تعداد برد ها رو نمیخوام که ...
تعداد کل بازی یا حداقل تعداد باخت ها
Printable View
تعداد برد ها رو نمیخوام که ...
تعداد کل بازی یا حداقل تعداد باخت ها
katarina و تمام چمپایه بی حجاب زن تو این بازی باید بیان چجاب و عفاف واقعی رو از Night Hunter Rengar یاد بگیرن:n08::n10:
:n08:خیلی باحالی :n11:نقل قول:
سلام
این Gnar کی قراره بیاد دقیقا؟؟؟
دنبال بازیکن خوب برای رنک تیم تو EUNE هرکی دوست داشت اددم کنه . :n11:
id : AmirWingman
شايد فردا بياد اگر مثل بقيه كه امدن باشه ١٤ روز بعد از اينكه تو PBE تو pvp مياد يعني فردا اميدوارمنقل قول:
راجع به draven سوال دارم اوم passive که شکلک دراون هست و عددش بالا میره چیه؟ چیکار کنم زمان ult اون تبر چرخشیه خیلی مسیر نره زود برگرده؟
سرویس Status ها که کاملا پاکن :n15:؛ به احتمال زیاد چهارشنبه ریلیز بشه.
کسی اکانت pbe نداره بده به ما؟؟
دوستان پینگ و وضعیت پلیر های سرور ترکیه چجوریه؟پینگ 50 میشه؟
نه فرقی ندارهنقل قول:
دوستان فردا ساعت 7 صبح پچ جدید میاد و Gnar هم احتمالا" روز بعدش شاید بیاد اینم متن خبر :
نقل قول:
Good news everyone - Server maintenance for our next patch, Patch 4.14, has been scheduled!
On August 13th at 3:00 AM PDT for [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , 5:00 GMT for [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and 02:00 GMT for [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , servers will go down for maintenance and the 4.14 patch will be applied.
Here's [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] version of the Network Operations maintenance announcement:
"Server Maintenance: Patch 4.14 On 08/13/2014, starting at 1:30 AM PST, ranked queues will be disabled in preparation for patch 4.14. At 3:00 AM PST, the servers will be shut down and all games currently in progress will end in a draw and stats will not be recorded. We estimate the battlegrounds will be unavailable for 6 hours."
نقل قول:
Here's a collection of the patch 4.14 maintenance threads for each server:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
I'll keep you updated as more information on what the patch contains and patch notes become available. While the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] is usually a good indicator of what's to come, please remember that it is tentative and not everything may make it to live. Be aware the SR update and the launcher/client visual refresh will NOT be in 4.14.
Sugar Rush :n20:
نقل قول:
یعنی کسی draven بازی نکرده تا حالا/؟ یا سوالش سخت بود؟
در مورد Passive : وقتی به قول شما "تبر" رو میگیری یا Minion می کشی یا Tower میندازی یه Stack میگیری، همون عدد که میره بالا. بعد وقتی یه Champion حریف رو می کشی به اندازه 50 + 2 برابر Stack هات بهت گلد اضافه میده. یعنی مثلا اگه 20 تا Stack داری چون 15 تا Minion زدی، 4 بار تبرتو گرفتی و 1 دونه هم Tower اینداختی جمعا میشه 20 تا، 90 گلد اضافه میده بهت روی Kill. بعد از کشتن هم کل Stack هات 0 میشه دوباره از اول پر میشه. اگرم بمیری نصف Stack هات می پره.نقل قول:
در مورد Ulti شما اگه یه بار دیگه R رو بزنی تبرت برمیگرده.
اصلا Ezreal یه ADC دیگست ، خیلی حال میده:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سواله عجیبیه ..نقل قول:
draven هر بار q بگیره و نمیره و نگهشون داره و بعدش یه کیل بگیره ازای هر یکی از stack هاش 2 تا gold میگیره و gold کیل هم روشون .. و کلا پول در میاره برا همین خدای adc اس :D
خوب برادر کمتر پرتش کن .. در ضمن ulti به اولین نفری که بخورد کنه برمیگرده .. پس به سمت درست ادم یا drake یا baron پرت بشه سریعتر هم بعد برخورد با اولین اینا برمیگرده ..
نه اصلا .. 100 اینا میشه .. 120 ایناس اصولا .. پینگ 70 بهترین پینگ سرور هاس و از این پایین تر نیماد مگر برای خود کارکنان ریوت ..نقل قول:
\/
ویدیو بالا رو حتما ببینید
بعد روی این کلیک کنید
کاملا ضایع هست که AE هست .نقل قول:
اخه همه مینویسن جواب میده تو چت لایوشنقل قول:
اولا امتحان کردم ، 30 تا زیر مجموعه با یه ترفند تغییر آی پی جمع کردم ، حالا اصلا بخوای چیزی بخری ، Activion لینک کار نمی کنه :n08:
خوب پس یه راهی بگو که Activion لینک باز شه !
زیر مجموعه هام شد 90 ؛ خیلی راحت میتونم TOP 10 بشم ، ولی خوب مسخره بازی هست ! کسی راهی برای activion لینک نداره ؟
به من 840 تا RP داد WOW:n04:
آقا Activion link چطور واست اومد ؟ واسه من ارور میده!
اگه کمک کنید آموزش تغییر آی پی رو بهتون میگم تو 10 دقیقه واستون 300 تا زیرمجموعه میفرستم.
181 زیر مجموعه شد الان :n07: فقط کمک میخوام.
277 زیر مجموعه در حال حاظر دارم ، دارم به نفر دهم نزدیک می شم .
لطفا یه کاری بگید که بشه این activion link رو باز کنم ، وقتی روی یکی از اون آیتما کلیک می کنم میزنه :
please select and fil....
با فیـ%*ل*#تر ش$ک&ن نمیشه باز کرد ؟ اگه میشه یه لینک دانلود بدید.
کم اسپم بکن همه ی اینارو تو 2 تا پست می تونستی بگینقل قول:
کسایی که RP گرفتن به ما هم یاد بدن دعاشون می کنیم :دی
من که دارم واضح میگم که راهنمایی کنید ؛ بهتون 500 تا زیرمجموعه میدم.نقل قول:
سلام ببخشید چطوری point جم کنم؟
چت لایو؟ بیا من برات یه برنامه میسازم 200 نفر آدم یا بهتره بگم روبات تا صبح برات حرف بزنن از اینکه 5 میلیون RP ریخته شده به حسابشون، کاری نداره که، آخه آدم باید یکم فکر کنه ببینه چه نفعی طرف می بره از اینکه این همه RP مجانی به مردم بده؟ جز اینکه داره سر کار می ذاره شما رو تا کلیک روی سایتش زیاد بشه تا سایت اصلیش توی گوگل بیاد بالا. این کلک هم خیلی ساده و هم قدیمی شده، فقط با یه Script میتونه با این همه کلیک که شماها می کنید سایت اصلیش رو از نظر SEO بالا بیاره.نقل قول:
لوووووول تازه الان فهمیدم Survey هم داره دیگه معلوم شد واسه چی شماها رو سر کار گذاشته. که Survey های سایت درآمد اینترنتیشو براش کامل کنید :n08:
آره ولی کدوم ربات احمقی میاد بگه کدها دیروز برای من کار می کرد ولی الان کار نمی کنه:n13:
ببخشید هیجکییییییییییی بلد نی به من بگه چطوری point بگیرم تو سایتش که میرم شماره کات میخاد !
آقا سئو سایت چه ربطی به تعداد بازدید و آی پی داره ؟
سئو اصلا یعنی بهینه سازی سایت برای موتور های جستجو و توسط Valid کرد کدها و جایگزاری مناسب و گرفتن استاندارد های کدنویسی زیاد میشه ؛ نه از طریق بازدید . بازدید رابطه مستقیمی با سئو نداره ولی خوب میتونه براش خوب باشه .
تو اینکه این ربات هست ، شکی نیست ؛ من فقط میخواستم امتحانش کنم و به همه بگم که نمیشه .
چون من تا مز 300 تا هم رفتم و حتی به ساپورتشون هم ایمیل زدم و جوابی دریافت نکردم.
به هر حال فقط برای این هست که سایت اونا رتبه اش تو الکسا زیاد بشه و در نتیجه تو گوگل هم بالا میاد و از اون راه تبلیغات میزارند تو سایتشون ؛ وگرنه سرور ریوت به این آسونی ها هـ8ک نمیشه اونم از طریق RP Generator که با عقل اصلا جور در نمیاد:n08:
همچنین تو کدنویسی از آیفریم استفاده شده و به صورت 1 در 1 پیکسل آیفریم رو باز میکنه بدون اینکه شما ببینیدش چون 1 پیکسل اصلا دیده نمیشه .
فیلتر شکن میخوادنقل قول:
من فقط از یه دوست اینو شنیدم و میدونم که فیکه تا حالا هزار تا این سایتا رو تست کردم که گیفت کارت با این بازدید ها میده ولی همه فیکه حالا امتحانش گفتم ضرر ندارهنقل قول:
اون صد تارو بیخیال کارت با شماره ولید میخواد مثل paypalنقل قول:
این دوستمون هم که گفته 840 تا گرفته به گمونم که دروغی بیش نبوده :n02: