فکر نمیکنی خیلی سنگ دلی؟؟؟!!!:13:نقل قول:
حالا چی؟تخمه جنو میبینی؟؟:31:
Printable View
فکر نمیکنی خیلی سنگ دلی؟؟؟!!!:13:نقل قول:
حالا چی؟تخمه جنو میبینی؟؟:31:
چرا اگه كسي از شما بشنوه كه توی آسمان 4 ميليارد ستاره وجود داره، باور مي كنه اما اگه بگيد جايي که تازه رنگ زدید هنوز خیسه ، اون رو با انگشتاش آزمایش میکنه ؟
چرا از سوزن استريل براي تزريق سم به محكومين به مرگ استفاده مي شه؟
همه ی ما میدونیم سرعت نور چقدره ، به نظرت سرعت تاريكي چقدره؟
اگه ما اينجاييم كه به ديگران كمك كنيم پس ديگران واسه چی اينجا هستند؟
دوستان سلام /
همونطور که همه مستحضرید انجمن متفرقه مدتهاست با چهارچوبی جدید و متفاوت نسبت به گذشته بازگشایی شده و سبک و سیاق منحصر به خودش رو در پیش گرفته و احتمالا دیگه تمامی دوستان گرامی با فضای انجمن جدید آشنا شده اند /
اما از اونجایی که تمایل داریم فضا و محیط رو برای دوستان دلپذیرتر کنیم ، بر آن شدیم تا پرطرفدار ترین بخش انجمن متفرقه ی قدیم رو بازیابی و بازسازی و بازگشایی کنیم ( البته با سبک و سیاقی سازگار با متفرقه ی جدید) ؛ "صندلی داغ " .
و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای دوستانی که آشنایی با این بخش ندارند هم در دسترس دوستان هست /
و برای اینکه به مشکلاتی که در گذشته وجود داشت دچار نشیم و بی نظمی در انجمن بوجود نیاد ، قوانینی برای سری جدید صندلی داغ تدوین شده که در زیر اشاره میشه :
- نحوه ی کار تاپیک :
- میهمانان صندلی داغ از طریق نظرسنجی عمومی از کاربران ، انتخاب خواهند شد /
- دوستان گرامی ای که تمایل دارند از میهمانان صندلی داغ سوال کنند ، سوالات خودشون رو از طریق پیام خصوصی برای من ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ارسال میکنند و از طریق من سوالات انتقال داده میشه به میهمان صندلی داغ ، پاسخ سوالات هم به همراه سوالات در این تاپیک قرار داده میشه /
نکته ی مهم اینکه برای جلوگیری از تکرار برخی مسائل ناخوشایند گذشته ، این سری صندلی داغ به صورت "تاپیک بسته" پیش خواهد رفت ، یعنی تاپیک به صورت قفل شده هست و تنها سوالات و پاسخ ها در تاپیک قرار داده میشه /
- قوانین تاپیک :
1- هر کاربر فقط مجاز به پرسیدن یک سری سوال از هر میهمان صندلی داغ می باشد ، ماکزیمم تعداد سوالات در هر سری هم فقط و فقط 10 سوال می باشد ، بنابراین در پرسیدن سوالات خود دقت کنید /
2- سوالات با محتوای سیاسی ، مذهبی یا هر مساله ای که باعث بوجود آمدن مشکلات خاص شود ، بدون اطلاع قبلی حذف خواهند شد /
3- سوالاتی که جنبه ی توهین آمیز داشته باشند ، بدون اطلاع قبلی حذف خواهند شد .
4- میهمانان صندلی داغ در پاسخ دادن / ندادن به سوالات مختار هستند .
5- مدت حضور میهمانان در تاپیک ( یا مدت صندلی نشینی میهمانان ) ، تابعی از میزان استقبال کاربران از سوال پرسیدن از آن میهمان می باشد /
6- موارد اسپم و توهین آمیز و ... علاوه بر حذف بدون اطلاع ، موجب برخورد با کاربران خاطی خواهد شد .
-------------------------------------------------------------
نکته : اگر دوستان اسم مناسبی در نظر دارند تا جایگزین صندلی داغ بشه ، لطفا از طریق پیام خصوصی یا پروفایل من پیشنهاد کنند /
نحوه ی نظرسنجی و میهمانان ، متعاقبا اعلام می گردد .
با تشکر .
دوستان مجدد سلام /
میخوایم اولین میهمان سری جدید صندلی داغ رو خدمتتون معرفی کنیم ، صندلی نشینی ایشون از فردا شب یعنی دوشنبه شب شروع میشه /
1- نام : آرمان
2- محل سکونت : انگلستان ( از اولش هم دست این انگلیسیها تو کار بود : دی)
3- رده ی کاربری در انجمن : مدیر
4- سمت : مدیر انجمن های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( فکر کنم دیگه همه فهمیدیم شخص مورد نظرکیه : دی)
5- تاریخ عضویت : 2007
6- تعداد پست ها تا لحظه ی معرفی : 9،255
ایشون کسی نیستند جز :
در باره ی ایشون باید بگم که خیلی با هم برخورد نداشتیم ، به جز معدود دفعاتی در انجمن ورزش و بحث های خوبی داشتیم بر سر موضوعات فوتبالی ( البته نزدیک بود یکی - دو باری پرمون به پر همدیگه بگیره که به خیر گذشت : دی ) ،
به نظرم ایشون جزو نمونه های انجمن هستند ، هم از لحاظ اخلاقی و هم از لحاظ اطلاعات تخصصی / و در همه ی زمینه ها هم دستی بر آتش دارند ، از اطلاعات فوتبالی و مباحث فنی و آنالیز فوتبال گرفته تا مشاوره و کمک در زمینه پذیرش تحصیلی و امیگریشن !!! :دی ( بازم بگید پی سی ورلد نمیزاره تبلیغ کنیم : دی)
داخل پرانتز بگم ( ایشون جزو معدود بارسلونایی هایی هستند که میشه خیلی راحت باهاشون کنار اومد و از بحث کردن باهاشون لذت برد :21:)
------------------------------------------------------------------------------
دوستان این شما و این هم جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نحوه ی پرسیدن سوالات از میهمانان صندلی هم در پست اول همین تاپیک اشاره شده :نقل قول:
- دوستان گرامی ای که تمایل دارند از میهمانان صندلی داغ سوال کنند ، سوالات خودشون رو از طریق پیام خصوصی برای من ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ارسال میکنند و از طریق من سوالات انتقال داده میشه به میهمان صندلی داغ ، پاسخ سوالات هم به همراه سوالات در این تاپیک قرار داده میشه /
نکته ی مهم اینکه برای جلوگیری از تکرار برخی مسائل ناخوشایند گذشته ، این سری صندلی داغ به صورت "تاپیک بسته" پیش خواهد رفت ، یعنی تاپیک به صورت قفل شده هست و تنها سوالات و پاسخ ها در تاپیک قرار داده میشه /
نقل قول:
1- هر کاربر فقط مجاز به پرسیدن یک سری سوال از هر میهمان صندلی داغ می باشد ، ماکزیمم تعداد سوالات در هر سری هم فقط و فقط 10 سوال می باشد ، بنابراین در پرسیدن سوالات خود دقت کنید /
در باره ی میهمانان هم باید بگم که با 4 نفر از عزیزان مطرح شد که آرمان عزیز پاسخ مثبت دادند ، یکی از بزرگواران دعوت ما رو نپذیرفتند و دو عزیز دیگه هم تا کنون پاسخی به دعوت ما نداده اند /
دوستان سلام /
صندلی نشینی آرمان عزیز از این لحظه شروع میشه ، فقط برای یادآوری :
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بزرگوار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام خودم چراغ اول رو روشن کنم /
سلام
1- برای اینکه کار بسیاری از دوستان راحت بشه و یک سوالشون رو نسوزونند ، یک بیوگرافی ازخودت ارائه بده ( غیر از اون چیزایی که من توی معرفی گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
خب آرمان، متولد 67. بزرگ شده در شهرهای مختلف جنوب کشور (هر شهری یکی دو سال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )، مدتی تهران و حالا هم ساکن در قلب استکبار دنیا.
2- چه چیزی باعث میشه تا علیرغم زندگی در کشوری دیگه ، کماکان در انجمنی فارسی زبان حضور داشته باشی و علاوه بر ارتباط با هموطنان و همزبانان خودت ،حتی وظیفه ی مدیریتی هم بر عهده بگیری ؟
مهمترین دلیل دوستان خیلی خوبیه که اینجا دارم.
3- در روز چه مدتی رو در پی سی میگذرونی ؟
در مجموع مدتی که پست دادن و خوندن پست ها باشه حدود 1 تا 1.5 ساعت ولی خب در طول روز زیاد سر می زنم چون اکثر وقتم پشت کامپیوتره.
4- غیر از بخش تخصصی خودت ، به کدوم قسمتهای پی سی علاقه بیشتری داری و فعالیت میکنی ؟
به جز سخت افزار، لپ تاپ و تبلت در اسمارت فون و ورزش فعالیت می کنم و در بخش های فیلم و نجوم هم بیشتر نظاره گر مباحث هستم.
5- این علاقه ای که به فوتبال داری از کجا شروع شده ؟
از بچگی در زمین های خاکی و ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه خب از بچگی طرفدار بودم چون توی خونواده فوتبالی بودیم ولی خب من هیچ وقت فوتبالیست خوبی نبودم ولی از دو سه سال پیش شروع کردم به بررسی تخصصی تر فوتبال از دید مربی گری و کارشناسی و آنالیز.
6- و اینکه چرا بارسلونا ؟
علاقه به رونالدو برزیلی در ابتدا باعث شد طرفدار بارسا بشم و دیگه با رفتنش هم بارسایی باقی موندم. ولی خب مهمترین دلیلش شاید فلسفه فوتبال بارسا باشه.
7- راست میگن که " همیشه دست اینگیلیسا ! تو کاره " ؟ ( البته واضح و مبرهن هست که من با این سوال ، یکی از سوالهای خودمو سوزوندم ولی چه میشه کرد دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8 - زندگی چقدر ارزش جدی گرفتنشو داره ؟
خیلی زیاد. زندگی رو جدی نگیریم چی رو جدی بگیریم؟
9- 3 تا تجربه ی بزرگی که تو زندگیت داشتی چیه ؟ میتونی بگی ؟
در این لحظه نمی تونم بگم، نیاز به فکر کردن داره.
10 - اگه الان یک در روبروت باشه و تا لحظاتی دیگه باز بشه ، دوست داری چه کسی پشت اون در باشه ؟؟؟
نمی دونم!
-------------------------------------
ممنون از آرمان عزیز /
سوالات کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
- از کی و چی شد که به انگلستان سفر کردید؟
سال 2009 ، دانشجویی
- شغل شما انجا چی هست؟و کلا به دوستانی که قصد اقامت در خارج از کشور را دارند انگلستان را توصیه میکنید ؟
دانشجو.
پروسه اقامت اینجا سخته و کشورهای دیگه شاید ساده تر باشه، همیشه گزینه ها رو محدود نکنید و چند کشور رو در نظر بگیرید!
- آب و هوا انگلستان چطور هست؟
چند روز هفته بارونی، چند روز ابری و گاهی وقتی آفتابی. هوا خوبه و خیلی سرد نیست (جنوب و مرکز انگلیس) ولی تابستان ها هم اصلا گرم نمیشه طوری که هیچ کس اینجا وسایل خنک کننده در خانه ها ندارن. به خاطر بارندگی زیاد هوا همیشه تمیز و تازه است که شش های آدم حال میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالات کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
1- چند بار کتک خوردی ؟! گریه هم کردی ؟
خیلی زیاد نبوده. آره گریه کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- سیگار میکشی ؟
نه!
3- تا حالا شده چیزی بدزدی ؟
نه!
4- تابلو ترین دروغی که گفتی ؟
برمی گرده به دوران بچگی وگرنه سال هاست دروغ گویی حرفه ای انجام میدم خودم هم نمی فهمم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- چند بار تصادف کردی ؟
پنج بار. بدترینش شکستن دست بوده.
6- رنگ سبز بیشتر حال میده یا نارنجی ؟!
نارنجی. اتفاقا اسمارت کاور آیپدم هم نارنجیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- ایده یا پروژه علمی داری که به درد 4 تا آدم بخوره ؟!
بله، یکیش هم در حال Patent شدنه.
8- آخرین خرابکاری که کردی و صداشو در نیاوردی ؟!
پرده پنجره یکی از کلاس های دانشگاه رو محکم کشیدم داغون شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- همین الان دلت برای کی تنگ شده ؟
هــــــــــا؟ همون که می دونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10- .................................................. ؟!
سانسور شد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------------------------------------
توضیح : سانسور سوال 10 توسط آرمان عزیز صورت گرفته است / :31:
سلام...
این سوالات بنده هست از آقا آرمان...
سلام در خدمتیم!
1- چرا Stream رو برای نام کاربریتون انتخاب کردین؟؟؟
هم تلفظ جالبی داره هم قشنگه و هم از نظر معنی ایهام جالبی داره... از اول یوزر من Stream نبود!
2- تا به حال شده از اینکه توی ایران نیستین پشیمون بشین؟؟؟ ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
لحظاتی شده که دلم می خواست ایران بودم ولی کلا نه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- تا به حال شده فکر کنین که انگلستان جای مناسبی برای زندگی نیست؟؟؟ (پَــــ نه پَــــ ایران مناسبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
جای مناسبیه خب! البته شده تو فکر جاهای دیگه باشم.
4- تا به حال شده فکر کنین که P30 World موجب تلف شدن وقتتون شده و کاش کار مناسب تری میکردین؟؟؟
بله شده.. ولی خب چقدر خوبه که فقط فکر کردن جرم نیست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- کلا به چه مباحثی ( هر مبحثی ، از زیست شناسی گرفته تا سخت افزار ) علاقه دارین؟؟؟
کلیه مباحث Consumer Electronics ، فوتبال، فیلم و بازی و موسیقی و ...
6- 5 تا از فعال ترین ، با اطلاعات ترین و با اخلاق ترین کاربران فروم سخت افزار (به جز ناظران) از نظر شما؟؟؟
ببخشید من اسم نمی برم.
7- رشته تحصیلیتون؟؟؟
الکترونیک
8- آیا دوست دارین که یه تغییر عظیم تو روند زندگیتون ایجاد کنین؟؟؟ یا به نظرتون همین روند فعلی خیلی عالیه و نیازی به تغییرش نمی بینین؟؟؟
نه! روند فعلی خوبه (نه اینکه عالیه) ولی آمادگی تغییر عظیم رو ندارم.
9- تا به حال شده از ته قلب حس کنین که میخواین یه تریلی از روی یه نفر رد بشه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله! ولی فقط در حد حس کردن بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی پارسا جان.
1- چــرا بـارسلونا ؟
2 - چــرا مسی ؟
از سبک بازیش بیش از حد خوشم میاد، بازیکن خیلی با اخلاقی هم هست و به نظر من بهترین بازیکن نسل فعلی فوتبال دنیاست.
3 - بهترین بازی کـه مسی کرده رو کی و کجا ، در مقابل کدوم تیم دیدی ؟
به نظر من دلچسب ترین بازی مسی در الکلاسیکو مارچ 2007 بود که 3-3 شد و مسی هتریک کرد (شاید چون اون موقع اصلا انتظارشو نداشتیم). بهترین بازی که مسی بازیهای فوق العاده بسیاری داشته.
4 - مدیریت چـه حسی داره ؟
حس خیلی خوبی نداره! فعالیت کاربری دلچسب تره.. من هم الان کمتر از یک پنجم وقتم مدیریته و بقیه اش مثل همه کاربرها فعالیت در انجمنه.
5 - چندتا لپ تاپ داشتی تـا الان ؟
تا این لحظه 8 تا.
----------
میگم سروش جان یه تشکر هم از طرف من از خودت بکن به خاطر این همه زحمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی توی عنوان تاپیک هم میشه اسم صاحب فعلی صندلی رو نوشت!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پی نوشت : الان تیکه انداختی آرمان خان ؟ :31:
پیشنهادت هم خیلی خوبه ، انجام شد /
سلام
اینم از سئوالات من
سلام دوست عزیز
ممنون!
1.بهترین کشور اروپایی برای یه زندگی راحت و بی دغدغه نام ببر؟ اکثر اروپا کشورهای آزادی هستن که زندگی راحت و بی دغدغه در اونجا ممکنه ولی بهترین احتمالا سوییس.
2.برای رسیدن به آرزوها چی کار باید کرد؟
سعی و تلاش!
3.بهترین شعر یا نثری که حالتو دگرگون کرد؟
کلا استعداد خوبی توی انتخاب بهترین ها ندارم ولی شعرهای اخوان ثالث رو دوست دارم. از شاعرهای قدیمی هم فردوسی.
4.اسطوره زندگیت کیه؟
اسطوره هیچ کس ولی در زمینه های مختلف افراد زیادی هستن که برام شدیدا قابل تحسینن، مثل سقراط، نیوتن، گاندی و از جدیدتر ها استیفن هاکینگ و استیو جابز.
5.اگه بخوای ایران رو توصیف کنی اولین چیزی که به ذهنت میرسه چیه؟
اولین چیز خوبی که به ذهنم می رسه تاریخ فوق العادمونه که البته گذشته، ولی اولین چیزی که به ذهنم می رسه سیاسیه (که ممنوعه) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6.از چه تیپ انسانی خوشت میاد(از لحاظ شخصیتی)
افرادی که به خودشون مطمئن باشن.
7.عاشق شدی؟نظرتو کامل درباره عشق بگو
نه.. تجربه نداشتم ولی خب مرحله ای از زندگیه که برای اکثریت پیش میاد.
8.بهترین کتاب . فیلم . موسیقی رو نام ببر
بهترین کتاب داستان: سری A Song of Ice & Fire
بهترین فیلم: Godfather
بهترین موسیقی: آهنگ های Beatles و Kansas
9.چقدر به دین اهمیت میدی؟به اصول دینی پایبندی؟
دین هر شخصی قابل احترامه، من به هیچ دینی پایبند نیستم.
10.صندلی داغ واقعا داغه؟
نه اصلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.تا چه حد به رشته تحصیلیتون علاقه دارید و اگه قرار بود رشته دیگه ای رو انتخاب کنین اون چی بود؟
علاقه که زیاده... اگه قرار بود رشته دیگه ای باشه اقتصاد یا مدیریت.
2.لپ تاپتون رو بیشتر دوست دارین یا سیستم دسکتاپون رو؟
صد درصد دسکتاپ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر چی دنیا به سمت Post-PC و اینها میره دسکتاپ من جاش عزیزتر میشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. آخرین دعوایی که کردید کی بود؟ زدین یا خوردین؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین دعوا دوران دبیرستان بود، هم زدم هم خوردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4.فیلم و سریال مورد علاقه؟
فیلم که گفتم سریال هم بهترین ها Dexter و House MD
5.عطر و ادکلن مورد علاقه؟
خیلی حساس نیستم، برندهای زیادی داشتم الان از Chanel و Dolce & Gabbana استفاده می کنم.
