یچه ها کسی اطلاعی نداره این کارشون تا کی ادامه داره اصلا سرعت به روز اول خودش بر میگرده یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
یچه ها کسی اطلاعی نداره این کارشون تا کی ادامه داره اصلا سرعت به روز اول خودش بر میگرده یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رایگان یعنی اینکه هر شخصی بره یکی از دفترهای شاتل و خطش رو رانژه کنه از 1 تا 8 صبح مجانی بهش سرویس بدن نه سرویس که که بخشی از اون نامحدود هست. در ضمن اینها سرویس رو با ضریب 1 به 8 باید به اشتراک بگذارند حدافل 512 میشه 8 در اینصورت شاتل باید به خاطر کم فروشی اخطار بگیره.نقل قول:
سلام
دوستانی که میخوان شاتل بگیرن یا تمدید کنن به هیچ وجه این اشتباه رو نکنن
من 3 سال شاتل دارم ولی داره روز به روز بد تر میشه
12 شب من رو محدود کردن بعد 2 شب خوب بود 1.2 گیگ دانلود کردم دوباره دیشب محدودیت شروع شد
گول 3 گیگ ترافیک رایگانی که به بهانه تولد یا چیز دیگه میدن رو نخورید
شما اگر شبانتون درست باشه حداقل شبی 1 گیگ دانلود میتونی بکنی
ADSL گرفتیم خیر سرمون که یه آهنگی آلبومی فیلمی دانلود کنیم خب وقتی نشه این کارو کرد همون دایل آپ که بهتره
ADSL فقط با ترافیک رایگان شبانه معنی داره
من که این دوره تموم بشه حتما شرکت رو عوض میکنم
حتی با شیرینگ هم سرعت کمتر از 1/10 قابل پیگیریه یعنی با سرویس 128 و دزدی شاتل بازم نباید 1.6KB کمتر بشه.نقل قول:
اگه کسی برگ قراردادش دمه دسته یه نگاهی بندازه اگر این قضیه شیرینگ تو قرار داد شرکت نباشه باز هم به خوبی میشه شکایت کرد.
مشکل اینه که باید از تخم مرغ دزد به شتردزد شکایت کنیم؛اگه به دوستان بالا دستی باشه میخوان همین اینترنت افتضاح هم کلا نباشه!
نقل قول:
در مورد گزینه اول:
بنده با سازمان تنظیم مقررات تماس گرفتم دوست عزیز بدون دلیل حرفی نمیزنم
اولا آقایون فرمودند که حدااکثر شیر تا 10 هستش که شنیده شده بیش از 10 نفر شرکت شاتل شیر میکنه کاربرها رو
ثانیا فرمودند سرعت شبانه شما حداقل باید 10KB باشه و زیر 10 خلاف مقرراته
ثالثا شما نامه رو قشنگ بخون این مورد فقط مربوط میشه به 1 بند نامه...
در مورد حرف دوم شما: بله اما چون پست های بنده تاکیدی و مهم هستن با سایزی بزرگتر میزنم که دوستان حتما بخونن چون بعضی ه سر سری رد میشن از پستها..
بازم چشم سعی خودم رو میکنم:46:
.
دوست عزیز حتما پیگیری کنید به گفته بعضی که میگن رایگانه اختیارش رو دارن مدرک نداریم و اینا هم گوش ندید مطمین باشید حداقل کاری که بعد از شکایت میشه اینه که دیگه شاتل نمیتونه سرویس دهنده برتر باشه حقیقا من هم میخوام تصویه حساب کنم جالبه گفتم برا تصویه حساب میگه اکو تصویه حساب نداره من یکساله رو یکماه پیش تمدید کردم یعنی باید 11 ماه این سرویس اشغال رو بدون دانلود شبانه تحمل کنم؟
نه مطمین باشید این شکایات بهرحال یه فایده ای داره
من هم به تمام دوستانی که تازه میخوان سرویس بگیرن گفتم و میگم دور شاتل رو خط قرمز بکشید این شرکت دیگه هیچ ارزشی برا مشتریاش قایل نیست به نظرم پارس انلاین بهتر از این شرکته زنگ زدم گفتم من فقط برا دانلود شبانه 512 رو میخوام مثل شاتل نیست که بعد از چند شب دانلود قطع یا محدود کنید گفت خیر مطمین باشید دانلود شبانه رو با همون سرعت ثابت روزانه دارید.
کسانی که میگن الان شاتل دیگه به دردنمیخوره و قطع رانژه میدن
پس الان چه شرکتی خوبه؟
هم سرعت شبا هم زمانش خوب باشه؟
خداییش این تاپیک واقعا اعصاب خوردکنه بدجور
وقتی می بینم بقیه هم مشکل منو دارن و دارن حرص می خورن دیوونه می شم از دست این بییییییپپپپپ ها !
مثال شکایت از تخم مرغ دزد به شتر دزد خیلی به جا بود
به نظر من اگه می شد به چندتا از مسئولان رده بالای شاتل، سیاست گذاری که تصمیم و دستور به این مسخره بازی ها می ده دسترسی داشت از همه ی کار های دیگه بهتر و موثر تر بود
یه سلام علیک بسیار گرم و کاملا دوستانه باهاش می داشتیم و این احوال پرسی از طرف چند نفر تکرار می شد و می گفتیم که اگه دست از این کارها بر نداره بازم به احوال پرسیش میایم همه چی درست می شد
هم یه کم دلمون خنک می شد هم می فهمید که اگه آدم نشه بازم باید دچار کبودی بشه
دو بار این اتفاق میوفتاد کلا محدود کردن از سیستم کاریشون خارج می شد
بلاخره این کارهارو می کنن که پول بیشتری گیرشون بیاد نه اینکه امنیت جانیشون به خطر بیوفته
هرکس که میخواد مشکل افت سرعت شبانه اش حل بشه به سایت زیر بره
هرکس به نتیجه رسید خبرش رو اینجا بذارهکد:http://khorasanerazavi.7gardoon.com/mashhad/advers/69809-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D9%85%D8%AD%D8%AF%D9%88%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA-%D8%B4%D8%A8%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%B4%D8%A7%D8%AA%D9%84
خیلی وقت پیش یه ایمیل دادمنقل قول:
جواب نداد