یه سوال دارم خدمت دوستان
من الآن حجم گیگ باکسم تموم شده و از حجم اصلی کم میکنه الآن اجازه خرید گیگباکس جدید رو میده اگه گیگباکس جدید رو بخرم مشکلی ایجاد نمیشه؟ از االآن قابل استفاده میشه یا بعد از اینکه زمان گیگباکس قبلی تموم شه؟؟؟
Printable View
یه سوال دارم خدمت دوستان
من الآن حجم گیگ باکسم تموم شده و از حجم اصلی کم میکنه الآن اجازه خرید گیگباکس جدید رو میده اگه گیگباکس جدید رو بخرم مشکلی ایجاد نمیشه؟ از االآن قابل استفاده میشه یا بعد از اینکه زمان گیگباکس قبلی تموم شه؟؟؟
توضیحات آسیاتکنقل قول:
"گیگ باکس قابل انتقال به دوره بعد نیست."
"با تغییر سرویس گیگ باکس منتقل نخواهد شد لذا ابتدا تغییر سرویس انجام شود و بعد خرید گیگ باکس"
امکان خرید همزمان گیگ باکس وجود ندارد و فقط پس از اتمام یک گیگ باکس می توان گیگ باکس بعدی را خریداری کرد.
مشترک گرامی جهت استفاده از گیگ باکس خریداری شده لازمست که مودم خود را یکبار خاموش و پس از 10 دقیقه روشن نمایید ، در ضمن میزان مصرف شما در صفحه اول پنل کاربری و قسمت ریز مصرف قابل رویت می باشد.
اینجا که مشخص نمیشهنقل قول:
وقتی گیگباکس فعاله و حجمش تموم نشده اصلا اجازه خرید گیگباس رو نمیده ولی الآن من میتونم خرید کنم
------------------------------------------
الآن خرید کردم هیچ مشکلی پیش نیومد گیگباکس جدید جایگزین قبلی شد.
اقا جریان بسته ویژه 2 تا 8 صبح چیه ؟ شبانه رایگان رو هم برداشتن ؟:n04:
نه هستش فقط اسمش عوض شده تو طرح های معمولی هر سرعتی را خریدید تایم رایگان شبانتون همون سرعت خرید شده ست میشهنقل قول:
دو طرح جدید
6 گیگ حجم 6 ماه + 200 گیگ از ساعت 4 تا 10 صبح { 56هزار تومان}
12 گیگ حجم 12 ماه + 300 گیگ از ساعت 4 تا 10 صبح {106هزار تومان}
این بسته ها برای مشترکین جدیده فقط؟نقل قول:
برای ما که نبود توی کلیه سرویس ها مگر اینکه برای مشترکین جدید باشه که در اینصورت هیچ فایده ای برای مشترکین قدیم نداره.نقل قول:
هم تمدیدی ها هم جدید هانقل قول:
چک کردم هستن شبانه نامحدود ها برای استان فارس استان شما شاید فرق داشته باشه ولی بعید میدونمنقل قول:
اتفاقا بنده استان فارس رو چک کردم و نبود میشه یه عکس بذارید شاید هر منطقه مخابراتی استان فارس هم فرق داره!!نقل قول:
دوستان این گیگباکس 50 گیگی برای شما هم هست؟ 30 روزه هستش واقعاً؟
- - - Updated - - -
دوستان این گیگباکس 50 گیگی برای شما هم هست؟ 30 روزه هستش واقعاً؟