من از سایت سازمان سنجش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو گرفتم. منتها تو این دفترچه، منابع آزمون فناوری اطلاعات (IT) رو ندیدم! فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) هستش، اما IT نیست! جریان چیه؟!
Printable View
من از سایت سازمان سنجش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو گرفتم. منتها تو این دفترچه، منابع آزمون فناوری اطلاعات (IT) رو ندیدم! فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) هستش، اما IT نیست! جریان چیه؟!
يكي ميشه اين رو برام توضيح بده ؟
تذكر مهم : داوطلبان علاقمند به گزينش در رشته هاي مربوط به موسسات آموزش عالي غ يرانتفاعي مي توانند در زمان انتخاب رشت ه نسبت به
اعلام علاقمندي در گزينش اين رشته ها اقدام نمايند . بديهي است اين داوطلبان ابتدا با توجه به مندرجات دفترچه راهنماي انتخاب رشته (دفترچه
شماره 2) مي بايست از پذيرش رشته امتحاني مربوط در اين موسسات اطمينان حاصل ن موده و سپس با پرداخت هزينه لازم، اقدام به انتخاب
رشته هاي ذيربط نمايند. توضيحات تكميلي در دفترچه راهنماي انتخاب رشت ههاي تحصيلي(دفترچه شماره 2) درج خواهد شد.
دفترچه 2 كي مياد ؟ آخه من فقط به اميد غير انتفاعي ميخوام شركت كنم .پارسال كه براي غير انتفاعي هزينه اضافه اي نداديم !!!
نقل قول:
دفترچه 2 بعد از اعلام ننایج اولیه میاد
باید مثل خرید کارت واسه ثبت نام ، یه هزینه ای واریز کنی واسه غیر انتفاعی و پیام نور ، اگه هم واریز نکنی فقط در گزینش دانشگاه های دولتی میتونی شرکت کنی
.
یعنی، علاوه بر هزینه ثبت نام اولیه که برای دولتی منظور میشه، اگر بخوایم آزاد و غیر انتفاعی هم شرکت کنیم، باید برای آزاد کارت جدا و برای غیر انتفاعی کارت جدا تهیه کنیم یا آزاد و غیر انتفاعی کلاً شامل یه کارت میشه؟نقل قول:
یعنی اگه بخوایم غیرانتفاعی بریم باید یه کارت دیگه هم بخریم؟ یا با همون کارت اولیه سراسری فعلا میشه ثبت نام کرد؟نقل قول:
اعلامیه اش میاد تو سایت سنجش که چیکار باید بکنیم؟
نقل قول:واسه آزاد یه کارت جدانقل قول:
واسه دولتی جدا
واسه غیر انتفاعی و پیام نور هم جدا ( از طریق خوده سایت سنجش باید خریداری بشه )
امروز تو دانشگاه با بچه ها صحبت میکردم. بچه ها میگفتن، IT کاردانی به کارشناسی نداره! درسته؟ یعنی نه دولتی، نه آزاد و نه غیر انتفاعی، کاردانی به کارشناسی رو ندارن؟؟؟!!!
من واسه یکی از اشناها دارم ثبتنام میکنم . ولی فقط کارت ازاد خریده - باید کجا ثبتنام کنم -؟ سایت سنجش قسمت واردکردن اطلاعات کارت اعتباری میگه شماره پرونده 6 رقمی وارد کنید ولی این 7 رقمه . چیکار کنم؟
میشه بی زحمت لینک خرید برای غیر انتفاعی رو بزارید ؟ هر چی میگردم سایت سنجش پیداش نمیکنمنقل قول:
یحیی جان باید بری پست ... فروش اینترنتی ندارهنقل قول: