بله برای منم دیشب این مشکل بود برای من به این دلیل است که مقدار data rat ام پایین میومد و نویز خطم میرفت بالا و adsl وصل نمیشد مشکل داخلی هم ندارم فکر کنم مشکل شما هم همین باشه از مخابرات استنقل قول:
شما مرکز قدس نیستید؟
Printable View
بله برای منم دیشب این مشکل بود برای من به این دلیل است که مقدار data rat ام پایین میومد و نویز خطم میرفت بالا و adsl وصل نمیشد مشکل داخلی هم ندارم فکر کنم مشکل شما هم همین باشه از مخابرات استنقل قول:
شما مرکز قدس نیستید؟
این تایم شبانه کسی استفاده کرده ببینه ساعتش درسته درست نیست ؟
راستی همچنان 1-7 هست دیگه نه؟
اقا دیتا ریت خط داداشم روی 19000 بسته شده همش قطع میشه زنگ بزنم 2020 درست میشه یا برم 195 شکایت بنویسم؟
اول زنگ بزن 2020 بهشون بگو اگه خواستن بپیچوننت به 195 شکایت کن:n02:نقل قول:
زنگ بزنید به 2020 بگید خط تون رو پایین تر ببندند !نقل قول:
به نظر من بازرسی مخابرات تو سایت مخابرات شکایت بنویسی بهتر نتیجه میگیرینقل قول:
دوستان من الان دو ماه هست که از مخابرات رفتم . طرح های جدید همچنان بدون شبانه است ؟
حذف.......
دوستان یه سوال...
میشه درخواست کرد که دیگه تو حالت bridge کانکت نشم و برام رو حالت pppoe بزارن؟؟
طرح کمپین تابستانه
فقط طرح های 1مگ و 2مگ با قرارداد یکساله شبانه داره اگه اشتباه نکنم...نقل قول:
اون که خودتون باید از داخل اینترفیس مودم اقدام کنید و مود اتصال رو روی pppoe بزارید و ربطی به isp ندارهنقل قول:
مارک مودمتون چیه؟؟؟
حدود یک ساعت پیش از طریق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و درگاه پرداختش که بانک ملت بود اقدام به شارژ حساب (ترافیک) کردم و وقتی پول از حساب کم شد و موقع ارسال اطلاعات از درگاه پرداخت به سایت مخابرات زد تراکنش در خطا! (جالبه بخش فروش اصلا نمی دونست که درگاه پرداخت 2020 ملت هست!)
(برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درگاه پرداختش شاپرک بود که کلا امروز تعطیل بود...)
گردش حساب گرفتم دیدم کم کرده از حساب
زنگ زدم پشتیبانی میگه فروش...ربع ساعت تو صف واستادیم فروش هم یه شماره دیگه داد میگه با اون تماس بگیر...به اون شماره زنگ زدم طرف میگه همه ی سیستم ها خاموش هست کاری نمیشه کرد تا شنبه!! (فکر کنم آبدارچی شرکت بود...دقت کنید اینجا ایران هست ممکنه سیستم های سرور مخابرات رو هم بعضی وقتا خاموش کنن تا خنک بشن!!)
حالا به نظرتون این یه تراکنش ناموفق از سمت درگاه پرداخت حساب میشه و پول به حساب بنده بر می گرده یا نه پولی هست که دیگه از کف رفته؟
بله هنوز همون یک تا 7 البته وقتی ساعت ها برگرده عقب بیشتر باید حواسمونو جمع کنیم مشکل عید پیش نیاد و به خاطر عدم تطبیق ساعت سرورها حجم الکی کم نشه :n01:نقل قول:
پیروزی-چهارراه چهارچشمه-کوثر شمالینقل قول:
tp-link 8901n هست...نقل قول:
رو حالت pppoe کانکت نمیشد به 2020 زنگ زدم گفتش رو حالت bridge کانکت شم
زنگ بزن بگو خطتو ریست کنن.بعد رو حالت ppoe کانفیگ کن وصل میشه.البته اول مودم رو روی حالت ppoe کانفیگ کن بعدش بگو خطت رو ریست کنن.(از من اینجوری درست شد)نقل قول:
ممنون از دوستان...
با آپدیت فریمور حل شد:n05:
اها پس فرقی نکرده .نقل قول:
خدا بگم مخابرات رو چه کار کنه . تازه الان دارم طعم اینترنت بدون دردسر رو میچشم . باورم نمیشه قیمت های مخابرات مثل بقیه ISP هاست اما شبانه نداره .
نقل قول:
طرح کمپین با PPPOE یه کم مشکل داره باهاش ور برو درست میشه
احتمالا برنگرده اگه تا 24 ساعت برنگشت زنگ بزنید 2020 بگید اینطوری شده شماره مخابرات استان رو میدن از اونجا پیگیری کنید.نقل قول:
نقل قول:
واسه منم همین طوری شد پریروز، پول کم شد ازم ولی حسابم شارژ نشد ، زنگ زدم میگه اگه تا 72 ساعت برنگشت پولت، رسید بانکو ببر فلان جا تا ببینن چی میشه :| پولم هنوز برنگشته، منم که وقت نمیکنم پاشم برم اونجا
جالبه مثل اینکه مشکل سراسری بانک ها بوده آخه منم یک شارژ 10 تومنی ایزانسل خریدم از حسابم کم شد ولی سیم کارتم شارژ نشدنقل قول:
درود
من یه هفتست که طرح کمپین تابستان دو مگ دارم. قبل این طرح بعثت خدا بیامرز بود که اوایل خیلی خیلی عالی بود روزگاری که هیچ وقت فراموش نخواهد شد ...
سرعت دانلود شب و روز با هم فرقی نمیکنه(260 کیلوبایت بر ثانیه). تا حالا قعطی هم نداشته.
ثبت نامش هم به صورت پیش پرداخت و قسطی هست که در پیش پرداخت شما مبلغ مورد نظرو "181440 تومان برای دو مگ ماهی سه گیگ" به حساب آقایی واری می کنید زنگ میزنید 2020 سه سوت فعال می کنند ...
فقط یه اشتباهی که من کردم این بود که گفتم مودمو میخوام درصورتی که اگه مودمو نمیخواستم ماهی دو گیگ ترافیک می دادند که به عبارتی میشه : 57600 تومان
10 هزارتومان هم موقع تحویل مودم ازت میگیرند (البته من هنوز مودمو نگرفتم) که با قبلی میشه 67600 تومان
حالا اگه مودمی بدند که با این مبلغ برابری کنه و یا بیشتر از اون باشه خوبه وگرنه ضرر کردیم ... به هر حال یه مو از خرس کندن هم غنیمته ...
چجوریه قسطی؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلامنقل قول:
چجوریه قسطی؟
منظورشون postpaid هست که روی قبض میاد.
دوستان باتوجه به تموم شدن تابستون ایا مهلت ثبت نام طرح تابستانه هم تموم میشه یا نه؟
خـــیر .نقل قول:
این طرح ها تا زمان عــهد خواهد بود .
-----------
امــروز دارم میرم مخابرات ببینم چه خبره اونجا
لیست تعرفه ها رو ممنون میشم کسی بگه مخصوصا شبانه داشته باشه
همانطور که مهرداد عزیز فرمودند هزینه ی ماهانه اش روی قبض تلفن میاد.نقل قول:
امروز یه خانومی زنگ زد گفت مودمو میخوام براتون بفرستیم. هنوز که نفرستاده. با کارشناس 15 هزارتومان و بدون کارشناس 5 هزار تومان. دفترشونم چهارراه دکترا بود که خودت میتونستی بری بگیری ...
از مدت زمان تمدید طرح اطلاعی ندارم ولی اگه طرفدار زیاد داشته باشه امکانش هست اسمشو عوض کنند و گرون ترش کنند ...
همون طرح بعثت خدابیامرز رو ما گرفتیم با 35 هزار تومان (15 گیگ ترافیک و 3 ماهه) سرعت دانلودشم عالی بود (350 کیلوبایت بر ثانیه و این اواخر 100 کیلوبایت بر ثانیه) ...
قیمت و لیست تعرفه ها رو هم از اینجا بگیرید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز پینگت چنده؟نقل قول:
خبر جدید ؟
دوستان من شاید از صبای دزد بیام طرف مخابرات یک لطف می کنید الان وضعیت این شرکت رو به من بگین ؟
بنده به مرکز مخابرات خانه ام فقط 6 قدم راهه این تاثیر داره یا نه ؟
دوم اینکه سرویسی که شبانه داشته باشه کدوم سرویس است؟ شخصی است اینطوری سرویس الان داشته باشه اینجا ؟ چقدر ماهانه پول میده و هزینه اش چقدر است ؟
من به علت کاری که دارم سرعت و قطع نشدن بی نهایت برام مهم است یعنی فوق العاده تر از مهم و اینکه ماهانه تا نزدیک 30 تومن میتونم هزینه کنم
چه سرویسی بگیرم به نظر شما ؟ یک مگ دو مگ شبانه دار الان کی داره چند میده ؟
ممنون میشم از جواب دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا چه کار کنم ؟ تقریبا 2 ماه و 20 گیگ مصرف . تازه من خیلی کم استفاده کردم .
قطعی امون نمیده:n21:
ای بابا باز قطعی شروع شد پیر شدیم از دست مخابرات:weird:
پیر شدیم رفت قعطیییییییییییییییییییی
الان که می تونیم بزنیم رو دانلود یا نه :n13:
ساعت ها کی دقیقا میاد عقب
مرسی
باز سرعت دان شبانه پوکید...:n21:
من دیگه غلط کنم اینجا از مخابرات تعریف کنم...:n21:
شما الان ساعت رو عقب و جلو نکنید time zone رو بزارید روی کابل از 31 شهریور بزارید روی همون تهراننقل قول:
سرعت دانلود شبانه که خوب بود چند شبه که استفاده میکنم از مخابرات همین قدر سرعت میده برا بقیه هم همینه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از صبا نت دزد میخای بیای مخابرات دزدتر!!!!!!!پیشنهاد میکنم کلا دور مخابراتم مثل صبانت خط بکشی و خودتو بدبخت نکنی!!نقل قول:
میگم برو شرکت های دیگه مثل پارس آنلاین،آسیا تک ،شاتل هم خاستی بیای یک روش بهت یاد میدم که راحت بتونی مثلا با 8 مگ شبی 25 گیگ بزنی تو گوشش و سرعتتم مثل روز بمونه حتی با وجود محدودیت!