[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم جالب اومد
دوستان هیچ راهی برای تبدیل موتور6 به 8 نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
میخوام کاماروی 6 به 8 تبدیل کنم ولی میگن هیچ جوری نمیزارن
Printable View
به نظرم جالب اومد
دوستان هیچ راهی برای تبدیل موتور6 به 8 نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
میخوام کاماروی 6 به 8 تبدیل کنم ولی میگن هیچ جوری نمیزارن
قانوني كه فك نميكنم بشه دوست عزيز اما ميتوني معاينه فني ايت رو بگيري بعد اينكارو بكني اما خب برا حداكثر يك ساله! و تو اين يك سال همه تو خيابون حتي نيرو انتظامي ميتونه جلوت رو بگيره و اگه كارت ماشينت با ماشينت تطابق نداشته باشه و ماموره هم اهل رشوه نباشه ميتونه ماشين رو به خاطر عدم اصالت بخابونه!!نقل قول:
معنی قیمت مناسب رو هم فهمیدیم:
[HTML]http://www.iranmashin.com/index.php?module=show&id=18933&mashin[/HTML]
مثل اینکه ماشین کلا بد فرم بو میده مدل وشته 1352 یعنی به عبارتی 1973 ولی این بدنه مال 76 به بالا هستش عکس از پشت نذاشته احتمال قوی دماغه عوض شده
یه دزد که دنبال یه بچه مایه داره سرکیسه کنه
سانورف رو ماشین گذاشته رو کاپوت کامارو فایربرد ترانس آ ام رو کشیدن
واقعا اینا فک میکنن ملت همشون قاقولن ؟
با سلام خدمت دوستان آمریکایی باز .
از اونجایی که بنده دارم پول جمع میکنم تا یه کامارو 8 سیلندر بگیرم ،
یه سئوال در مورد مصرف سوخت داشتم .
اینجا کسی هست یه آمریکایی 8 سیلندر با LPG بگازه ؟
سئوال من این بود که مثلا 3 کپسول LPG چند کیلومتر ماشینو حرکت میده ؟
مصرف سوخت LPG با بنزین واسه اینطور ماشین هایی برابری میکنه ؟
شرمنده این به اینجا مربوط نیست ، ولی کلی خندیدم :
یارو یه ماشین آنتیک می خواد 20 میلیون هم میده ! حتماً فکر می کنه کلی دست و دلبازه !کد:http://www.iranmashin.com/index.php?module=show&id=5746&mashin
توضیح اینکه این ماشین تو آمریکا که ماشین های دست دوم و حتی گاهاً قدیمی با قیمت های پایین خرید و فروش میشه
به قیمت حدود 45 الی 90 هزار دلار خرید و فروش میشه.
اره با شما موافقم بد رقم ميخوره كه سر كاري باشه اما بدنه مال 78 به بالاستا (اگه اشتباه نكنم):23:نقل قول:
در مورد lpg اصلا توصیه نمیشه چون هیچکدوم با استاندارد نصب نمیشن و ماشینهای مدل پایین جنس سیلندر و سر سیلندر طوری هست که بهش آسیب میزنهنقل قول:
شما از یک ماشین آمریکایی 80 سیلندر بخصوص یه کوپه کوچک آمریکایی اصلا انتظار اقتصادی بودن نداشته باشید مگر اینکه شما از این ماشین فقط برای آخر هفته استفاده کنید
دیگه نمیخوان در مورد تاینکه چطور باید یه ماشین رو سوختش رو به گاز مایع تغییر داد توضیح بدم چون هیچکس این کار رو نمیکنه و بعد موتور ماشین کلا از بین میره پس به فکر این کار نباشید
اگه شما اقتصادی بودن رو توی مصرف کم میدونید میتونید یه کاربراتور کوچیک براش بذارید و جون موتور ماشین رو بگیرید اون وقت ماشین بیشتر از 10 لیتر مصرف نمیکنه ولی در عوض شتابی هم نداره
اگه میخواید یه کار اصولی کنید موترو ماشین رو به انژکتوری تبدیل کنید
دو راه داره
اول لاینکه دنبال یه موترو 8 سیلندر آمریکایی جی ام مثل LS1 روش بذارید که دقیقا 350 اینچ مکعبی هستش
دوم اینکه میتونید همین موتور رو انزکتوری بکنید که این روش هم هزینه ای نزدیک 2 میلیون داره
سلام به همه
بچه ها این ماشین منه به نظر شما چقد میرزه ؟
میخوام بفروشمش.
واقعیتش خیلی ماشین تمیزی هستش مدلش 75 بود یا 76؟
شما خودتون یه قیمتی بدین شاید یکی از ما مشتری شد من که خوشم اومد ازش .