با سلام مجدد.
مدیر بخش تذکر دادن این بحث ادامه پیدا نکنه .... من فقط بگم:
پستی رو که شما ارسال کردید درباره داعش و ... نشانی بر بی اطلاعی کامل حضرت عالی نسبت به مسایل منطقه و حوزه خاور میانه هست ....
سربازی که با تحصیلات ارشد هوا و فضا شده راننده فرمانده و براش میوه و غذا میاره چه نقشی در تامین امنیت شهر داره؟ چه برسه تامین امنیت کشور...
خب خدا رو شکر من جای شما نبودم و هر جا که بودم دیگه خدمتم تموم شد و به مسایل مهم تری فکر میکنم و مانند شما هنوز در دوران خدمت نموندم ...
اون روز هم صرفا دیدم شخصی که حق پیشکسوتی داره نسبت به بنده در این انجمن پستی داده در زمینه خدمت و من هم بهش پاسخ دادم...
و به نظر من شما هم اگر در زمینه امور سیاسی و دفاعی و ...مطالعه عمیقی ندارید که پستتون در زمینه داعش حکایت از سر درون در زمینه امور دفاعی داشت بدونید اهل خرد 800 سال پیش گفتن که ملک بی سیاست پایدار نمیمونه ... و در زمینه زور بازو هم بدونید : اندکی زر در ترازو به از بسیاری زور در بازو ... و بازم بدونید زر یک مرده بهتر از زور صد مرد هست...
و امروز شاهد این امر هستیم که هستند کشور هایی از جهان اول که ارتش دفاعی ندارند! و در اصل هزینه در این امور رو باری بر اقتصاد جامعه میدونن...
اندیشه یک فرد متفکر میتونه یه جامعه رو نجات بده و ارتش چند میلیوتی جامعه ای دیگه فقط باری بر اقتصاد هست.
البته مشکل ما از اساس هست که در حقوق بین الملل ما جای صحبت از دوستی و وفاق و همدلی صحبت از دول متخاصم و دول بیگانه و ... هست . افرادی مثل شما هم تحت تاثیرش... و بی خبر از پیشرفت دول فدرال و امثالش یا همون شعر شیخ که گفت بنی آدم اعضای یکدیگرند... نه دشمن و ..