یعنی هیچ سایتی ایرانسلی در ایلام تحت پوشش ۴جی نیست؟!نقل قول:
کی این مشکل رفع میشه؟!
Printable View
یعنی هیچ سایتی ایرانسلی در ایلام تحت پوشش ۴جی نیست؟!نقل قول:
کی این مشکل رفع میشه؟!
بله. تا تیر گفتند قبا از شرجی شدن همکاران شمال را ترک میکنند.نقل قول:
آقا رضا راجب عدم کیفیت انتن دهی بندرانزلی نامجو- خیابان کاج بندر
بهتون گفته بودم فرموده بودید چند خط انتن دارید
در حالت 2g معمولا 3 خط و فول نیست
و در 3g تقریبا تعطیله و به زور 1 خط
چرا. ولی مشکل ما رسیدن به حداکثر ظرفیت 20 مگ است که زیر ساخت قادر به ارایه ان در مرکز استان نیست. نگران نباشید به زودی حل میشود.نقل قول:
دوستان در حال مکانیابی برای ایثار و نامجو هستند. تا دکل جدید بزنند.نقل قول:
چند تا سایت تری جی همراه اول تو ایلام فعاله؟!نقل قول:
سلام. بنده هیچ سمتی در ایرانسل ندارم.نقل قول:
43 سایت که سایتهای جدید هم اضافه مبشود.نقل قول:
تشکرنقل قول:
راستی خبری از زمان راه اندازی 4G در بندرانزلی همچنان نیست؟
سلام. در اولویت است. پیمانکاران مشهدی در را ه هستند .نقل قول:
بند انزلی در اولیت فورس ماژور است. هر لحظه امکان وصل شدن است. عجله نکنید. من بیشتر از شما عجله دارم. قبل از شرجی شدن هوا پیمانکاران شما ل را ترک میکنند . سرعت کار در مازندران و گلستان و گیلان خیلی بهتر است.نقل قول:
۴۳ سایت؟؟؟؟؟؟؟ ولی من از یه منبع معتبر پرسیدم گفتن ۲سایت فعاله!!! منم امتحان کردم دیدم راس میگه همون دو سایتهنقل قول:
تشکر از شمانقل قول:
نه 43 سایت در کل استان تجهیز شدند ولی سهم ایلام بالای 17 سایت است.نقل قول:
در گیلان غرب
تجهیز سایتها به پایان رسید.
اتفاقا اون طرف گفت فعلا ۲ سایت تو شهر ایلام تجهیز شده منم امتحان کردم دیدم راس میگهنقل قول:
نه . بعد از اسفند ماه تجهیز شده است.نقل قول:
104 شهر جدید در انتظار 3g و 4g
فکر نکنم کاشمر جزو ۸ شهر باشه، حدودا کی کاشمر رو تجهیز و آماده می کنن؟نقل قول:
دوستان در دانشگاه ازاد شمال تهران از وضع اینترنت و پوشش راضی هستید.
داخل لیست است.نقل قول:
ممنون که جواب دادین، امیدوارم که اینطور باشه، هر چند من سطح شهر ندیدم دکلی تجهیز باشه
سلام اقا رضاازنو سازی سایتهای اصفهان چه خبر؟
اصفهان کند ولی رو به جلو است. امیدو اریم تا ماه مبارک رمضان بتوانیم کاری بکنیم.نقل قول:
سلام
بالاخره امروز کارشناس ایرانسل ( مثل اینکه از طرف هواوی هم بود) به منزل ما اومد و تست های لازم رو گرفت...
با چندتا گوشی و دو لب لبتاپ که نقشه و موقعیت دکل ها در اون بود وضعیت سیگنال و سرعت منطقه رو چک کردن.
عه تبریک میگم [emoji2] [emoji2] [emoji2]
اقای رضا این سومین باره که جواب منو نمیدی...گفتید ترکالکی کی قراره تجهیز بشه؟
اقا رضا از شهرستان های استان تهران مخصوصا لواسان چه خبر
فرستاده شده از Vsun H9ِ من با Tapatalk
ایول مهدی ..نقل قول:
به نتیجه ای هم رسیدن میتونن بهترش کنن?
منطقه ما رو هم گفتی
واالله، منزل ما همراه اول آنتن نداریم. از این داستان لپ تاپ و گوشی و تست تا حالا از طرف همراه اول"از دو سال پیش تا حالا" 5بار اومدن خونه ما تست گرفتن رفتن. تا حالا که هیچ کاری نکردن.نقل قول:
ببینیم ایرانسل کاری میکنه یا نه.
به من گفت 100 درصد بهترش میکنن.نقل قول:
قرار شد با تغییر زاویه فرستنده ها بسمت منزل ما سیگنال بهتر بشه.
اگه هم نشد با نصب دکل جدید مشکلو برطرف میکنن.حتی گفت اگه شما ساختمانتون رو در اختیار شرکت قرار بدی کار جلوتر میفته.
مهندسنقل قول:
قراره نسل 3 بشه این شهرهایی که نام بردید؟؟؟
مدل گوشی چی هست؟؟؟؟نقل قول:
E هست H ????
علامت اینترنت رو میگم
یه حالت indoor test هم دارن ویک درایو تست هم دارن.الان لاگ گرفتن بعد انالایز میکنن.براتون. حل میکنن. نگران نباشید.باز اوضاع ایرانسل بهتر از تنهای اول....نقل قول:
طرف کلا بهم امیدواری داد که مشکل قطعا حل میشه.نقل قول:
حتی گفت اون شماره ای که بهت زنگ زده از طرف هواوی بوده و چون اکثر تجهیزات ایرانسل از هواوی هست شرکت هواوی وظیفه داره که مشکلات کاربران رو برطرف کنه.
سلام خدمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا جواب بدین:
دوستان لطفا ایمیل رسمی ایرانسل رو بدین همین پیام رو بفرستم واسشون؟؟ چند روز پیش زنگ زدم 700 ولی مشکل رو حل نکردن
لطفا مشکل آنتن دهی منطقه ما رو حل کنید روزی چند مرتبه از 4جی میره رو حالت اچ پلاس و سرعت دانلود هم خیلی کمه لطفا کیفیت آنتن دهی و سرعت دانلود رو ببرید بالا... آدرس: کرج شاهین ویلا.بنیاد.خ 22 بهمن جنوبی.خ بهروز صفایی.پلاک 27 .. طبقه 3 هستیم...
09302639166
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشی قدیمی هست ولی از 3G پشتیبانی میکنه ، یعنی زیر آنتن علامت 3G دیده میشه .نقل قول:
دوستان من موقعی میخوام با اسکایپ حرف بزنم صدا توی گوشی خودم اکو میشه و برمیگرده مشکل از چیه؟؟؟؟
بابا گوشی شما که حداکثر 48 کیلوبایت می کشه ازش چه توقعی دارینقل قول: