صبا نت واسه شما وصله الان؟؟
Printable View
صبا نت واسه شما وصله الان؟؟
صبانت پارسالم که من داشتم خیلی قطع میشد
هر دو روز مجبور بودم زنگ بزنم پشتیبانی
شبانه هم که هز 1 ساعت اتومات قطع میشد
اما شاتل خیلی بهتره
حداقل احترام بیشتری به مشترکا میذارن
مثل هدیه ها , 200 مگ آخر سرویس , شارژ(قبل از اینکه پول بدید خودشون سرویستون رو تمدید میکنن) و ...
پشتیبانی بهتری هم داره
در کل صبانت نسبت به بقیه isp ها کیفیتش پائینه
فقط مخابرات دوست عزیز همه ی شرکت ها مثل هم فقط دنبال خالی کردن جیب من و شما هستد انتخاب بین بد و بدتر هست:3:نقل قول:
با سلامنقل قول:
خوب اوج فاجعه زماني هست كه فيبر نوري نباشيم و از مخابرات نتونيم سرويس بگيريم :13:
ولی هر چی باشه پینگش از همه بهتره و خوراکه بازیه آنلاینه.نقل قول:
ما آنلاین میزنیم بین مخابرات و آشنا و پارس آنلاین و صبا.صبا نت از همه بهتره
---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:40 PM ----------
زنگ زدم مخابرات گفتن شما یا با v p n وصل میشی یا broadband . اگه الان با v p n وصلی دیگه نمیتونی با broadband وصل بشی.نقل قول:
دوستان منطقه طلاب از کجا سرویس بگیرم خوبه؟
سلام بروبچ مشهدی.
من 128 فن آوا دارم. سرعت شب و روزش هم یکیه.(حتی یه خورده هم تغییر نمیکنه)
شبانه از 1-7 + جمعه ها.
ازش راضیم. سرعت دانلودش هم قابل قبوله و به طور متوسط 60-70 و تا 80-90 هم بعضی وقتا میرسه.(نوسانش خیلی کمه فقط بعضی وقتا هندی میشه و یکم میره بالاتر. ولی تا حالا پایین تر نیومده)(دو ماهه دارم استفاده میکنم)
پینگش برای گیم هم عالیه.(من خودم مهمترین چیز برام پینگه، که خوشبختانه با این تا حالا اصلا تو گرنا لگ و دلی نداشتم)(WOW که به هیچ وجه نباید لگ داشته باشم)
این وسط فقط یه مشکلی دارم. هر پنج ساعت یه بار به طور اتوماتیک DC میشه.(دقیقا هر 5 ساعت بدون کم و کاست)
برای دانلود مشکلی پیش نمیاره چون اکانت پرمیوم رپیدشر دارم و معمولا لینکای دانلودی یا رپیدن یا مستقیم یا تورنت.
فقط برای AFK که میخوام بکنم یکم اذیت میکنه، چون بعد هر بار DC(هر 5ساعت یکبار) باید دوباره Rejoin بدم.
میخواستم ببینم مشکل از کجاست و باید چیکارش کرد.
سلام بچه ها
خدا صبانت رو لعنت کنه {به خصوص نمایندگیش ماورا }
دو روزه که قعطه تا الان سومین بار تو دوماهه اخیره ولی مدت قعطی خیلی زیاد شده
هر چی هم زنگ میزنی برعکس شما ها خیلی سریع بر می دارن ولی چیزی به جر گفتن{کلن از تهران قعطه}ندارن
راستی شما lich king wowبازی می کنید ساعتی چه قدر مصرف میشه
سلام بچه محل خوفییییییییینقل قول:
اول بگو ببینم کدوم خیابون طلاب میشینی ؟؟ تا دقیق بگم چیکار کنی !
بچه ها اسم فناوا رو اصلا نیارید مضخرفترین سرویسی بود که تو عمرم باهاش کار کردممممممم . خدایی فاجعه بودددددد . دیوانه شده بودم یک ماه اینترنت نداشتم و میگفتند باید با تهران هماهنگ کنیم و ....... آخرش گفتم ما رو به خیر و شما رو به سلامت .
طرف پنجتنه :d:27::27::27:نقل قول: