کسی ایمیل بخش پشتیبانی مرکزی پارس آنلاین رو میدونه ؟
Printable View
کسی ایمیل بخش پشتیبانی مرکزی پارس آنلاین رو میدونه ؟
خودش فعاله دوست عزیز.(پسورد نیست)نقل قول:
شما برای این که خیالت رو راحت کنی پسورد مودمت رو عوض کن.:46:
نقل قول:
شما انگار کلا در جریان نیستیا برادر :دی
اون 256 به بیت هست نه بایت یعنی 256 کیلوبیت سرویس میشه حداکثر 32 کیلوبایت بر ثانیه
و همه سرویس ها اشتراکی هست هیچ سرویسی رو که اختصاصی نمدین به هر نفر :27: اشتراک هم به معنای تقسیم نیست
و ساکس و سوکس هر چی هست همون CRA هست که گفتم پارس انلاین دزدی میکنه و سرعت رو روی حداقل سرعت یعنی کمترین سرعت ممکنه و قانونی میبنده
دیشب طبق اعلام سایت پارس انلاین در بعضی مناطق قطعی بوده که از چند روز پیش اعلام کرده بودننقل قول:
یعنی این ارتقای کیفیتشون من رو کشته.امروز از همیشه بدتر بود.
بجای ارتقای کیفیت تنها عرصه رو بر فیل.تر.شک.ن ها تنگ تر کردن.همین و بس.
تا کی باید اینجوری باشه آخه.مگه ما این همه پول نمیدیم بهشون.این چه سرویس داغونیه آخه. همه هم از هم بدتر.
برادران عزیز من 32 روز از زمان اکانتم مونده .
حدود 2 ماه هست که 11 گیگ ترافیک مصرف کردم .
مصرف ترافیکم زیاده به همین دلیل می خوام 128 بگیرم .
سرعتش هم که با 1 مگ یکی هست ، دیگه پول اضافی برای حجم ندیم .
نظر شما چیه ؟
سوال بعدی اینکه برم این 32 روز که مونده رو فسخ کنم بجاش 128 بگیرم پول این 32 روز رو میدن ؟
سلام به همه کاربرای پارس آنلاین دیروز دزد آنلاین امروز...
بچه ها من واقعیتش سرعتم بد نیست شبا و دانلودی که میکنم هم خوبه، ولی این کمبود حجم آدم رو اذیت میکنه این سرویس های جدید که دادن کسی استفاده کرده چطوریه؟به جز آقا میثم
آقا میثم شما مال کدوم مرکز مخابراتی هستین؟کدوم شهر؟
فکر کنم این همه آدم بازم باید باشن که از این سرویس استفاده کرده باشن ممنون میشم مارو هم درجریان بذارین.
در ضمن این تعرفه ها رو نمیشه از تو سایت انتخاب کرد؟الان من تو قسمت تمدید اشتراک همون تعرفه های قبلی رو میبینم جدید نیست!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
socks همون چیز شکن خودمونه چه ربطی به پارس انلاین داره؟!:دی
یعنی این 256 که مخابرات میده با 256 TRA پارس آنلاین فرق می کنه؟
اگه خواستید صفحه های قبل رو برید ببینید البته یه 10 20 صفحه ای فکر کنم باید برید ولی خب من فقط نبودم که cra داشتم خیلی ها داشتن هم تو پارس هم تو شرکت های دیگه و بینشون بخصوص پارس و شاتل از همه دزد ترننقل قول:
حالا خوددانید من با پشتیبانی هم کلی کلنجار رفتم ولی نشد میخواید شما تست کنید ولی امیدوار نباشید
واسه خرید هم باید برید نمایندگی شهرتون و بعد از کلی صحبت برای منصرف شدنتون حضوری تمدید کنید :دی همه جوره سنگ اندازی میکنن خلاصه...
---------- Post added at 08:05 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------
سرعت 128 با 1 مگ یکی هست؟؟نقل قول:
مثلا قرار بود دیشب قطع باشه ؟!
