من 512 نامحدود دارم روزا بین 64 تا 250 شبا 40 تا 60 که البته مهم نیست چون شب دانلود نمی کنم
Printable View
من 512 نامحدود دارم روزا بین 64 تا 250 شبا 40 تا 60 که البته مهم نیست چون شب دانلود نمی کنم
سرعت دیشب من همش بین 300-220 بود... تقریبا حدود 3 گیگ و نیم گرفتم ...
1 مگ محدود
راستی دوستان ! کسی این جا مرکز مخابراتیش دیالمه تهران هست یا نه؟
دوستان راهنمایی بفرمایند:n01:نقل قول:
سلام رفیق... اگه همه روز همین اعداد هست و کمو زیاد نمیشه بزارش رو 6.... بعضیاشون هیچی حالیشون نیست هی باید زنگ بزنی تا قبول کنه بزاره رو 6 ولی میزاره....بالاتر از 6 نزار که دچار قطع و وصلی میشی
سلام اومدم اعلام وضعیت کنم. معمولا صبح ها مسیر فرانکو بدون تایم اوت و براحتی قابل بازی است . از ظهر به بعد معمولا مسیر ها یکم خراب میشه(نوسان و تایم اوت های لحظه ای) و گاهی اوفات شب ها . اما بیشتر موقع ها که چک کردم شب ها مسیر فرانکو بدون تایم اوت و کمتر خرابی داشته . اگر هم نوسانی باشه در حدود ۱۰ ثانیه هست
خط من مشخصاتش اینه و dns هم از طریق خود مودم به 8.8.8.8 و به dns گیم اوراکل تهران که یکی از isp های خوب شهرک غرب تهران هست تغییر دادم (۹۱.۱۸۶.۱۹۲.۳) و دانلود شبانه هم با سرویس ۱ مگ این روزها ۱۴۰ ک سرعت داشتم
محتوای مخفی: عکس مودم
اگر گیمر های عزیز راه های بهتری هم برای روان تر شدن بازی های انلاین دارند راهنمایی بفرمایند.
الان دوباره زنگ زدمنقل قول:
گذاشتم رو9
نویزم رسید به6 دوباره:n03:
هرچی سرکله زدمکه بذار رو6
گفت پنل اینجا فقط دوگزینه داره یا 4 یا 9
دوباره گفتم
گفت عرض کردم خدمتتون دست ما نیست دوگزینه بیشتر نداره
خوب به پشتیبانی بگو همین پروفایل رو رو گیم ببنده اینجوری پینگ کمتر میشهنقل قول:
اوهوم خیلی وقته که پروفایلم رو گیم هست . و پینگم کمتر از ۱۲۹ نمیشه .نقل قول:
اینم پینگ الان
محتوای مخفی: پینگ
هرکارش هم بکنم به هر حال نت ایران ایندش معلوم نیست . یعنی هر لحظه وسط گیم ممکنه نت شما خراب بشه . هیچ تضمینی وجود نداره و با این حس بازی کردن خیلی بده
سلام من دیشب از این سایت مجبور به دانلود شدم(polddownload.com)چون سرعتش خوب بود اما فیلم نداشت کسی یه سایت دانلود فیلم با سرعت این سراغ داره؟اگه دارید بگید ممنون
شکایت کردم از پارس تهران زنگ زده میگه پهنای باند مشهد کمه ما درخواست دادیم پروسش زمان بره صبور باشید می گفت تو مشهد همه شرکتا مشکل دارن کمابیش راس می گفت(جمله خنده دارش این بود:منم دوس دارم شما شبی 20 گیگ دان کنی:n01::n02:)
این مشکل عجیب ناشی از چیه؟
خط تلفنو مستقیم و بدون اسپلیتر میزنم چراغ لینک وصل روشن نمیشه (انگار خط تلفن وصل نیست) ولی با اسپلیتر میزنم لینک و اینترنت با همون نویز6.5 برقرار میشه:n13: