گند زدن این چه کاریه؟ من 128 دارم تو انتخاب سرویس میشه 512 برداشت یا خیر ؟ کسی از دوستان امتحان کرده؟
Printable View
گند زدن این چه کاریه؟ من 128 دارم تو انتخاب سرویس میشه 512 برداشت یا خیر ؟ کسی از دوستان امتحان کرده؟
چرا اینطوری شده من تازه اومدم تو آسیاتک یعنی باید همین اول کاری بند و بساط جم کنیم بریم یه شرکت دیگه:41:
نقل قول:
خداحافظ..همین حالا
اطلاعیه مهم در خصوص سرویس های رایگان شبانه
به اطلاع کلیه مشترکین گرامی می رساند بدلیل درخواست های مکرر استفاده کنندگان از سرویس شبانه و به منظور جلب رضایت این عزیزان ازمورخ 89/12/1 جهت استفاده از این سرویس نیازی به قطع و وصل ارتباط و یا خاموش و روشن کردن مودم نمی باشد و نرم افزار بصورت اتوماتیک تغییرات لازم را اعمال می نماید.
خواهشمند است جهت استفاده از سرویس شبانه به نکات ذیل توجه فرمایید:
1- در هنگام خرید و یا تمدید سرویس توجه داشته باشید که سرویس شبانه برای برخی از تعرفه ها رایگان و برای برخی نیم بهاء میباشد.
2- زمان سرویس های شبانه از ساعت 1 تا 7 بامداد به 2 تا 8 صبح تغییر یافته است.
توجه داشته باشید بعد از پایان زمان سرویس شبانه (8 صبح ) ارتباط به صورت اتوماتیک قطع نخواهد شد و در صورت دریافت و ارسال اطلاعات از حجم سرویس کسر خواهد گردید و به هیچ عنوان قابل برگشت نخواهد بود.
منبع:
آخی! چقدر اینا به فکر کاربرا هستند؟؟!!!!!!!!!!کد:http://www.asiatech.ir/fa
هیچ اشاره ای هم نکرده که تکلیف کاربرای قدیمی چیه؟!
دوستان کسی جواب سوال بنده رو میدونه؟ اگه بشه من 512 بگیرم اخه الان هم 10 گیگ 128 گرفته بودم 26000 کلا فرقش 5 تومن هست
یعنی چی دو تا هشت صبح حجم نیم بهاست!!؟!!
جریان چیه؟! چجوریاست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا این که ارزونتر کرده بدبخت من سه ماهه 128 میگرفتم 36 تومن حالا شده 31 تومن خدا بده برکت!نقل قول:
ای باب فقط 5 تومن ارون کرده میشه یه گیگ اضافه.نقل قول:
بابا این که ارزونتر کرده بدبخت من سه ماهه 128 میگرفتم 36 تومن حالا شده 31 تومن خدا بده برکت!
اگه شما در طول سه ما شبا فقط یه گیگ دانلود میکنید مایه به مایه میره.
ولی ما چی در عرض یه هفته شبا یه گیگ دانلود میکنیم:41:
---------- Post added at 01:18 AM ---------- Previous post was at 01:17 AM ----------
نقل قول:
یعنی چی دو تا هشت صبح حجم نیم بهاست!!؟!!
در کل یعنی بدبختی دیگه همین و بس:31:نقل قول:
جریان چیه؟! چجوریاست؟
---------- Post added at 01:20 AM ---------- Previous post was at 01:18 AM ----------
خب 128 نامحدود بگیر که شده 30 بهتره که دیگه خیالت از ترافیک راحته که تموم نمیشه:31:نقل قول:
دوستان کسی جواب سوال بنده رو میدونه؟ اگه بشه من 512 بگیرم اخه الان هم 10 گیگ 128 گرفته بودم 26000 کلا فرقش 5 تومن هست
سلام به همگيع من الان يه ماهه از اينترنت 512 اسياتك دارم استفاده ميكنم! سرعت دانلود خوبه بين 40 تا 60 دانلود ميكنم، ولي با بعضي از سايتها مشكل داره!! يعني نميتونه بازشون كنه، نه به خاطر مسئله ----- يا چيز ديگه، در كل اصلاً نميتونه بازشون كنه!! مثلاً بعضي وقتي گوگل رو هم باز نميكنه، چراغ مودمم خيلي وقتا قرمز ميشه و چندين بار بايد روشن و خاموش كنم تا سبز بشه!
و اما اينو همين الان امتحان كنيد ببينيد حرفم درسته يانه! اين دو سايت رو الان توو ذهنم مونده، كاربران آسياتك ببينن ميتونن بازش كنن و لينكهاشو باز كنن، اصلاً لينكهاش انگار غير فعاله!!
از يه آي اس پي ديگه امتحان كردم مشكلي نداشت فقط براي آسياتك اينطوريه!
کد:http://gsm aria.com/
لطفاً نتيجه رو اعلام كنيد، با تشكر.کد:http://www.philips.com/
با این کار میخوان بگن تعرفه ها ارزون شده تا شاید سر مارو گول بمالن:13:نقل قول:
بابا این که ارزونتر کرده بدبخت من سه ماهه 128 میگرفتم 36 تومن حالا شده 31 تومن خدا بده برکت!