حالا مگه چند شده؟
نكنه زيره 200 ه هان؟
Printable View
حالا مگه چند شده؟
نكنه زيره 200 ه هان؟
ويرايش شد .
داود اگه نوبلمن داري به من بگو تا يه هدف برا نوبل كردن (برا خودم) پيدا كردم نيرو نداره فقط فاصلم زياده !!!
امتيازش حدود 1400هست
نقل قول:
با smithy میتونی ساز و برگ جنگجو ها رو فراهم کنی. توی سیستم لولی قابلیت های جنگجوها با ریسرچ کردن بیشتر میشه!
Rally point مرکز فرماندهی نیرو ها هست. از اونجا میتونی به یه روستا حمله کنی، یه روستا رو ساپرت کنی و یا یه حمله رو شبیه سازی کنی.
Statue هم یه پهلوان هست دیگه...!قدرت زرمی زیادی داره و بعضی وقتا هم یه چیزایی! پیدا میکنه (مثل تبر، نیزه و...) که در جنگیدن گروه خاصی از نیروهات تاثیر داره
دوستان به مصطفی گوش نکنید داره چرت میگه البته کدوم پستش رو ... معلوم نیست
خوب بگو رتبش چند شده . کشتی ما رو :27:نقل قول:
وحيد فعلا نوبل من ندارم ولي دو سه روز ديگه ميسازمش اگه اونقت احتياج داشتي بگو هر چند خودم هم ميخوام يه روستا رو بگيرم اون هدفي كه ميگي كجاست ؟؟؟
دوستان عزیز یکی یه پیغام تهدید به اینگلیسی بذاره برای من برای یکی به من حمله کرده میخوام زورش زیاده لاکردار .
پیغامی مثلا اینطوری : اگه بازم حمله کنی به دوستام میگم نوبلت کنن
تو ورلد 15 هر کی هست یه اخطار به این بده (josip9s village (702|59) K7 ) هر چه سریعتر ...کرکو پرم ریخته فعلا کاری نمیتونم کنم ... تو رو خدا یکی کمک کنه .
من چه می دونستم؟؟گفتم این همه ویلیج خالی هستش ، اینم روش،فقط300 تا امتیاز داشت،فکر کردم inactive .چه می دونستم می زنه پدر یارامو در میاره، همه روستاهای دور و ورم شوتن ، هر 3-4 روز 1000 تا توشون ریسورس جمع میشه.گفتم یه سری به دور دست ها بزنم!نقل قول:
چه طوریه این پریمیوم مجانیه؟ اگه یه بار جواب ندی چی؟ چه جوری ثبت نام کنم و...