منچستر با شکایت تیرش رو در تاریکی پرتاب میکنه تا کریس رو نگه داره.
اما غیر ممکنه رئال جریمه بشه, فوقش جریمه نقدیه !
البته رئال بسیار زیرکانه داره جلو میره, یه نمونش مربی بدن سازه !!!
منچستر با شکایت تیرش رو در تاریکی پرتاب میکنه تا کریس رو نگه داره.
اما غیر ممکنه رئال جریمه بشه, فوقش جریمه نقدیه !
البته رئال بسیار زیرکانه داره جلو میره, یه نمونش مربی بدن سازه !!!
سلام بچه ها من برگشتم
قوي ترين عضو تاپيك قديمي رئال
از بروبچ قديمي كسي هست اينجا ؟
احمد كجايي كه داست اومد
سلام خدمت دوستان عزیز:
اول که مهرداد جان خوش اومدی داش میگم حال میکنی چه تاپیک باحالی رو بهت معرفی کردم؟!
خوب دوم که دوستان این رفیق ما یکی از رفقای من تو یه جای دیگه بود وقبلا هم یه باری اومده بود ولی خوب حالا مث اینکه کامل دیگه انیجا میخواد کلا موندنی بشه من از طرف شما و به نمایندگی شما اگه اجازه بدین اول بهش خیر مقدم بگم و بعد لقب کریس رونالدو رو بهش اعطا کنم چطوره موافقین؟؟
سلام بچه ها، اين امتحانا كه نميزاره من اينجا بيام!
احمد الان اون خبري رو كه گزاشتي تو سايت گل خوندم، اما اونا عكس رو نذاشته بودن، مطمئا بودم كه يكي از بچه هاي فعال اين تاپيك اين عكس رو پيدا ميكنه و اينجا ميزاره... پس فوري اومدم تو تاپيك و .... :31:
البته تو يه بار كه من سر سري خبر رو تو گل خوندم فك كنم گفت مربي بدن ساز سه سال تو منچستر بود، يه سال هست كه اومده رئال!
ضمن اينكه اين عكس يه جورايي شمشير دو لبه هست! چون كه حالا منچستر يه مدرك داره كه به قول خودشون ثابت كنن به فيفا ما داريم از زاه هاي غير قانوني زور ميزنيم رونالدو رو از چنگشون در بياريم :27: اما به قول بچه ها، آخرش جريمه نقدي هست! وقتي خود رونالدو ميخواد بياد رئال، فيفا هم نميتونه جلوش رو بگيره....
فعلا خداحافظ
دیدار رونالدو و مربی بدنساز اصلا مدرک نیست جون باهم دوست هستن و رئال خیلی زرنگه !!!
اصلا مدرک دست منچستر نمیده !
فیفا نظر خود را در مورد شکایت منچستر از رئال اعلام کرد انها معتقدند که منچستر هیچ دلیلی برای اثبات ادعاهای خود ندارد.
اخیرا منچستری ها به دلیل اینکه رئال مادرید از راههای غیر قانونی می خواهد رونالدو را به خدمت بگیرد از این باشگاه مادریدی به فیفا شکایت کرده بودند.
ولی امروز یکی از سخنگوهای فیفا که جز هیئت رئیسه این فدراسیون نیز هست گفت :
شانس یونایتدی ها برای تنبیه کردن رئال مادرید تقریبا صفر است.
من فکر می کنم که دیگر همه می دانند در فوتبال از این نوع اتفاقها همیشه رخ می دهد اما اثبات اینکه خطایی روی داده بسیار سخت و غیر ممکن است.
رئال مادرید بسیار قدرتمند است و فکر نمی کنم انها خیلی نگران شکایت منچستری ها باشند.
:40:
اين منچستر هم بيكاره
واقعا براش افت نداره بره الكي از رئال شكايت كنه
وقتي كريس رونالدو راضيه ********** تو دو غورت و نيمت باقيه
کریش بعد بازی با چک گفته که بازی با لباس سفید رو بیشتر از قرمز دوست داره !
آخه این منچستری ها ... هستن ,بچه به این تابلویی داره میگه فقط رئال, بازم چرت می گن !
خداییش می خوان قیمتو ببرن بالا !
به به نیستلروی عزیز خوبی داش چه عجب چشممون به جمالتون روشن شد عزیز خوبی داش سلامتی؟
در مورد کریس همین بس که اون تو تمام طول عمرش ارزوش این بوده که روزی خودش رو سفید پوش ببینه......
و اینکه خدمت دوستان گل عرض کنم که بسی خوشحالم که تاپیک رنگ و بوی تازه گرفته ممنون از همکاریتون امیدوارم که دوستان دیگر هم کم لطفی نکنند.......
کالدرون که گفته قیمت اصلا مهم نیست!نقل قول:
خداییش می خوان قیمتو ببرن بالا !