6.از چه شامپویی استفاده می کنید؟
Tigi و Redken
7.خواننده مورد علاقه (هم ایرانی و هم خارجی)؟
ایرانی سیاوش قمیشی خارجی نورا Beatles، Kansas و ... (کلا مایه های 70s [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
8. Game هم بازی می کنید؟ چه بازیهایی؟
بله، FIFA که خوراکه و بازیهای FPS و Adventure هم کم و بیش.
9. تا حالا عاشق شدین ؟
نه!
10. تصوری که از خودتون در زمان کودکی برای آینده داشتین تا به امروز چقدر نزدیک هست؟
اصلا نزدیک نیست.
سلام بر آرمان عزیز... خیلی خوشحال شدم دیدم شما روی صندلی نشستین! زیاد داغ نیست که؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عرفان جان
1- دوره دانش آموزی، درسخون بودید؟ ایران بودید دیگه؟
نسبتا ... بله ایران.
2- علم بهتر است یا ثروت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقادیری از هر دو. اگه قرار باشه یا این یا اون پس ثروت.
3- وقتی شنیدید Steve Jobs فوت کرده، عکسالعملتون چی بود؟
ناراحتی بیش از حد... اشک هم در کار بود.
4- ویژگی متمایز کننده Apple به دیگر برند ها...؟
جسارت جلو بردن تفکراتی که از دید سایرین درست به نظر نمی رسه.
5- آیا 21 دسامبر 2012 دنیا تموم میشه؟ روز قبلش چی کار میکنید؟
دلیلی ندیدم که ثابت کنه تموم میشه. روز قبلش هم مثل همه روزها.
6- 5 تا از بهترین خواننده ها- گروه های موسیقی از نظر شما؟
Kansas
Beatles
Norah Jones
Linkin Park
Cold Play
اینها 5 تایی بود که اول به ذهنم رسید.
7- به ایران بر میگردید؟ چرا؟
نه... جایی برای پیشرفت در ایران وجود نداره.
8- طرز تفکر مردم کشور های دیگه به ایرانی ها چه طور هست؟ این حرف هایی که ما رو تحویل نمیگیرن و ... درسته یا شایعه هست؟
کاملا شایعه است (چون ما خودمون با بقیه ملیت ها اینطوری می کنیم فکر می کنیم همه اینطور هستن). در کشورهای توسعه یافته (همشون بدون استثنا) و مولتی نشنال ملیت، دین، نژاد، رنگ پوست، قیافه و ... هیچ تاثیری در تحویل گرفتن و نگرفتن افراد نداره. با ما تا حالا بد رفتاری نشده و اگه هم کسی تحویلمون نگرفته از خودمون خوشش نیومده، نه به خاطر ملیت.
9- یک جمله یا نصیحت که روتون تاثیر گذاشته رو بازگو کنید...
جمله معروف استیو جابز:
Simple can be harder than complex: You have to work hard to get your thinking clean to make it simple. But it's worth it in the end because once you get there, you can move mountains.
ممنون از وقتی که برای پاسخ دادن میذارید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیروز و سلامت باشید.
ممنون بابت سوال ها.
سلام یه چند تا سوال از آقا آرمان داشتم گفتم بپرسم نمونه تو دلم: دی
سلام دوست عزیز
1-چی شد برای مهاجرت اینگیلیس رو انتخاب کردید؟
شرایط اینطور جور شد وگرنه هدف فقط اینجا نبود از اول.
2-چه جور باP30WORLDآشنا شدید(آیا استکبار جهانی شما رابا این فروم آشنا کرد و برای رخنه در ایران شما را فرستاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شوخی بودا!!!!!)
سرچ گوگل... استکبار جهانی هم کاملا بی تاثیر بود در این قضیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-یکی از بهترین تفریح ها که تو اینگیلیس هست و اینجا نیست چیه؟
جشن ها و پارتی ها و کلا زندگی Social. سینما (پیشرفته و فیلم های خوب)، کنسرت ها و پارک ها.
4-از درس خوندن لذت میبرید؟
بله تا حدی.
5-بزرگترین گندی که بالا آوردی چی بوده؟
یادم نمیاد... فکر کنم خراب کردن نوشابه ها تو یه عروسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6-قدرت خرید مردم اونور چه قدره؟
خوبه.. ساده ترین شغل ها هم حداقل درآمد برای زندگی راحت رو فراهم می کنن.
7-اونجاbf3بازی کردن مجازه؟(آخ بگو مرض داری میچرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نه دستور وزارت فرهنگ و ارشاد اینجا هم طرفدار داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید فوضولی شد
ممنون یاحق
ممنون به خاطر سوالات.
سلام عزیز میخواستم صندلی داغ شرکت کنم.
سلام، در خدمتیم!
- قبل از Stream اسم کاربریت چی بوده؟
Virgil
- با دیدن این عکس چه حسی بهت دست میده؟
[PHP]http://www.mediafire.com/imageview.php?quickkey=n9e410uoecl725d[/PHP]
موافق نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- تو بین همه سایتها و فرومهای که سر میزنی 5 تا از اونهایی که بیشتر سر میزنی رو نام ببر( اختیاری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و محبوبت ترین فروم ایرانی و غیر ایرانی که سر میزنی رو نام ببر.(اجباری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ایرانی فقط اینجا و شهر سخت افزار. محبوب ترین خارجی thestudentroom.co.uk
- تا بحال شده در ضمینه ایی که تحصیل میکنی بخواطر تحقیق یا ... ازت تقدیر بشه؟
بله زیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
Peaceful1
مخلصیم .
بنده هم خواستم یک یادگاری برای شما و البته در این تاپیک بنویسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزیز.
سوال یکم : سوالا مهم نی ، خودت چطوری دوست عزیز؟ اروپا نشینی خوش میگذره انشالله؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربان شما خوبم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اروپا هم خوبه!
سوال دویّوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :چرا اولین نفر شما رو انتخاب کردند؟
از اینها که انتخاب کردن بپرس! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال سه یّوم: نام کاربری قبلیتون چی بوده؟
Virgil
سوال چارم: چند تا چیز عجیب قریب که توی پیسی ورلد دیدین رو به ما هم بگین .
اجازه نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال پنجم: نظرتون در مورد بنده ی حقیر چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما رو نمی شناسم.
سوال شیشم: شبا زود میخوابی یا دیر؟;)
حدود 12 اگه برای روز بعد کاری نمونده باشه.
سوال هفتم: تو کدوم شهر انگلیس هستید؟ راستی رفتار و فرهنگ مردم اونجا چگونه ست؟
یه شهر خوب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتار و فرهنگ خیلی خوبی دارن.
سوال هشتم: به نظرتون چرا نزدیک به نیمی از سوالا مربوط به سکونت شما در خارج از کشور میشه؟
نمی دونم!
سوال نهم: آیا تا به حال دوست داشتی در یک دوره ی دیگری از تاریخ زندگی میکردی؟ کدام دوره؟
نه، راضی هستم از دوره ام. شاید از زندگی در آینده لذت ببرم!
سوال دهم: به نظرتون این تاپیک با قوانین جدید خوبه؟
بله من از این قوانین استقبال می کنم.
+
موفق باشی آرمان خان . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی دوست عزیز.
1.منو ميشناسي؟ (قبلنا ميگفتن اين مادر سوالات صندلي داغ هست . الان نميدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بله! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.تو انگليس تنها زندگي ميكني؟
بله
3.راسته كه ميگن تو انگليس به خصوص لندن هزينه زندگي خيلي بالاست؟
لندن که بسیار بالاست، بقیه هم نسبتا بالاست (خیلی نه).
4.در حال حاضر تو كدوم شهر انگليس زندگي ميكني؟
یکی از شهرهای کوچک
5.به موزيك و فيلم علاقه داري؟
بله بسیار زیاد
6.بهترين و تلخ ترين خاطره زندگيت چي بود؟
/
7.بهترين بازيگر ؟ (ايراني و خارجي)
ایرانی ها رو زیاد نمی شناسم ولی خارجی مایکل کین
8.چي شد كه سمت سخت افزار رفتي؟
نمی دونم خوب بود خب! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9.نظرت در مورد مدير قبلي سخت افزار Gabana عزيز چيه؟
همیشه از دوستان بسیار من بود و هست. خیلی خیلی چیزا ازش یاد گرفتم.
10.از كي وارد دنياي اينترنت شدي و مدل مودم اينترنتت چيه؟
از سال 79 یا 80... الان هم VirginMedia Super Hub (ساخت NetGear)
1-دوس داری چه کاره بشی؟
هنوز در 23 سالگی نمی دونم.
2-تو لباس پوشیدن style خاصی داری؟
نه، معمولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-قانون کپی رایت اذیت میکنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه اصلا. لذت می برم در جایی هستم که کپی رایت رعایت میشه و مردم هم فرهنگش رو دارن.
4-به نظر خودت آدم خاصی هستی؟
برای خودم خاص هستم، برای بقیه؟ نمی دونم (خیلی هم برام مهم نیست از دید بقیه خاص باشم یا نه!)
5-ورزش میکنی؟چی؟
گاهی وقتی استخر و فوتبال
6-تا حالا خفن ضایع شدی؟چه طوری؟
خفن نه، چیزای عادی آره (سر کلاس یا سوتی های معمولی) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7-چه چیزی خیلی خوش حالت میکنه؟
موفقیت افرادی که می شناسمشون.
8-قصد ازدواج داری؟کی؟ ((به خدا من مردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ))
"البته خیلی راحت میتونی به این سوال جواب ندی"
قصد رو بله، کی معلوم نیست (در آینده نزدیک نخواهد بود) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9-ماشین سواری یا متور؟به کدون بیشتر علاقه داری؟
ماشین، از موتور خوشم نمیاد!
10-از چه علمی بیشتر از همه خوشت میاد؟؟
Computer Science (البته علم نیست ولی خب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام داداش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام برادر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چطوری؟
از دوران کودکیت چه خاطراتی بیشتر تویه ذهنت مونده ؟
خاطرات مهمونی ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی شد این رشته(الکترونیک) رو انتخاب کردی ؟ انتخاب اولت بود ؟
آره، علاقه. موقع انتخاب رشته اصلا رشته دیگه ای نزدم، حتی یه گزینه.
فکر می کنی الان اون جایی هستی که باید و شاید ؟
فکر کنم آره.
برنامت برای آینده چیه ؟ یعنی دوست داری به کجا برسی ؟ اون جایی که شاید بتونه از راهی که رفتی راضیت کنه .
برنامه بلند مدتی ندارم ولی در کوتاه مدت تموم کردن درس و ورود به یکی از کمپانی های درجه یک برای کسب تجربه. اهداف بلند مدت تعیین نمی کنم چون نمی خوام خودم رو محدود کنم.
فرد یا اتفاقی بوده که تاثیر زیادی رویه زندگیت گذاشته باشه ؟ این اتفاق می تونه شامل یه جمله هم باشه .
(سوال بله خیر بود دیگه؟)
بهترین روز زندگیت تا به امروز چه روزی بوده ؟
ماشین مورد علاقت ؟
حساسیتی روی ماشین ندارم ولی از دیزاین های BMW خوشم میاد.
5 اکتبر رو می دونم هیچوقت فراموش نمی کنی ! چطور متوجه اون اتفاق شدی ؟ اولین عکس العملت چی بود ؟
آیپد رو برداشتم خبرها رو چک کنم که دیدم، اول فکر کردم شایعه است ولی دیدم همه جا خبرش رو گذاشتن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هنوز که هنوزه برام قابل باور نیست.
و سوال آخر صرفا این عکسه ..
محتوای مخفی: عکس
این سوال بود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی
در پایان هم برات بهترین آرزوها رو دارم و امیدوارم موفقیتت همچنان روز افزون ادامه داشته باشه . مسلما به معنای واقعی لایق تمام این موفقیت ها هستی . شاد باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی محمد جان، شما هم همینطور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سوال های من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-خودتو در یک جمله توصیف کن:
یه آدم عجیب قریب که نمونه اش کم پیدا میشه (هم از نوع خوبش هم بد) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-اگه بهت بگن يه ليوان چاي يا قهوه با هركسي (يكي ازشخصيتاي معروف دنيا )دوست داري بخوري كيو انتخاب ميكني؟چرا؟
اگه یه ماه پیش می پرسیدی می گفتم استیو جابز ولی ...
احتمالا استیون هاوکینگ.
3- گریه کردی؟ آخرین بار؟ اولین بار؟ کنار کی بوده؟
بله، آخرین بار موقع مرگ استیو جابز.
4-قد و وزنت رو بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
181
83
5- شب مهتابیو ترجیح میدی یا صبح وقت طلوع خورشید؟
طلوع خورشید
6-ازدواج کردی؟؟اگه نه قصد اش رو داری؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه. قصدش رو هم ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین دیگه
ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تـازه پیدا کـردم اینجـا رو [ فکـ کردی ، همچـی بسـوزنمـت : دی ]
سلـامٌ علیـکـم .
سلام، در خدمتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موزیکـی هسـتی ؟ چـه سبکـی ؟ وطنـی [ خز و خیـل ] یـا خارجـی ؟
بله، ایرانی سیاوش خارجی هم قبلا گفته شد.
ایـن جملـه مـن رو چطـور میبینی : ایـن مهم نیست کـه مهم نیستی. چون کـه کلاً مهم نیستی . : دی
وقتی مهم نیستی کلا وجود این جمله بیخوده، اصلا هیچی نگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت راجع به شخصیت و کارایی که جـابز کرد ؟
شخصیت خوبی داشت به خصوص کارهایی که خارج از اپل و وظیفش انجام داد و اهداف خارج از اپلش.. کارهایی هم که کرد واضحه. احترام فوق العاده ای براش قاعلم.
فیس بوک چه دکمه هایی رو کم داره ؟
هیچی به ذهنم نمی رسه، من جزو افرادیم که شدیدا از سیاست ها و تغییرات فیس بوک حمایت می کنم و همیشه از کاراشون خوشم میاد.
بهـترین پَ نَ پَ ؟
نظری ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خز ترین یوزر نیمی که میشه الآن انتخاب کرد ؟
باز هم نظری ندارم!
تمایل داری سری دوم سوالاتم بپرسم یا نه بسّه ؟
طبق قوانین دیگه نمی تونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- همونطور که میدونم طرفدار و دوستار اپل هستی مثه خودم. سوالم اینه که چرا و از چه زمانی علاقت به کمپانی اپل شروع شد؟
علاقه که از خیلی خیلی وقت پیش شروع شد (همیشه دیزاین هاشون رو تحسین می کردم) ولی خب از وقتی اولین آیپادم رو گرفتم وارد مجموعه شدم و از وقتی اولین آیفون رو گرفتم جدی تر شد.
2- غم انگیز ترین آهنگی که گوش دادی و حتی باهاش گریه کردی رو معرفی کن
یادم نمیاد.
3- چرا میای انجمن اصلا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حال میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- چرا توی پاسخت به سوالا همیشه تخصصی پاسخ میدی؟
خوب وقتی پاسخ یه سوال رو می دونی (یا می تونی راحت بدست بیاری) بهتره پاسخ کامل داد تا بقیه هم یاد بگیرن.
5- غیر از انگلیس که الان هستی، کدوم کشور دیگه رو برای زندگی کردن بیشتر ترجیح میدی؟
قطعا (و شاید فقط) آمریکا.
6- بحران اقتصادی غرب و اروپا رو چه طور میبینی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بحران همیشه هست ولی خب اون بحران اصلی که کلا حل شد.
7- این کلماتی رو که میگم یاده چی میفتی؟
بیل، هندزفری، کاپشن
بیل: باغچه
هندزفری: نوکیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاپشن: بارون
8- خیلی دوستت دارم، موفق باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی سروش جان من هم همینطور.
سوالات کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بر برادر آرمان
سلام برادر عماد.. چطوری؟
1- خوبی رئیس؟!
مرسی قربان، شما خوبی؟
2- وجه تشابهی با استیو جابز داری؟
سعی می کنم داشته باشم! خیلی چیزا ازش یاد گرفتم.
3- زندگی نامشو خوندی؟
در حال خوندن هستم اگه وقت بشه.
4- به نظرت مهمترین تفاوت استیو جابز با بیل گیتس چیه؟
مهمترین تفاوت Visionary بودن استیو جابز بود که مدل ایده آل برای هر تکنولوژی برای اینکه در دست مردم موفق باشه رو می دید. بقیه تفاوت ها میشه از عشق و علاقه به کار (بیل گیتس وقتی به اوج رسید ارضا شد و کنار کشید، استیو جابز حتی با این وضع سلامتیش هم هیچ وقت بیخیال نشد). از لحاظ شخصیتی هم هر دوشون شخصیت های بسیار قابل احترامی هستن.
5- بهترین جا برای ادامه تحصیل توی اروپا برای فارغ التحصیلهای رشته صنایع غذایی چیه؟
اطلاعی ندارم!
6- بهترین رکورد Extreme OC که تا حالا زدی؟ 4850 یادمه! غیر از اون.
Extreme OC کار ما نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، همین تست های درپیت LN2 بعضی وقت ها گرفتیم رفتیم 6 گیگاهرتز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- به PCN سر میزنی؟ برفی چطوره؟!
بله، حالش خوبه اتفاقا همیشه ذکر و خیر شما هم هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- احترام به پدر و مادر در رده چندم از الویتهای ارزشیت هست؟
جزو بالاترین اولویت ها.
9- بهترین شعر به زبان انگلیسی؟
خیلی شعر انگلیسی نخوندم.
10- اوباما دوباره رای میاره؟
اوضاع رو دنبال نمی کنم ولی اینطور که همه میگن شاید نه، یه احساسی دارم که میگه آره!
موفق باشی رئیس.
شما هم همینطور، بیا یاهو صحبت کنیم خیلی وقته ازت بی خبریم.
1. به نظر شما روزی تبلت جایگزین لپ تاپ خواهد شد؟
به نظر من نسبتا بله، جایگزین نه به اون معنی که لب تاپ ها از رده خارج بشن ولی به این شکل که دیگه اکثریت مردم نیاز به لپ تاپ نداشته باشند.
2. چه iDevice هایی داشتی و داری؟
iPod (ارقامی از سری های مختلف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
iPhone
iPhone 3GS
iPhone 4
iPhone 4S
iPad 2
3. آیا iDevice هاتو جیلبرک می کنی؟ اگه نه چرا؟
نه.
الان دیگه واقعا سیستم عامل اونقدر کامل شده که نیازی به جیلبریک نیست. تقریبا برای انجام هر کاری راه حل ساده و استاندارد هست و البته مضرات بسیار شدید جیلبریک هم هستن.
4. اگه الان بخوای بین خرید یه تبلت یا یه لپ تاپ یکی رو انتخاب کنی کدوم رو انتخاب می کنی؟
اگه قرار باشه یکی رو انتخاب کنم قطعا لپ تاپ.
5. نظرت در مورد آینده نرم افزارهای آزاد چیه؟
وجودشون به خصوص در محیط علمی و آکادمیک لازمه، و الان هم در موقعیت خوبی در زیرساخت های دنیای IT دارن. ولی من از همون اول نسبت به موفقیتشون در محیط Consumer و ارتباط مستقیم با مشتری ها تردید داشتم و قطعا الان هم با شرایط فعلی براشون آینده ای در دنیای Consumer ها نمی بینم.
6. آیا از گنو/لینوکس استفاده می کنی؟ اگه آره از چه توزیعی و چه دسکتاپی؟
بله قطعا. گرچه علاقه خاصی نیست (چون اگه قدرت انتخاب باشه رقیب ها رو یه سر و گردن برای دسکتاپ خودم بهتر می بینم)، ولی برای یه سری کارهای تحقیقاتی در دانشگاه مجبورم از لینوکس استفاده کنم. فعلا Ubuntu و Gnome.
7. مدل لپ تاپتون چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا HP Pavilion dm4 گرچه بهش علاقه ای ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از سوالات بسیار خوب
1 . چه خبر ؟ خوش می گذره ؟
سلامتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون!
2 . اگه به شما بگن که می تونی هر کشوری رو که دوست داری واسه اقامت انتخاب کنی . شما کدوم کشور رو انتخاب می کنی ؟
Silicon Valley, USA
3 . شما در مراسم ازدواج شاهزاده ویلیام شرکت کردید ؟خیر کار داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از تلویزیون دیدم.
4 . چرا رشته الکترونیک رو انتخاب کردی ؟ میخوای جانشین باغبان سیب ها بشی ؟
علاقه.
با الکترونیک نمیشه جانشین ایشون شد!
5. اونجا رانندگی میکنی ؟
نه، ماشین ندارم.
6 . بهترین کشور واسه مهاجرت ؟
اکثر کشورهای آزاد غربی برای مهاجرت خوب هستن و اگه موقعیت در جامعه خوب باشه واقعا تفاوت آنچنانی نیست. آمریکا، کانادا، استرالیا، انگلیس، فرانسه و سوییس جزو کشورهایی هستن که جا برای پیشرفت مهاجرها نسبتا از بقیه بهتره.
7 . توی ایران چیزی هست که بخوای به خاطرش به ایران برگردی ؟
به جز خانواده هیچ!
8 . جالب ترین کاری که اونجا انجام دادی ؟
نمی دونم!
9 . به حیوون خانگی علاقه دارید ؟
نه!
10 . واسه مهاجرت به انگلستان چه قدر سرمایه لازمه ؟
از راه سرمایه گذاری 1 میلیون پوند، از راه کار آفرینی 200 هزار پوند.
سوالات کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( ناظر انجمن رادیو و تلویزیون )
آرمان عزیز سلام
ممنون که وقت میذاری به سئوالا جواب میدی:D
سلام ربکا جان.
مرسی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به اینکه موضع گیریت رو در مورد مذهب میدونم چه شیوه ایی رو برای وقادار بودن به اخلاقیات در زندگیت دنبال میکنی ؟ بیشتر دوست دارم فرق مذهب و اخلاقیات رو از دیدگاه تو بدونم
من ارتباطی بین مذهب و اخلاقیات نمی بینم. اخلاقیات همیشه وجود داشته و اینکه مذهب در بعضی مواقع از اخلاقیات حمایت کرده دلیل نمیشه اخلاقیات رو برای مذهب مصادره کنیم. به نظر من برای وفاداری به اخلاقیات نیاز به داشتن یه الگو نیست.
دوست داری در مورد مسایل متفاوت با چه تیپ آدمایی بحث کنی؟موافق یا مخالف ؟چرا؟
با افرادی که همیشه این احتمال رو در نظر بگیرن که حرفی که می زنن ممکنه اشتباه باشه و همیشه دیدگاه خودشون Perfect نیست. تا وقتی این درست باشه موافق یا مخالف بودنش خیلی فرق نداره.
بهترین مسافرتی که داشتی به کدوم کشور بوده ؟
مگه من چند تا کشور رفتم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جز زبان انگلیسی چه زبانی رو از شنیدنش لذت میبری؟چه زبانی رو دوست داری یاد بگیری؟لحجه بریتیش رو دوست داری یا به اجبار باید یاد بگیری؟
اسپانیایی.
لهجه بریتیش هم اوکیه ولی خب آمریکایی رو ترجیح میدم. اجباری به یاد گرفتنش نیست!
توی دانشگاه دانشجوهای کدوم کشورها کمترین محبوبیت رو دارن ؟ چرا؟
ملیت افراد خیلی ربطی به محدودیت نداره ولی خب تا حدی چینی ها. چون از نظر شخصیتی کلا بیشتر فقط با خودشون می گردن و خیلی با بقیه ارتباط برقرار نمی کنن، اهل تقلب و ... هم هستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیل اینکه برات چندان مهم نیست بین آدمهای دور و برت محبوب باشی چیه؟
چون خیلی برام مهم نیست بقیه دربارم چی فکر می کنن! اگه خوششون نمیاد Their loss [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر دوست داری اوقاتت رو تنهایی بگذرونی یا با دوستات ( منظورم در حدااقل 80% اوقات زندگیته )؟
هیچ کس دلش نمی خواد %80 اوقات زندگیشو تنها بگذرونه!
مهترین عاملهایی که سطح فرهنگ مردم کشور ما رو عقب نگه داشته چیه؟
تعصب در اعتقادات و چیزهایی که باور داریم (در هر زمینه ای) و عدم قبول دیدگاه مخالف.
سوالات کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (مدیر انجمن های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
1- سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- خوبی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربونت، شما چطوری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- هنوزم اسپمری یا ترک کردی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا ترک کردم دیگه پیر شدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- میدونی که معروف ترین آرمان حال حاظر آرمان های [بیپ] ـه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه حسی بهت دست میده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- نظرت در مورد ویندوز 8 و آینده تبلت ها چیه در دو صفحه شرح دهید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هممون سر کاریم، ویندوز 8 هم هیچی نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- از ویندوز هم استفاده میکنی یا کلا رو لایِنی ؟
نه بابا ویندوز عشق است! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- یه برنامه بذار ببینیمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوکی بیا اینور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- فهمیده بودی شماره هشت نداریم یا الان نگا کردی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان نگاه کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10- کی میری سیلیکون ولی ایشالا شیرینیشو بدی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بزودی... خبرت می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیا یاهو یه عکس خفن برات دارم از مایکروسافت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11- قرار بود ده تا باشه ولی این سوال دهمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دکسترو بیشتر دوس داری یا سوپرنیچرال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوپرنچرال بهتر بود ولی دو سیزنه یکم تخیلی شده، الان دکستر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از آرمان های امام راحل
با تشکر از شما جوان انقلابی!
-
سوالات کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( کاربر فعال انجمن تبلت )
سلام رفیق
سلام دوست عزیز
1- نظرت راجع به اونها که میگن نقش استیو وزنیاک تو شکل گیری اپل خیلی بیشتر از جابزه چیه؟
توی شکل گیری نقش خیلی مهمی داشته، ولی اپل به خاطر کارهای وازنیک در شکل گیریش به اینجایی نرسیده که امروز می بینیم.
2- چرا با اینکه این همه به علوم کامپیوتر علاقه داری ولی رفتی الکترونیک بخونی؟
علوم کامپیوتر (به عنوان چیزی که در دانشگاه های ایران می بینیم) به هیچ وجه جزو علایق من نیست. در دنیا الکترونیک و کامپیوتر از هم جدا نیستن.
3- قصد ادامه تحصیل تو دانشگاه رو داری یا نه دانشگاه رفتن رو کار بیهوده ای میدونی؟
فعلا که در بالاترین رده رد حال تحصیلی هستیم و همین رو ادامه می دیم! برای بعضی ها ممکنه دانشگاه رفتن کاملا بیهوده باشه، برای من اینطور نیست.
4- الان تو انگلیس فقط درس میخونی یا کار هم میکنی؟
کار خاص خیر، فعلا فقط درس و پروژه های کوچک کنار درس.
5- به نظرت اینده از ان چه تخصصی (شغلی) یه؟
همه تخصص ها لازم هستن در آینده. شاید بزرگترین نیاز در آینده به الکترونیک و کامپیوتر باشه چون بزرگترین تغییراتی که در 30 سال اخیر در زندگی روزانه مردم دیدیم از این شاخه بودن، و احتمالا تا 30 سال آینده هم به همین شکل خواهد بود.
6- به نظرت اپل تو چند سال اینده بخاطر نبود استیو جابز افت میکنه یا نه؟کلا تیم کوک میتونه جای استیو رو پرکنه؟
صد درصد تاثیر گذار خواهد بود ولی تیمی که استیو جابز بعد از خودش گذاشت (نه فقط تیم کوک) تیم فوق العاده ای هستن.
7- اینده گوگل چیه؟
به نظر من همیشه یکی از موفق ترین ها خواهد بود. خیلی خوشحالم گروهی که خودشون رو صاحب اینترنت و IT دنیا می دونن نتونستن گوگل رو در دست خودشون بگیرن.
8- تا حالا تو انگلیس احساس کردی که داره به حریم خصوصی ات تجاوز میشه
نه اصلا (در حالی که توی ایران روزی نبود که این احساس رو نکنم!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون که وقت گذاشتی
ممنون به خاطر سوالات.
سوالات کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( کاربر فعال انجمن ورزش ) :
1. اگه قرار بود تغییری تو انجمن ایجاد کنی، چی کار میکردی؟
بهینه تر کردن ساختار انجمن + امکانات بیشتر برای راحت تر کردن استفاده عادی کاربران.
2. تو که تا این حد به علوم کامپیوتر علاقه داری پس چرا یه رشته مثل سخت افزار نرفتی؟
چون سخت افزار یه رشته Made in Iran هست و در دنیا وجود نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. استعداد یا سخت کوشی؟ چرا؟
75 درصد سخت کوشی و 25 درصد استعداد. چرا؟ نمی دونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4. آشپزی هم میکنی؟ تو پخت چه غذایی استعداد خوبی داره؟
هرچی درست کردنش راحت تر باشه و کمتر طول بکشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5. به نظرت علت اینکه انگلستان پیشرفت کرده چیه؟
مهمترین دلیل آزادی و عدالت در جامعه است که اگه برقرار باشه بقیه چیزها به مرور زمان درست میشن.
6. دوست داری شغل آیندت بیشتر تورو Challenge کنه یا اینکه Routine باشه؟ چرا؟
صد درصد Challenging باشه، از شغل های روتین اصلا خوشم نمیاد.
7. در روز چقدر وقت برای خوندن روزنامه یا مجله میذاری؟ ( از طریق اینترنت/ PDF حساب نمیشه )
اگه منظورت مجله فیزیکیه هیچ (ماهی یک ساعت مجله هایی که IEEE می فرسته رو می خونم)، ولی نوع Publication های حرفه ای چند ساعت در روز که اکثرا آنلاین هستن.
8. به نظرت چرا خیلی از ایرانی هایی که خارج هستن، اکثرا با خارجی ها میگردن تا ایرانی؟
اولا که صحیح نیست حداقل تا جایی که من دیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی اونهایی که می گردن (به جز اون اقلیتی که برای کلاس گذاشتن و ... است) چیزهایی در فرهنگ اونها می بینن که در فرهنگ خودمون نمی بینن (خوب یا بد) و خب تجربه جدیدیه.
9. اگه الان کلی پول بهت میدادن، باهاش چی کار میکردی؟ چی میخریدی؟
سرمایه گذاری می کردم، اینکه چه نوعی بستگی داره چقدر (100 هزار دلار؟ 1 میلیون؟ یک میلیارد؟)
10. از بین تمام سوالاتی که ازت شده، با کدوم یکیش خیلی حال کردی؟
همین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند سوال بی ربط به Apple و Steven Paul Jobs [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسیار خوب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میانگین سرعت دانلودت چنده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6.5 مگابایت در ثانیه (52 مگابیت)
برند هایی که تو بازار کامپیوتر ایران معروف و پرفروش هستن تو بلاد کفر هم همینطورن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکثرا بله ولی خب برندهایی در بلاد کفر هست که در ایران نیست!
راستی تو انگلیس هم هارد دیسک گرون شده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PhD میخونی؟ هرچی حساب کتاب میکنم یه متولد 67 نمیتونه الان PhD بخونه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقت برای تلف کردن نداشتم!
راستشو بگو، چقدر بهت بدن تو El Clásico رئال مادریدو تشویق میکنی؟ (واحد پول : پوند انگلیس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلیط مجانی بدن کافیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و سوال آخر که نشد به Apple ربط پیدا نکنه: لپ تاپ های Apple چرا اینقدر گرونن؟ موافقی ارزش پول دادن ندارن؟!
صد درصد برای کسی که میخواد ویندوز نصب کنه ارزش نداره، برای کسی که OS X نیاز داره چرا، ارزش پول بیشتر از این هم داره.
پیشاپیش بابت جواب ها ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.
کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (ناظر انجمن سخت افزار )
سلام آرمان خان چطوری؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (Are u ready)
سلام
خوبی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- میخواستم یکی از بهترین تجربه هایی داشتی و فکر میکنی به درد همه بخوره برامون بگی (بدون تخفیف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
چیزی یادم نمیاد که به درد بقیه بخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- مزخرف ترین سوالی که یک کاربر در حیطه سخت افزاری میتونه از آدم بپرسه چیه؟
AMD یا Intel ؟
ATI یا NVIDIA ؟
فرق Core 2 Duo با Dual Core چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-بیشتر وقتت رو توی اینترنت چطوری میگذرونی؟ و تو فروم بیشتر سعی میکنی چه تاپیک هایی رو Reply کنی؟
خوندن مطالب مختلف
بیشتر تاپیک هایی که پاسخشون جنبه یادگیری و آموزشی هم داشته باشه. چیزی که پاسخش با یه سرچ ساده قابل پیدا کردن باشه معمولا جذاب نیست برای پاسخ دادن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-بزرگترین آرزوی زندگیت؟ ( به جزء سلامتی ......! )
به جز همون آرزویی نیست. بقیه اش آرمان های امام راحله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-نظرت در رابطه با AMD vs Intel ؟ (به سوال 2 نزدیکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
6-دوست داری به گذشته برگردی و یکی از اشباهاتت رو که قبلا مرتکب شدی جبران کنی یا با توجه به اون اشتباه هنوزم از زندگیت راضی هستی؟ (اگر جواب آره هست و از لحاظ خودت مشکلی نداره اون اشتباه رو برامون بگو)
تا حالا اشتباهی نکردم که برای جبرانش نیاز باشه به گذشته برگردم، همشون رو در زمان حال جبران کردم!
7-به نظرت ایران برای پیشرفت به چه چیزی حتیاج داره؟
جامعه آزاد
فرهنگ آزادی
8-آیا اعتقاد داری که داوری برای تیم رئال نسبت به سایر تیم ها + مخصوص در ال-کلاسیکو تفاوت داره؟
خیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9-نظرت در رابطه با خوده من چیه؟ (تصور ذهنیتو نسبت به من بگو) (بدون تخفیف)
دوستت داریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط اسم منو بدون اجازه کپی کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10-نداریم :)
اوکی!
موفق باشی / قربانت - آرمان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما بیشتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-تا حالا شده تو خیابون آواز بخونی؟
نه اصلا!
2-جواب بالایی راست بود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله!
3-تا حالا شده تو جمع ضایع شی؟
سوتی دادن بله، جدی نه!
4-نوع برخوردت چیه در اون وضع ضایع؟
فراموش می کنم.
5-زورت زیاده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادعایی ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6-شماره کفشت چنده؟
43
7-نظرت رو در مورد هر کدوم از این شکلکها بگو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده زیادن و ما هم خسته ایم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام، با وجود مشكل بودن تايپ اين همه متن روي صفحه كوچيك ولي اين فرصت رو از دست ندادم. اين هم از سؤالات من:
سلام
ممنون علی جان.
١- بچه بزرگتر خانواده هستي؟ تو بچگي بيشتر زور ميگفتي يا زور ميشنيدي؟
بله! با اینکه بزرگتر بودم ولی زور نمی گفتم.
٢- روابطت تو دانشگاه با رفقا چجوريه؟ (شوخي كردن، دنبال درس و بودن و ...)
خیلی خوب!
٣- به غير از خودت ميشه بگي ايراني هاي مقيم اون مملكت! چجوري زندگي ميكنن؟ (فرهنگ شهرنشيني، پايبندي به دين و مذهب ...)
همه جور آدمی هست. مولانا (با اینکه خیلی قبولش ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) میگه: باده نی در هر سری شر می کند / آنچنان را آنچنان تر می کند
جایی که آزادی باشه هرکسی خودش رو نشون میده! مسلما یه عده با فرهنگ و ... هستن ولی خب اکثریتی که دیدم از نظر فرهنگی خیلی پایین تر از بقیه مردم هستن.
٤- تو زندگيت چقدر از استيو الگو گرفتي؟ اگه گرفتي فقط تو زمينه تكنولوژي بوده يا همه ابعاد زندگي؟
تا حد زیادی.. بهترین الگویی که ازش گرفتم طرز تفکر و دیدگاهش به رویدادهای مختلف بوده. مطالعه درباره استیو جابز منو با یه سری نویسنده ها و افراد آشنا کرد که شدیدا در زندگیم تاثیر گذار بود.
٥- تو روابطت با ديگران و كلا توي زندگي سعي ميكني Different thinker باشي؟ (يه جورايي با سؤال بالايي يكي يود.)
نه لزوما Different thinker .. ولی Critical thinker !
٦- تو خونه شخصي زندگي ميكني يا خوابگاه؟
خونه شخصی که مال دانشگاهه.
٧- صبحهاي تعطيل زود از خواب پاميشي؟ ورزش هم ميكني يا نه؟
نه معمولا .. ورزش هم کم اصلا وقت نمیشه این روزا.
٨- چجور لباسايي مي پوشي؟ تو لباس خريدن توجه به مد و رنگ سال مي كني يا هرچي كه بهت اومد؟
هرچی خوب باشه. اهل فشن نیستم!
٩- دوست داري يه روزي تو Apple Inc استخدام بشي؟
اگه موقعیتش باشه و شرایط کار (درآمد، مزایا، ...) خوب باشه بله، ولی اگه گزینه بهتری باشه صرفا به خاطر اسم اپل اون سمت نمیرم.
١٠- سؤال آخر اينكه الان از مسير جديد زندگيت راضي هستي؟ فكر ميكني اين بهترين ايده واسه ادامه تحصيل بود يا فكر ميكني اگه دوباره به سال 2009 برگردي يه كار ديگه مي كردي؟
بله! با اینکه مسیر سختیه.
دوباره به سال 2009 برگردم همین کارهای فعلی رو بهتر انجام میدم.
سوالات کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (مدیر بازنشسته)
سلام آرمان جان. خوشحالم که روی صندلی می بینمت. با توجه به تمایل خودت بیشتر سوالات چند گزینه ای و یا کوتاه پرسیدم
سلام
مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- با توجه به سن و سالت برای ازدواج کسی رو در نظر داری؟
نه اصلا، سن و سال من هم اصلا به درد ازدواج نمی خوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- نظرت در مورد Schotch double black lable چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حلال همه مشکلات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه Johnny Walker نبود دنیا یه طور دیگه می شد!
3- این همه می بینی من کلی homework دارم و اینجا پوستم رو کندن نمی خوای کمکم کنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- بدون توجه به یک دانشگاه خاص در کل سیستم دانشگاه های آمریکایی یا انگلیسی رو بیشتر قبول داری؟
توی هر دو آدم می تونه عالی بیاد بالا و می تونه کاملا بی سواد باشه و باز هم بالا بیاد.. ولی خب من در هر دوشون ضعف و مزایای خاصی می بینم، برای شخص من RA/TA/GA بودن اصلا چیز خوبی نیست و وقت تلف کردنه و برای همین اگه در آمریکا بشه بدون اینها Fellowship ای گرفت آمریکا وگرنه انگلیس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
سیستم Undergraduate آمریکا رو بسیار بهتر می دونم.
5- فقط یکی رو انتخاب کن و استدلالت رو بگو : 1- علم 2- ثروت
همیشه تعادلی از هر دو خوبه ولی چون باید یکی رو انتخاب کنم: ثروت.
بدست آوردن علم بسیار ساده تر از ثروته (برای من!)، برای همین قطعا ثروت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- دوران دانشگاه تقلب کردی؟ کم یا زیاد؟
بله، دوره لیسانس تقریبا برای همه دروس عمومی!
7- دوست داری شرکت بزنی یا بری در یک شرکتی کار کنی؟
در برهه هایی از زمان هر دو. فعلا برم جایی کار کنم برای کسب تجربه ولی بعدا مشکلی با کار کردن برای خودم ندارم!
8- اگر شرکت زدی کدوم رو استخدام می کنی (بنویس پاش رو امضا کن): الف - محمد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2- رضا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3- هردو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4- هیچکدام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمد رو که اصلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رشته اش مرتبط نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما هم باید خودت رو ثابت کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- فقط یکی رو از نظر آینده انتخاب کن 1- Computer Science یا 2- Electronic
نمی دونم چرا ملت دوست دارن اینها رو روبروی هم قرار بدن. هر دوی اینها بیشتر از 1000 تا زیرشاخه دارن که 20-25 درصدشون با هم تداخل خیلی خیلی مستقیم داره، و اون جاییه که من بهش علاقه دارم ولی بیشتر متمایل به سمت CS.
10 - اگر قرار باشه روزی مثل Steve jobs بری و برای دانشجو ها سخنرانی کنی بزرگترین نصیحتی که می کنی چیه؟
هر وقت به اون حد رسیدم تصمیم می گیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه الان می دونستم که الان می رفتم سخنرانی!
ممنون از پاسخ هات. بدون شک یکی از موفق ترین دوستان من بودی و هستی و همینجا بهت بابت همه موفقیت هات آفرین میگم و بهترین ها رو برات آرزو می کنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی رضا جان. شما هم همینطور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بقیه سوالات رو شخصا بعدا ازت می پرسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالات کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( ناظر انجمن معرفی و دانلود نرم افزار )
سلام آرمان جان
امیدوارم همیشه تو زندگی موفق باشی و به اهدافت برسی.
سلام صالح جان.
مرسی شما هم همینطور.
1- کدوم یکی رو ترجیح میدی؟ کشش بازار یا تحمیل تکنولوژی (دلیلش رو هم بگی عالی میشه)
به نظرم هر دو لازمه و در زمان های مختلف سیاست های متفاوتی لازمه و البته سیاست های متفاوت در یک بازار. اگه سیاستی تحمیل کننده است همزمان باید سیاست رقیبی وجود داشته باشه که همه گزینه ها رو ارائه بده، حتی برای موفقیت اون سیاست تحمیل کننده.
2- بیشتر دوست داری کارای عملی بکنی (سخت افزاری) یا کد نویسی و کار با متلب و ... (نرم افزاری)؟
هر دو خوب هستن ولی خب نرم افزاری.
3- همیشه مسائل زندگی رو حل میکنی یا تا حالا شده صورت مساله رو پاک کنی؟
همیشه سعی می کنم حل کنم ولی خب وقتی مطمئن باشم قابل حل کردن نیست مشکلی با پاک کردن صورت مسئله (بطور موقت) ندارم.
4- به عنوان یک دانشجوی الکترونیک ازت میپرسم تا حالا چند تا KVL و KCL زدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوه اوه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب خاطراتی داشتیم با KCL KVL [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته بیشتر از دو ساله اصلا نزدم!
5- نظرت درباره مایکروسافت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بیل گیتس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیه؟
مایکروسافت یکی از موفق ترین و Consistent ترین کمپانی های تاریخ بوده و قابل احترامه. به خصوص این چند ماه که خیلی بیشتر با مایکروسافت در ارتباط بودم ذهنیتم دربارشون عوض شده و برام قابل تحسین هستن گرچه با همه کارهاشون موافق نیستم!
بیل گیتس هم که بهترین Entrepreneur دنیای IT بوده و آدم فوق العاده خوبیه.
خیلـــی ممنــون
مرسی
کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( ناظر انجمن کارگاه سخت افزار )
1-سلام .منو که میشناسی همیشه اون پشت و مشتها پنهان شدم و همیشه هم نفر آخرم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-چرا زن نمیگیری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثل من می ترشی و ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا حال نمیده اصلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-در بلاد کفر چندتا دوست دختر داری؟
همش 2-3 تا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-خداوکیلی جوابت به سوال بالا راست بود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-یادت میاد چندبار گوش منو توی انجمن چرخوندی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه. شما جزو اونهایی نبودی که گوششون رو می پیچوندیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6-چه گیمی بیشتر از همه تا به حال به شما فاز داده؟
FIFA 08 کنسول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7-جالبترین موضوعی که در دبیرستان از ریاضی یاد گرفتی چی بوده؟
همش جالب بود ولی مباحث ریاضی گسسته جالب ترین بود.
8-اولین سیستمی کامپیوتری که داشتی(برات خریدن) چی بوده و کی خریدی؟توضیح اینکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم قبول هست ولی آتاری خیر!!
AMD K6-2 400MHz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اتفاقا چند سال پیش هنوز داشتمش و برگشتم یکم اورکلاکش کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین
موفق و موید باشی
مرسی احسان جان.
سوالات کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( کاربر فعال انجمن آیپد )
درود بر آرمان عزيز
سلام عماد جان.
ابتدا كل سوالات و جوابها رو خوندم خيلي سوالات رو كه دوستان پرسيده بودن دونستنش واسه من مفيد بود فقط موند چندتا
در خدمتیم!
١ آيا شما براي ادامه تحصيل فاند گرفتيد الان؟
بله.
٢ شما ليسانستونو در ايران گرفتيد؟
بله!
٣ فوق ليسانس گرفتيد بعد رفتيد phD يا از ليسان مستقيم رفتيد واسه phD؟
فوق لیسانس و بعد PhD (یکم سریع در زندگی حرکت کردیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
٤ اگر در دانشگاه ايران تحصيل كرديد ميشه بگيد تو كدوم يكي؟
پلی تکنیک
٥ واقعا اختلاف بين دانشگاه هاي اروپايي با دانشگاه هاي ايراني اينقدر فاهش هست به نظرتون كه اصلا قياسشون هم با هم اشتباه نمود ميكنه ؟
به نظر من همه جا میشه با سواد بالا اومد و همه جا هم میشه بی سواد بالا اومد ولی خب سطح تحقیقاتی که در زمینه های بالا (فوق و به خصوص دکترا) اینجا میشه اصلا قابل قیاس نیست. در دوره لیسانس تفاوتی نمی کنه چون مباحث عمومی هستن و کاملا حل و فصل شدن. اینجا که هستیم (و میگن جزو چند دانشگاه برتر دنیاست) یکی از بهترین دانشجوهایی که دیدم لیسانسش رو در یه دانشگاه خیلی معمولی پاکستان درس خونده بود! و اگه بگم از افرادی که در MIT درس خوندن و الان اینجا هستن با سوادتره مبالغه نکردم.
٦ اگه فاند نداريد آيا هزينه دانشگاه و زندگي در اونجا به شكله؟
شهرهای مختلف متفاوت!
٧ در چه گرايشي از الكترونيك مشغوليد ؟
بیشتر در زمینه System on Chip ، دیتا های سنسور نتورک و Systems.
اي بابا همش شود سوالا اينجوري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه سوال های خاص تر هست در پ.خ. در خدمتم!
٨ براي مدير شدن در تاپيك بايد چه كارهايي كرد ؟
راستش فرمول خاصی وجود نداره و برای هر کس فرق می کنه. همیشه فعالیت مداوم و کاربر نمونه بودن باعث پیشرفت پله پله میشه.
با تشكر از شما
شخصا خيلي استفاده ميكنم وقتي توي هر تاپيكي ميبينم جوابهاي كامل شما رو
خوشحال شدم از اينكه اطلاعات بيشتري راجع به شما به دست آوردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم همینطور. ممنون به خاطر سوالات.
سلام ارمان جان.خوشحالم که خوبی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به قول یکی از شرکت کنندگان گفتیم یه یادگاری در قالب سوال و جواب داشته باشیم ازت.
ممنون دوست عزیز.
1-فقط خواهشان جواب کامل بده و از شکلک نیش خند که استفاده زیاد میکنی استفاده نکن(جدی گفتم شوخی نبود)
چشم!
(پ.ن. شوخ بودن یا نبودن پاسخ به نوع سوال و نحوه و زمان پرسیدنش بستگی داره)
1-گفته شده به هیچ مذهبی اعتقاد نداری-چرا؟به خدا اعتقاد داری؟
چون به نظر من توضیحاتی که مذاهب درباره دنیا میدن با عقل جور در نمیاد. به یک Order بالاتر در دنیا می تونم اعتقاد داشته باشم ولی به توضیحاتی که انسان ها از خدا داشتن (مذاهب مختلف) نه، به نظر من وجود همچین خدایی عقلانی نیست. اثبات خاصی (علمی یا فلسفی) محکم باشه از مذهب یا خدایی که مذاهب توصیف می کنن تا به حال ندیدم (همگی اثبات های فعلی یه سری فرضیات ابتدایی دارن که به نظر من لزوما صحیح نیست).
در نهایت اعتقاد من اینه که نمی دونم، و فکر می کنم با اطلاعاتی که فعلا در دنیا داریم نمیشه پاسخ قطعی برای این سوال پیدا کرد. شاید در آینده با پیشرفت علم یا فلسفه (یا برخورد با یه تمدن پیشرفته تر از ما - مثل موجودات فضایی!) بتونیم پاسخ رو پیدا کنیم.
2-وقتی دیدم گفتی بعد مرگ جابز گریه هم حتی کردی من خندم گرفت و خندیدم چون به نظرم خنده دار اومد.نظرت در مورد نظر من چیه؟
من به آزادی معتقدم. شما می تونید از گریه کردن بخندید (یا از خندیدن من گریه کنید!) و البته همچین چیز کوچکی برای من کافی نیست تا درباره کسی قضاوت کنم. نظر من درباره شما (هرچیزی که باشه) با این قضیه تغییری نمی کنه.
3-به نظرت بدترین کار یا به قولی گناه چیه؟
به نظر من بدترین کار انجام کاری است که خودمون می دونیم اشتباهه. من به گناه اعتقاد ندارم.
4-نظرت در مورد انسان چیه؟هدف از خلقتش چی بوده؟
من به Natural Selection اعتقاد دارم و فکر می کنم تکامل تدریجی باعث بوجود آمدن انسان شده، البته این مغایرتی با وجود خدا و ... نداره ولی من فکر نمی کنم هدف خاصی از خلقت انسان بوده. وجود انسان ها در عالم چیز بسیار ناچیزیه و بطور بسیار ساده می تونه هدف یه سری وقایع Random پشت سر هم باشه که احتمالشون بسیار نزدیک به صفره.
5-به دنیای دیگه اعتقاد داری؟اگه اره به نظرت چجوریه؟
نه اعتقاد ندارم ولی نمی گم وجود نداره (چون نمی دونم!)
اگه وجود داشته باشه از دید من Challenge بعدی زندگیه، به این اعتقاد ندارم که اینکه در اون دنیا چی میشه تابع مستقیم اتفاق هایی است که اینجا میفته. اینجا همینجاست و اگه بعدی (یا قبلی) هم بوده همون جا. من هر جا به همون جا فکر می کنم.
به دنیاهای موازی (Multiverse) که جدیدا موضوع فیلم و سریال ها هم بوده می تونم اعتقاد داشته باشم، البته ادعا نمی کنم وجود دارن ولی اگه شواهد کافی باشه برام کاملا قابل قبوله.
6-نظرت در مورد تعصب چیه؟مثلا تعصب به چیزی که اعتقاد داری یا نداری؟
تعصب یکی از بدترین خصوصیات انسان هاست. هر نوع اعتقادی به نظر من باید قابل تغییر باشه، در صورتی که با دلیل و برهان مناسب خلافش ثابت بشه.
7-ادم غیرتی هستی؟ننسبت به کی؟تا چه حد؟
شرمنده پاسخی ندارم.
8-سوالی که ازت پرسیده نشده و یا دوست داری ازت بپرسن رو بگو و جواب بده.
اینجا محل سوال های شماست، نه من.
9-بزرگترین لذت (ها) تو دنیا چیه؟
رسیدن به اهداف بلند مدت. این اهداف برای افراد مختلف متفاوته.
10-چرا از این که ازت در مورد اپل و کلا سوال علمی نپرسیدم ناراحت شدی؟
ناراحت نشدم.
اگه کامنتی یا ادامه بحثی درباره پاسخ های بالا هست در پ.خ. در خدمتم.
ممنونم و در اخر این شعر تقدیم بهت
برخیز و بیا که تا شرابی بخوریم - زان پیش که از زمانه تابی بخوریم
که این چرخ ستیزه روی ناگه روزی - چندان ندهد زمان که ابی بخوریم
ممنون. خیام از شاعرهای مورد علاقه منه.
" آآآآآآی ملت بیدار ، جماعت هوشیار " :31: :
بدینوسیله به استحضار میرساند مهلت صندلی نشینی آرمان گرامی ( Stream ) رو به اتمامه ،
بنا بر این دوستان گرامی تنها تا پایان وقت اداری روز جمعه ! :31: فرصت دارند سوالاتشون رو ارسال کنند / بدیهی است به سوالاتی که پس از مهلت مذکور ارسال بشه ترتیب اثر داده نخواهد شد :27:
میهمان گرامی بعدی هم به زودی معرفی میشن ، البته پس از تقدیر و تودیع آرمان گرامی :46:
سلام آرمان جان ، خوبی ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید ، داخل پرانتز ها برا اینه که سوأل ها رو نپیچونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو این 4 صفحه کم نبوده پیچوندنا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
(خدا رو شکر قانون اجازه پیچوندن بهمون میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
1_منو می شناسی ؟؟؟ ( مگه می شه نشناسی ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بله!
2_با همون شناخته کمی که از من داری می شه بپرسم نظرت راجع به من چیه ؟؟؟ ( بچه ی بابام نباشم اگه چیزی گفتی ناراحت شم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر چی خواستی بگو :ی آخرشم نصیحتم کن که بهتر شم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نظری ندارم!
3_معدل 2 ام دبیرستانت چند شد ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم 18 و خورده ای.
4_اگه ازت پول قرض بخوام ( نگو اگه در توانم باشه ، مثلاً فکر کن هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بهم می دی ؟؟؟
احتمالا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5_یه شب می آی با هم بریم بیرون شام بخوریم ؟؟؟ ( سوأل اصلیم اینه که من ازت نزدیک 10 سال کوچیکرم ، حوصله ی یه بچه رو داری ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
!!!!!!!!
6_یادته چقد گیج بازی در می آوردم ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا عصبانی نمی شدی و بازم جوابامو می دادی ؟؟؟ با همه اینجوری هستی ؟؟؟
نه اینکه بگم شما گیج بازی در می آوردی، همه همیشه سر جاش گیج بازی در میارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7_از نظر نژاد از کدومشون بیشتر خوشت می آد ؟؟؟ ( نگو نژاد پرست نیستی ، منظورم اینه که به نظر تو کدوم موفق تر بودن ؟؟؟ )
اینکه "از چه نژادی بیشتر خوشم میاد" دقیقا سوال نژاد پرستانه است و من نژاد پرست نیستم. موفق ترین نژاد ترکیبی از همه نژادهاست در جایی که نژاد عامل تمایز افراد نیست، بهترین مثالش هم در آمریکا.
8_اگه ما با هم آشنا بودیم و خونمون نزدیک هم بود و دوست بودیم ، واسه تولدم چی میخریدی ؟؟؟ ( فرض کن اون چیز رو من ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اگه آشنا بودیم و خونه مون نزدیک بود و دوست بودیم احتمالا از روی شناختی که داشتم یه چیزی می خریدم.
9_قشنگترین تکیه کلام تمسخر ( تیکه انداختن ) در نظرت چیه ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمسخر هیچ وقت قشنگ نیست.
10_نظرتو راجع به علم فیزیک بگو ( خیلی خیلی ممنون می شم کامل بگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
خوشمان می آید! همین!
خیلی شرمندم ، سوألا زیاد بود و اذیت شدی
همیشه برای من قابل احترام و یه انسان نسبتاً کاملی ( در این عصر ) بودی
خدانگهدارت
باعث افتخاره.
ممنون به خاطر سوالات.
سلام /
خیلی خوشحالیم که در اولین میهمان سری جدید صندلی داغ ، آرمان گرامی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بودند و یک تشکر ویژه از ایشون دارم به خاطر وقتی که گذاشتند و حوصله ای که به خرج دادند و به سوالات پاسخ دادند .
بنابراین برای حسن ختام یک گفتگوی بسیار کوتاه با آرمان انجام دادیم که در ذیل به سمع و نظرتون :دی میرسه :
--------------------------------------------------
1- سوالی بود که دوست داشتی ازت پرسیده بشه و پرسیده نشد ؟ چی بود ؟
نه سوال خاصی نبود تقریبا هر سوالی که فکرشو می کردم پرسیده شد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- دوست داریم در انتها یک یادگاری ازت داشته باشیم ؛ این یادگاری میتونه چند خط نوشته باشه ، یک شعر باشه ، یک تصویر ، یک آهنگ و یا .... /
یه آهنگ (شاید تکراری):
Kansas - Dust in the Wind
کد:
http://www.fileserve.com/file/KEm5k87/Kansas - Dust in the Wind.mp3کد:http://www.filesonic.com/file/4023798455/Kansas_-_Dust_in_the_Wind.mp3
کد:http://www.mediafire.com/?t6m66p3rbm22jty
کد:http://www.megaupload.com/?d=RS7OIIH8
کد:http://www.multiupload.com/Y7ETU2ZUCW
(همگی اختصاصی همینجا آپلود شدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
3- در پایان و ضمن آرزوی موفقیت ، اگر حرفی مونده که میخوای از این تریبون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام کنی با کمال میل در خدمتیم :
تشکر دوباره از همه دست اندرکاران این برنامه به ویژه سروش عزیز و کلیه دوستانی که سوال پرسیدن. باعث خوشحالی بود.
--------------------------------------------------------------
در انتها هم ضمن تشکر مجدد از آرمان عزیز ، برای این برادر ارزشی مون :31: آرزوی موفقیت دارم .
پی نوشت : میهمان بعدی تا انتهای هفته معرفی میشن .