالایی داره :thumbsup: