سرعت شبانه افتضاح ... روز سوم است که محدود شدم... احتمال میدم تا جمعه همین وضع ..
سرعت روزانه دقیقا از 8:00 به حالت عادی برمیگـرده !!!!!
این پول هـا از گلوشون پایین نره
Printable View
سرعت شبانه افتضاح ... روز سوم است که محدود شدم... احتمال میدم تا جمعه همین وضع ..
سرعت روزانه دقیقا از 8:00 به حالت عادی برمیگـرده !!!!!
این پول هـا از گلوشون پایین نره
جناب جوادی شما اگر دنبال سند هستید .بهترین سند فیلم برداری با هندی کم هست بهتره قبل از ساعت رایگان که سرعت بالاست یک فایل رو بگذارید روی دانلود که با سرعت بالا دانلود بشه تا تو ساعت رایگان سرعتش خود به خود بیاد پایین فقط قبلش یک سایت مثل :نقل قول:
باز کنید که ساعت و تاریخ دقیق رو هم تو فیلم نشون بده + دو تا نرم افزار سنجش سرعت مثل Netlimiter و Dumeter هم نصب کنید که شاید به سرعت idm گیر بدند از یک سایت مثل تبیان یا راسخون که مورد قبول دولت هست فایل بگذارید واسه دانلود بهتره.کد:http://www.irinn.ir/web/guest/home
-------
ان شاء الله باید می نوشتید.
دیشب سرعتم 16 شده بود , مثل اینکه ساعت 3 مثل قدیما اومده بوده بالا دوباره , صبرش ندادم 1 گیگ تا صبح دان کردم : ))
سروش عزیز این مدارک رو نگه دار اینها خوبه علیه شاتلنقل قول:
دوستان بازم تاکید میکنم حتما دنبال مدارک و مستندات درست و صحیح باشید که بتونیم از خودمون دفاع کنیم
.
مر30 دوست عزیز بله درستهنقل قول:
اتفاقا دیشب یه فایلی رو گذاشتم برای دانلود تو ساعات شبانه سرعت افتضاح هی 0 میشد هی 1 میشد:19:
از همون وضعیت عکس گرفتم تند تند که فاصله نیوفته بین عکسها
کسی هست زحمت این فیلمبرداری رو بکشه؟؟؟؟ یا اصلا هر کسی سرعتش زیر 1 و 1 کیلو بایت هستش حتما فیلمبرداری کنه بر اساس توضیحی که دوست عزیزمون فرمودند
.
سلام ، من فکر کنم تو این مدارک مشکلی باشه ، مثلا میگم اگه شاتل بگه که ، شاید شما از 7 ساعت دانلود رایگان ، فقط 10 دقیقه استفاده کردید تا 9 مگ دریافت رایگان ثبت بشه و بعد سیستم خود را خاموش کردید :13:نقل قول:
من فکر کنم نیاز به مدرکی هست که ساعت استفاده نوشته شود از 1 تا 8 و بعد مثلا 50 مگ دانلود :11:
خب همه همین مشکل رو دارند دیگه.. شما احتمالا چند شب دانلود بیشتر از 400-500 مگ داشتی محدودت کردند..نقل قول:
------------------------------
به نظر من هم این شکایت در نهایت ممکنه راه به جایی نبره ، نهایتا شاتل میاد یک بند توی قرارداد اضافه میکنه! با کمال پررویی!
ولی این نامه رو حتما ارائه بدید بزارین فکر نکنن ما احمقیم و هر چی سرمون بیاد صدامون در نمیاد!
من که واقعا متاسفم تو این کشور هیچ سرویس دهنده ای برای کاربراش هیچ احترامی قائل نیست. چه توی بحث اینترنت چه بقیه چیزها..
منم بعد از نزدیک 4 سال از شاتل خارج شدم .
الان اعتقادم اینه هر جا برم بدتر از شاتل نمیشه !
میخوام برم یک isp خلوت .
تو این مدت از edge ایرانسل استفاده میکردم . سرعتش زیر 20 نمیاد و گاهی تا 27-28 میرسه . حیف محدودیت حجمی داره .
واقعا برای وبگردی ازش راضی بودم .
یک سوال
اگر چراغ استتوس مودم دیگه روشن نشه یعنی خط از رانژه خارج شده ؟
نقل قول:دوست عزیز از چی عکس بگیریم؟ چه سندی چه مدرکی؟!شاتل خودش علنن اعلام کرده سرویس شبانه رایگان اشتراکی هست و سرعتش همینی که هست، اونوقت شما تازه میخوای ثابتش کنی و فیلم بگیری از دانلود!! یه خواهش دیگه هم ازتون دارم که با فونت درشت پست نده برادره من، پست ها همه خونده میشن و مورد توجه هستن، چه ریز چه درشت. خیلی ممنونم ازت.نقل قول:
با سلام
من امروز رفتم درخواست لغو قراردادو دادم . خيلي راحت قبول كرد . گفتن اگه مي خواي از جاي ديگه ايي adsl بگيري شنبه خطتتون آزاده .