پس کاش هر شب قطع باشه !
چون من 3600 مگ دانلود کردم
من خودم الان 256 pol دارم ولی اونی که شما میگی cra تعفه سازمان تنظیم مقرراته که مجبوری گذاشتنش و در مورد اون tra هم دوستان بهتر میدونن جوابتون رو میدن :11:نقل قول:
آره :دینقل قول:
قاطی پاتی شد :D الان TRA همین نامحدود جدیدا هست POL هم که این حجمی ها هست که داریم
CRA کجاست؟تاحالا ندیدم:31:
آقا میثم نگفتی کجایی؟
مثل اینکه دوستان دوست ندارن به ما کمک کنن یا اینکه این پست رو ندیدن :18:نقل قول:
به به
آدم پینگو که میبینه کیف میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یه سوال من که الان 512 پارس رو دارم میخوام بدونم اگه 256 بگیرم باز هم سرعت دانلودش همون میمونه درسته؟هردو رو 2مگ؟
در ضمن 256 شبانه سرعت دانلودش باز هم تغییری نمیکنه؟
دوستانیکه دارن بگن 256pol
سرعت شبانه من شده 50:دینقل قول:
من 256 دارم سرعم اینطوریهنقل قول:
در طول یک روز کامل سرعت مختلفه
از ساعت 12:30 تا 1 سرعت دانلود 194
1 تا 5 سرعت 30 الی 35
5 تا 6 سرعت 45 الی 65
6 تا 7 سرعت 194
7 به بعد هم چون از ترافیک کم میکنه معمولا سرعت بالا هست ولی به تدریج کم میشه و با نوسان در طول روز از 190 تا 30 متغیره
پارس آنلاین منطقه به منظقه فرق می کنه سرعتش . این سرویس هم نمی دونم چیه اگه نا محدوده دوستانی که گرفته بودند گفتند خوب نیست .نقل قول:
CRA مثل اینکه همون TRA هستنقل قول:
مثلا شاتل میگه CRA و پارس انلاین میگه TRA البته حتما تفاوت های فنی دارند ولی کلیاتش یه چیزه:دی
سلام
من با چیز پی ان مشکل دارم . بدجور سرعتش اومده پایین .
فی سبوک رو باز نمیکنه
برای همه اینجوریه ؟
بله
احتمالا چند روز دیگه اوکی میشه
بله داداش ماله من از وقتی که ترکوندنش تا حالا همینطوریه خدا ازشون نگذرهنقل قول:
tra کدومه دیگه؟ :18: تا اونجایی که من یادمه CRA بود!! حالا اصلا هموننقل قول:
گفتم که خواستید برید برای تست بگیرید ولی خیالت تخت چند نفری که گرفتن خیری نبردن :دی البته خودم چون زود گرفتم 40 گیگ دانلود کرده بودم بعدش محدود شدم ولی دوباره نرفتم بگیرم و pol رو ترجیح دادم
---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------
نقل قول:
انگار کلا دوستان تو این تاپیک خیلی نیت های خالصی دارن :دی فقط ما گناه کاریم...!
آقا سرعت من خیلی پایینه چه کار کنیم دوستان یک راه بدن
میتونی مثل ما بشون فوش بدی :31:نقل قول:
اخطار!
دیدن این ویدئو میتونه تو روحیه تون تاثیر بزاره و تا چند روز خواب و خوراک رو ازتون بگیره:18:
اینم لینک مطلبشکد:http://www.narenji.ir/sites/default/files/videos/Verizon%20Wireless%20Galaxy%20Nexus%20Prime%204G%20LTE%20Speed%20Tests.mp4
حساب کنید تو یه ساعت چند گیگ میتونن دانلود کنن!!!:9:کد:http://www.narenji.ir/3593
جدا مسخرس سرعت خوبه اما پینگ افتضاح شده
با یاهو از 300 میپره رو 600 بعد میاد رو 500 بعد میره تو روح ..
واقعا میتونم بگم به حال همه ایرانی ها متاسفم که ما رو چی فرض کردن :15: :22: به بهونه بالا بردن سرعت و ارتقا پهنای باند ، نت رو قطع میکنن بعد امروز سرعت نه تنها افتضاح شده بلکه تمام راه های نفوذی رو به شدت محدود کردن ، پس میشه نتیجه گرفت که همه این حرف ها شعر بوده :2: تا دیروز سرعت شبانم از 100 پایین نمیومد امروز بیشتر از 30 نمیشه .سرویس هم 1 مگ هست.
این سوال ممکنه قبلا پاسخ داده شده باشه اما من تو فروم گشتم و جوابی پیدا نکردم.من کاربر خانگی هستم و میخوام 256 یا 512 بگیرم
آیا بدون نیاز به مدرک این سرویسا رو میدن؟ البته کارت دانشجویی هم بخوان دارم.دانلود شبانه این سرویسا چطوره؟ در ساعاتی مثل 2 تا 5 منظورمه چون 6 به بعد که قاعدتا بالا میره.
واسه من درست شد.از چند روز پیش چیز پی انم وصل میشد اما سرعتش پایین بود وگاهی اوقات یه ارور میداد که من همیشه y میزدم اما امروز دوباره ارور داد اینبار تیکش زدم که دیگه ارور را نشون نده و n را زدم ارورشم در مورد اسکریپت بود.بعد سرعت چیز پی انم درست شد.الانم تو فیسبوکم.والسلامنقل قول:
---------- Post added at 08:58 AM ---------- Previous post was at 08:54 AM ----------
بدون مدرک بهت میدن. شما برو بهشون بگو 2مگ میخوام بهت میدن البته اول باید پولشو بدی .پارس آفلاین فقط پول واسش مهمه نه مدرک.والسلامنقل قول:
پارس آنلاین این چیزا رو نمیخواد.میده ...نقل قول:
دوست عزیز بزار رک بهت بگم : شانسیه ....
یه نفر با 128 شبی 3 گیگ دانلود میکنه - یکی هم با 1 مگ شبی یک گیگ هم نه ...
سلام
یه چیز خنده دار
[] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]][/IMG]
سلام
بعد از اون قطعی روز جمعه کسی امتحان کرده ببینه از ساعت 12.30تا6.59 میشه دانلود کرد؟
من دیشب تا ساعت 5 دانلودام تموم شده بود و برای احتیاط از ساعت1.10 وصل شدم
---------- Post added at 12:31 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------
شما از چه سرویسی استفاده میکنید دوست من؟؟؟؟نقل قول:
دیگه دنبال vpn نرید یه نرم افزاری هست که همه نیازای اصلی رو جواب میده هر کی خواست pm bde چون نمیخوام همه گیر شه100% بدون افت سرعت
این مشکل جدیدی نیست و از قدیم هم بودهنقل قول:
از ترافیک شما حدود 60 مگ مونده
سیستم اکانتینگ پارس آفلاین نمیتونه ساعت رایگان و از غیررایگان رو تشخیص بده
برای همین وقتی حجم دانلودتون از میزان ترافیک باقیمانده بیشتر میشه سیستم
اکانتینگشون فکر میکنه! که ترفیکتون تموم شده برای همین دیسکانکت میشید
بهتره زمانی که ترافیک باقی مانده به 400 مگ میرسه دانلود شبانه رو بیخیال بشید
چون این دیسی های متوالی احتمال خرابی فایل های دانلودی رو خیلی زیاد میکنه
این تست سرعت شانسیه.1مگ دارم این تست الاننقل قول:
کسی تست نکرده ببینه از ساعت6 به بعدترافیک کم میکنه جدیدا؟
باز هم دیشب قطعی داشتم...
مگه قبلا کم میکرد؟ تا اونجایی که من خبر دارم تا ساعت 6 دانلود رایگانه، مگه اینکه جدیدا عوض شده باشه... :18:نقل قول: