برنامه ايي كه تصوير فرد تماس گيرنده را كامل و بزرگ بيندازه رو صفحه و برنامه پيغامگير براي p990 اگه داري ممنون ميشم معرفي كنينقل قول:
Printable View
برنامه ايي كه تصوير فرد تماس گيرنده را كامل و بزرگ بيندازه رو صفحه و برنامه پيغامگير براي p990 اگه داري ممنون ميشم معرفي كنينقل قول:
روي علامت سايلنت كليك كن تيك سايلنت رو بردار و صداي multimedia رو زياد كن و صداي آهنگ و مسيج رو كم كن اونوقت گوشيت در حالت سايلنت ولي آهنگ ميتوني گوش كنينقل قول:
فایل رو کپی کن رو مموری گوشیت بعد برو اونجایی که کپیش کردی، برو روش و اوکی کن بعد سیوش کن بعد برو تو برنامه اوپرا تو بوکمارک اسم برنامه هستش روش کلیک کن میاد بالا بعد متنتو بنویس و کپیش کن جایی که میخواینقل قول:
اقایون من p990 دارم.وقتی میخوام فلش دوربینو روشن نگه دارم تا به عنوان چراغ قوه یا برای فیلمبرداری ازش استفاده کنم بعد از این که جاگ دیالو می چرخونم گوشی سکته میزنه.هنگ میکنه و فقط باید باطریشو درارم تا درست شه.لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام
صفحات قبلی رو که نگاه می کردم دیدم انگار توی P990 نمیشه مکالمه ها رو ظبط کرد!!!
این حقیقت داره ؟
آخه توی K750 و بیشتر گوشی های قبلی سونی اریکسون این امکان رو پیاده سازی کردن!
ممنون
salam
man ye moshkeli daram
mikhastam rooye gooshim(p990)taghviyate seda nasb konam amma nemidoonam chi shod ke gooshim khamoosh shod bad az inke rooshanesh kardam dige rame gooshim kar nemikard .darzemn bazi az barnameha ke ghablan roo gooshim nasb mishod alan dige nasb nemishe .ye rame no gereftam amma mitarsam bezaram too goshim be nazare shoma eradesh chiye
man chi kar bnayadf bokonam
نیازی نیست سیوش کنه و حتما برنامه اپرا داشته باشه:27::27::27:نقل قول:
همون جا که روی مموری هست روش کلیک می کنی بعد گزینه open رو انتخاب بکنی خودش با بروزر گوشی میاد بالا.:31::31::31:
آپدیت کردی؟نقل قول:
مموریت رو عوض کردی؟
احتمال 99% ایراد از مموریت هستش.(البته اگه آپدیت کرده باشی):5:
امان از این مموری های قلابی....:19::19::19::19:
برو توی تنظیمات و محل ذخیره عکسها رو phone memory قرار بده.:20:
موفق باشی.:10:
قبلا هم این بحث شده بود.نقل قول:
یه چندتا برنامه دوستان معرفی کردن که انگار هیچ کدوم درست درمون از آب در نیومد.:41::41:
شما اگه سراغ داری بذار ملت حالشو ببرن.:8::8:
سلام.نقل قول:
اولا : لطفا فارسی بنویسید.
دوما : این برنامه تقویت صدایی که گفتی چی هست؟از کجا گیر آوردی؟
سوما : مموریت چیه؟
چهارما : آپدیت کردی یا نه؟
+نقل قول:
1-فايل رو از حالت فشرده در بيارين.نقل قول:
2- فايل Farsi Keboard.htm رو توي گوشي تون كپي كنيد.
3-فايل رو اجرا و سپس Open و انتخاب كنيد.
4- در پنجره باز شده متن مورد نظر رو تايپ كنيد.
5-متن را كپي كنيد و در جاي مورد نظر(مثلا براي sms كپي كنيد)
6-براي ديدن كيبورد به صورت استاندارد از منوي Setting گزينه fit to screen رو غير فعال كنيد.
توضيح:چون هنوز برنامه خاصي براي تايپ فارسي نيومده بايد از اين فايل HTML كه با مرورگر گوشي باز ميشه استفاده كنيد.
دوستان تا نيومدن برنامه كامل تايپ فارسي از نصب برنامه كرسيتال عربيك خودداري كنند.:10::46:
با سلام
من P990 دارم.اگه میشه یه برنامه معرفی کنید که بتونم SMSفارسی بخونم و از DICTIONARY استفاده کنم.
در ضمن با IRANSEL چه شکلی با computer وارد INTERNET شم؟؟؟؟؟؟
قبلا و قلبا ازتون ممنونم.