سلام......
دو تا سول داشتم:
1:چه جوری میشه بدون اجازه طرف اون رو ادش کنیم؟؟؟
2:چه جوری میشه فهمید طرف ignor کرده ما رو یا نه؟؟؟
Printable View
سلام......
دو تا سول داشتم:
1:چه جوری میشه بدون اجازه طرف اون رو ادش کنیم؟؟؟
2:چه جوری میشه فهمید طرف ignor کرده ما رو یا نه؟؟؟
دوستان من یه سوال دارم لطفا جواب بدید وقتی کسی رو میخوایم بوت کنیم باید پسورد اونو بلد باشم بعد یه سوال دیگه من هر وقت میخوام یه بوتر رو باز کنم این ارور میاد
component 'mswinsck.ocs'or one of dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid
لطفا کمک کنید
دوست عزیز من گشتم ولی چیز خوبی پیدا نکردم لطفا یه بوتر بدید که خودتون امنحان کرده باشید و یه توضیحم بدید خیلی نیاز دارم
دوستان من یه سوال دارم لطفا جواب بدید وقتی کسی رو میخوایم بوت کنیم باید پسورد اونو بلد باشم بعد یه سوال دیگه من هر وقت میخوام یه بوتر رو باز کنم این ارور میاد
component 'mswinsck.ocs'or one of dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid
لطفا کمک کنید
با تشکر از شما slambovich
سلام....نقل قول:
1. الآن دیگه نمیتونید بی اجازه کسی رو اد کنید.. قبلا برنامه هایی بودن که میشد باهاش این کارو کرد....... اما الآن همگی از کار افتادن و هنوز هم برنامه ای نتونستن بنویسن......
2. نمیتونید بفهمید تا زمانی که خودش به شما بگه..... یا هم یه چیزی واسش بفرستید که مطمئن باشید وقتی بخونش یه جوابی بهتون میده....... اگه نداد یعنی ایگنور هستین......
سلام.......نقل قول:
خیر، احتیاجی به دونستن پسورد قربانی نیست...... اون پیغام هم به دلیل نبود فایل mswinsck.ocx یا رجیستر نشدن اون به وجود میاد........ عبارت mswinsck.ocx Download رو توی گوگل سرچ کنید و این فایل رو دانلود کنید و در پوشه ی Windows/System32 کپی کنید.......
عزیزم من خودم چندتا بوتر خوب رو معرفی کردم.......نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=1165132&highlight=%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C+%D8%A8%D9%88%D8%AA%D8%B1#post1165132
موفق باشید :)کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=1071277&highlight=%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C+%D8%A8%D9%88%D8%AA%D8%B1#post1071277
دوستان آیا راهی برای Sign In شدن با چند تا ID برای یاهو مسنجر 8 وجود دارد یا خیر؟
سلام......نقل قول:
بله میشه....... فقط باید یه مقدار رو توی رجیستری تغییر بدین........ متاسفانه وقت ندارم سرچ کنم....... توی همین انجمن هم هست........ یه سرچ کنید حتما پیدا میشه :)
موفق باشید :)
دوست عزیز اون بالا شما نوشتید username:password در حالی که من پسورد طرف رو نمیدونمنقل قول:
وبسیار تشکر میکنم بخاطر جوابگویی شما
سلام........... عزیزم متن رو دوباره به دقت بخون...... شما خودتون باید برید آیدی بسازید........ و آیدی ای که شما میسازین پسوردش دست شماست............ بعد که ساختین به جای یوزر نیم و پسورد وارد کنید....... و آیدی قربانی رو توی قسمت Victim بنویسید..........نقل قول:
موفق باشید :)
نقل قول:
جالبه اینجا همه جواب گرفتن الا من!!!:41::41:
میتونم یکی وارد کنم و اون ایمیل اصلی من باشه چون من نمیتونم با مسنجر Yahoo! Messenger with Voice آیدی بسازم دوست عزیز
و بسیار تشکر میکنم از شما