دوستان نگهداری برگ سبز مهم هست؟ منظورم اینه که اگر گمش کنم مشکلی پیش میاد؟ بعدا نیاز میشه؟
Printable View
دوستان نگهداری برگ سبز مهم هست؟ منظورم اینه که اگر گمش کنم مشکلی پیش میاد؟ بعدا نیاز میشه؟
مرخصی میدن ولی تعداد روزهاش مهم نیست. بعضی جاها میان دوره هم میدن.نقل قول:
بعضی ارگانها 4 روز مرخصی میدن و ممکنه به 20 روز مرخصی هم برسه!!!!!!
بچه ها شب کسی میتونه بره حموم . یعنی موقعی که بیدار باش میزنن وقتش میدند؟ شلوار اضافی به ما میدند؟ کلا چند دست لباس بهمون میدند ؟ سوال آخر اینکه آیا وقتی لباسامون رو میشوریم کجا بگذاریم تا خشک بشه ؟
:n03:
ویرایش شد
بله یکی از بهترین کارها هنگام خدمت من خودم تو این 15 ماه بیش از 100 تا رمان تموم کردم اما تو آموزشی واقعا نمیشه چون وقت ازاد نداری و وقتی داری ترجیح میدی بخوابی...نقل قول:
سلام مجدد
آقا دوستانی که اول اسفند اعزامشونه و میگن یگانشون مشخص شده ! والا شهر خودمون که نتونستیم !!! از یه دفتر پلیس + 10 تو تهران که یکی از آشناهامون اونجا کار میکرد اقدام کردیم ولی بعد از ورود به سیستم گفتن هنوز کد نخوردی ! در ضمن سایت نظام وظیفه هم قسمت استعلام وضعیت این سوالو پرسیدم که جواب خاصی ندادن . به عکس پیوست توجه کنید !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم دقیقا همین مراحل رو رفتم (پلیس +10 و این وب سایت) دقیقا همین جواب ها رو گرفتم
هرکی برگه سفیدش رو به هر روشی زودتر گرفت اینجا اعلام کنه تا ما هم اقدام کنیم یه ملت رو از نگرانی دربیاریم:n02:
دوستان من می خواستم برای روز 4شنبه مرخصی بگیرم ولی فرمانده یگان می گه باید 4 روز مرخصی بگیری و هر 4 روز هم از استحقاقیست کم می شه! می گه می شه؟ تعطیلات رسمی هم از مرخصی استحقاقی کم می شه؟ واسه بین تعطیلی ها نمی شه مرخصی گرفت؟
اصلاً حق همچین کاری نداره. تعطیلی ها جز استحقاقی محسوب نمیشن. در صورت لزوم به حفا مراجعه کن نه بازرسی.نقل قول:
من نمی دونم چرا یگان ما این جوریه! می گه که زرنگی که یک روز مرخصی بگیری 4 روز بری مرخصی :|. می گم اون روز ها تعطیلن که! می گه نه! این قانون فقط واسه کادری هاست! شما باید همیشه در حال خدمت باشید بنابراین بین التعطیلی بخواهیبری باید مرخصی 4 روزه بگیری :|
بله دوست من فرمانده درست گفته برای سرباز تعطیلی رسمی و روز عادی تفاوتی نداره و شما باید استحقاقتون رو بگیریدنقل قول:
البته اگر رسته اداری هستید معمولا مشکلی نیست و تعطیلی رسمی میتونید بدون استحقاق مرخصی بگیرید
من تو قسمت اداری هستم یم همچین جمله ای رو هم توی اینترنت الان دیدم
" جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح با بیان اینکه ایام تعطیل جزو مرخصی سربازان محسوب نمیشود، خاطرنشانکرد: روزهای پنجشنبه دربرخی از یگانها تعطیل است که بنابراین این روز نیز برای سربازان مشغول به خدمت مانند جمعهها و سایر ایام تعطیل به عنوان تعطیلات حساب شده و جزو مرخصی آنان محسوب نمیشود."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که گفته جز استحقاقی حساب نمی شه!
تا جایی که یادمه اواسط خدمت من بخشنامه اومد قانون مرخصی ها برای بین التعطیلی ها مثل کادری ها حساب بشهنقل قول:
خود منم هیچ وقت تعطیلی ها رو پام حساب نکردن
البته ممکنه یگان به یگان فرق کنه
والا داداش تو یگان ما که اینطور بود حالا نمی دونم جریان چیه اما چیزی که مشخص هست نیروی اداری روز های تعطیلی مرخصی هستند که جزء استحقاقشون حساب نمیشهنقل قول:
یعنی طبق این نوشته هرکی اول عید هفت روز مرخصی بگیره جزء مرخصیش حساب نمیشه ؟؟ یکم عجیب به نظر میرسه ؟!!!!! بعد سرباز روز تعطیل ول کنه بره پس مشکلی نداره ؟
والله بدبختی های ما اینه
1) با قانون آشنا نیستیم
2) قانون هم باشه اجرا نمی شه!
یک همچین وضعیتی اسف باره :(! مثلا یک روز واسه نماز نرفتن توی ارتش نزدیک بود 10 روز اضاف بزنن واسم! می گم ما اخر نفهمیدیم ! نماز رفتن اجباریه یا نیست! جوابی می شنوم اینه
قانونا اجباری نیست ولی در عمل بعضی وقت ها اجباریه! حالا یکی بیاد توضیح بده در عمل دقیقا یعنی کی ! یا هست یا نیست دیگه! یا مثلا نگهبانی ها! می گن قانونا کادری نمی تونه نگهبانیش رو با وظیفه جا به جا کنه ولی عرفا بخواد می تونه!
فکر کنم صورت درستش اینه کسانی که نگهبان هستن نمی تونند مرخصی برند! پس بنابراین پادگان که نمی شه خالی شه! به ما گفتن یک عده باید نیمه اول عید برن مرخصی یک عده هم نیمه دوم عید برن مرخصی!نقل قول:
یه کپی از بخشنامه بگیرید مستقیم ببرید به حفا و عقیدتی تحویل بدید. این بحثا چیه. حفا و عقیدتی برای همچین روزاییه.نقل قول:
ولی اصلاً به بازرسی مراجعه نکنیدچون دستشون با بقیه قسمتها تو یه کاسست. ولی حفا و عقیدتی دو ارگان مستقله.
100% جواب میگیرید. من خودم در طول خدمت معجزات زیادی از حفا و عقیدتی دیدم.
آقا من 19/11 اعزامم 4 روز پیش برگ سفیدمو از +10 گرفتم...امروزم اصلش اومد در خونهنقل قول:
من به خاطر مرخصی تحصیلی نمیتونم کاردانیم رو توی سنوات ممجاز تموم کنم.
رفتم نظام وظیفه تمدید کردم
حالا وقتی مدرکم رو گرفتم میتونم کارشناسی امتحان بدم و برم دانشگاه واسه کارشناسی؟؟؟یا این که مجبورم برم خدمت؟؟؟؟
Sent from my NOVO7 Tornados using Tapatalk 2
سلام
واقا دیگه معافیت چاقی و لاغری رو حذف کردن؟
یادمه قبلا زیر 50 کیلو معاف بود نه؟
اگه گمش کردی برو پلیس 10+ ، 250 تومن بده یه المثنی بگیر خودت رو از این همه نگرانی خلاص کن.نقل قول:
منم سنواتم تموم شد دارم میرم خدمت...نقل قول:
میتونید واسه کارشناسی هم اقدام کنید
مرسی که جواب دادی. ولی جوابتون مثل این میمونه که یکی شناسنامه شو گم کرده باشه و بهش بگیم از کپی شناسنامه ت استفاده کن. من بیشتر میخواستم از کسانی که سربازی رفتند این سوال رو بپرسم که آیا این برگ سبز رو بعدا باید به جایی تحویل بدیم یا خیر صرفا برای اطلاع رسانی بوده و ارزش دیگه ای نداره؟ ممنون.نقل قول:
بله عزیز باید تحویل بدین روز اعزامنقل قول:
دومستمون هم جواب به سوال شما رو دادن که پرسیده بودین اگر گم بشه چی میشه؟؟؟که جوابشون هم درست بود
سلام دوستان
من سال 86 با لیسانس فارغ التحصیل شدم و دنبال خدمت نرفتم تا اینکه چند ماه پیش خودم رفتم دنبالش و مدارکمو ارسال کردم.
اعزامم برای اول دی بود برای مشکین شهر. 6 ماه هم اضافه خدمت خورده بودم.
منتها چون متاهل هستم و تو اون فرصت نمی تونستم برم الان یه برگه قرمز اومده که این بار حتما باید بری والا دستگیر میشی و ...
با توجه به اینکه متاهل هستم و خانمم هم مریضه من در طول خدمت نمی تونم چند روز پشت سر هم خونه نباشم. از طرفی میگن بستگی به یگانت داره و ممکنه تو یگانی بیفتی که چند روز اصلا نتونی خونه بری. میگن سعیتو بکن که بیفتی ارتش که همه فقط تا ظهرها هستند و بعد از ظهر آزادند.
بنظرتون این حرف درسته؟ اگه درسته چطور میتونه خدمتمو بندازم ارتش؟
بنظرتون با مشکلاتی که دارم من چکار می تونم بکنم؟
یجوری معافیت پزشکی جور کن.نقل قول:
راس میگه مثلا یه پادگان مثه ما , از الان تا شنبه :n02:نقل قول:
اها راستی یه چی یادم رفت ( نبوددد 4 تا خاموشی یا به عبارتی دیگه 4 عدد انکارده تخت ؟:n09:
برادرا من جواب تمدیدم اومد...کدم همونی افتاد که قبلا مشخص شده بود.............الا ن شرایطی پیش اومده که فاز سرباز معلمی گرفتم..دوستان اطلاعاتی دارن لطفا بگن ممنون میشم...
راستی میگن اعزام سرباز معلمی که آموزش پرورشه واسه 1/4/92 حتما سپاهه راسته.......؟ یعنی منی که کد نیروی دریایی واسه 1/12/91 ارتش خوردم اگه سرباز معلمیم اوکی شه..1/4/92 میرم آموزشی سپاه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی دوباره کد میخورم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برگ ه سبز دوباره.........؟
برسید به داد من با اینهمه علامت سوال پیش راهم............................:n28:
دوستان میگن اسلحه خیلی سنگینه و بعضی وقتا نمیشه وزنشو تحمل کرد
حالا میخواستم ببینم رژه همراه با اسلحه است دیگه؟ یه دستی باید گرفتش؟
کلا یه توضیحاتی در این باره بدید ممنون میشم:n02:
ژ3 خیلی سنگینه. کلاش سبکتر. بله رژه دوش فنگ تک دسته خیلی خیلی فشار میاره ولی دستفنگ 2 دته و راحت ترهنقل قول:
دوستان رزه رفتن خیلی سخته ؟
ممکنه کسی در حین رزه رفتن حالش بد بشه!!!؟؟؟؟؟
اگر جسه ضعیف و تمرینات سخت بدن احتمال بیهوشی هست.من خودم 2 مورد حین خدمت دیدمنقل قول:
بله دوست عزیز تا اونجایی که من اطلاع دارم سرباز معلم ها اول تیر به آموزشی اعزام میشن (البته برای اطمینان سوال کنید چون ممکنه تغییر کرده باشه) معلمی هم مسئولیت کمی نیست و فکر نکن راحته. ولی اگه واقعا علاقه داری و فکر میکنی که میتونی بخشنامه امسال رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کننقل قول:
این رژه دوش فنگ معمولا گقدر طول میکشه؟ اگه نتونیم وزن اسلحه رو تحمل کنیم باید چیکار کرد؟!نقل قول:
در میدان رژه جلوی فرمانده معمولاً 1 دقیقه ولی در تمرین های قبلش ممکننه ساعتها طول بکشه!!!!نقل قول:
بدترین حالتش اینه که باید با اسلحه بدو رو برید. اینش فوق العاده سخته. از کت و کول و گردن میفتید.نقل قول:
من سراغ دارم کسی که موقع رژه لگنش در رفت! ولی از من به شما نصیحت. پا محکم نکوبیدنقل قول:
ما گردانمون از میدان صبحگاه یه کیلومتری فاصله داره. توی این فاصله دوش فنگ میریم. توی میدان هم باید کلی دوش فنگ باشیم. در کل دوش فنگ سخت نیست و بدنت عادت میکنه. من شخصا اینقدر دست فنگ و بدو رو بهم فشار میاره که دوس دارم همیشه دوش فنگ باشمنقل قول:
با شرایطی که بالا عرض کردم و با توجه به اینکه اعزامم برای اول اسفند هست چطوری می تونم خدمتو بندازم ارتش؟! اصلا امکانپذیر هست؟!نقل قول:
نقل قول:دوست عزیز شاید شما هنوز این واقعیت رو باور نکردی که میخوای بری خدمت سربازی! اینکه وقت نکردم برم خدمت و نتونستم برم و فرصت نکردم برم در مورد خدمت خیلی مسخره هست. شما یک روز هم غیبت کنی باید جریمه بشی. شما با این همه غیبت فکر نکنم راه انتخابی هم داشته باشی. ما که یه روز هم دیرکرد نداشتیم نتونستیم سپاه یا ارتش بیفتیم حالا با اوضاع شما ...نقل قول:
سلام دوستان
من سال 86 با لیسانس فارغ التحصیل شدم و دنبال خدمت نرفتم تا اینکه چند ماه پیش خودم رفتم دنبالش و مدارکمو ارسال کردم.
اعزامم برای اول دی بود برای مشکین شهر. 6 ماه هم اضافه خدمت خورده بودم.
منتها چون متاهل هستم و تو اون فرصت نمی تونستم برم الان یه برگه قرمز اومده که این بار حتما باید بری والا دستگیر میشی و ...
با توجه به اینکه متاهل هستم و خانمم هم مریضه من در طول خدمت نمی تونم چند روز پشت سر هم خونه نباشم. از طرفی میگن بستگی به یگانت داره و ممکنه تو یگانی بیفتی که چند روز اصلا نتونی خونه بری. میگن سعیتو بکن که بیفتی ارتش که همه فقط تا ظهرها هستند و بعد از ظهر آزادند.
بنظرتون این حرف درسته؟ اگه درسته چطور میتونه خدمتمو بندازم ارتش؟
بنظرتون با مشکلاتی که دارم من چکار می تونم بکنم؟
عزیز برادر جریمش همون شش ماه اضافه خدمته که می کشم. باور کردنشم باور کردم بدجوری هم باور کردم ولی قطعا فرقه بین کسی که زن مریضشو میذاره تو خونه میره با آدم مجردی که از هفتاد و دو دولت آزاده و میره. من هیچ جای صحبتم نگفتم :"وقت نکردم برم خدمت و نتونستم برم و فرصت نکردم برم". فقط می خوام بدونم بعد از آموزش شرایط خدمت برای افراد متاهل چطوریه و تا چه حد رعایتشون می کنند.نقل قول:
سپاه رو منم شنیدم بالای دیپلم قبول نمی کنه ولی ارتش رو اگه کسی که یه روز غیبتم نداره نمی تونه بره، منم نمی تونم برم پس ببخشید اینهمه سربازی که تو ارتش دارن خدمت می کنن کین؟!!
توی همین گروهانی که من دارم خدمت میکنم دور قبل یکی مادرش سکته کرده بود بهش مرخصی نداده بودن بره مادرشو ببینه. روی برجک موقع پاسداری با کلاشینکف خودشو کشته بود. نظام اهمیتی نمیده کسی زنش مریض باشه یا ....نقل قول:
الان هم حتما میدونید که نیروی انتظامی از همه جا بیشتر میگیره. ارتش نیرو میگیره اما کمتر. من دعا میکنم شما ارتش بیفتی. و اگه هم اوضاع جسمی خانمتون خیلی بده شاید بتونی معافی بگیری.
سلام
40 روز گذشت از آموزشی من.... اومدیم میان دوره!! (مالک اشتر اراک)
فقط دوست داشتم یک توصیه به دانشجوهایی که الان دارن درس میخونن بکنم. این روزهای آموزشی نه که سخت باشه ولی خیلی دلم برای محیط دانشگاه تنگ میشه
مخصوصا کسایی که به رشته تحصیلیشون علاقه داشتن اینو حتما درک خواهند کرد......
چقدر اون موقع ناراحت میشدم که استاد گیر میده چرا درس نخوندی و .... :n02: الان واقعا حس میکنم که می تونستم از لحظاتم خیلی بهتر استفاده کنم :n26:
حتی از لحظات حضور در بوفه و محوطه و ..... :n06:
در کل سربازی بیش از اونی که سختی جسمی و روحی داشته باشه، سختی بیکاری و الافی داره...... همش حس میکنی وقتت داره تلف میشه :n29:
کاش لا اقل یه 20-30 باری میبردنمون میدون تیر که درست تیر اندازی یاد بگیریم :n09:
این خطهای بالا رو خواستید درد و دل حساب کنید ولی اگر دانشجو هستید، واقعیت پیش روی خودتون بدونید