اگه اشتباه نکنم همراه اول و مبین نت و Adsl مخابرات، هرسه وابسته به مخابرات سابق دولتی هستند. (عزیزان خدمتگزار سابق)نقل قول:
اینکه به شما زنگ زده شاید یه بازاریاب بوده که فرق وایمکس مبین نت و ADSL مخابرات را نمیدونسته.
Printable View
اگه اشتباه نکنم همراه اول و مبین نت و Adsl مخابرات، هرسه وابسته به مخابرات سابق دولتی هستند. (عزیزان خدمتگزار سابق)نقل قول:
اینکه به شما زنگ زده شاید یه بازاریاب بوده که فرق وایمکس مبین نت و ADSL مخابرات را نمیدونسته.
سلام.
تقرییا سرعت دانلود سرویس های 1kb چقدر هست؟ شبانه که رایگان هست چی؟
اره اکثر نمایندگی های مبین نت قبلش نمایندگی یه شرکت دیگه هم هستند جایی که من گرفتم adsl یه جایی رو هم میفروخت
سلام داداش سایتی سراغ دارین که مودم ها رو خرید فروش کنن؟جواب رو اگه میشه خصوصی بزارید ممنوننقل قول:
من یه شب لپ تاپ رو روشن گذاشتم تا صبح تنظیم کردم سر ساعت 2 شروع به دانلود کنه، صبح دیدم error داده و هیچی دانلود نکرده
چند شب پیش خودم بیدار موندم، از ساعت 1:30 داشتم استفاده می کردم، سرعت عالی بود، همین که ساعت شد 2:05 دقیقه دیدم بعله کلا از سرویس خارج شد، تا وقتی که بطور دستی مودم رو خاموش و روشن نکردم اینترنت ام وصل نشد!!
انگار این ترفند مبین نته که نزاره دانلود شبانه انجام بشه!
شما چطور؟
خیلی عجیبه ...واسه من نیازی به ریست کردن نداره حال چرا واسه شما اینجوریه واسم عجیبهنقل قول:
انگار این ترفند مبین نته که نزاره دانلود شبانه انجام بشه!
شما چطور؟
بله. البته من زیاد دانلود ندارم.نقل قول:
ولی از هر چهار شب که خواستم دانلود کنم، سه شب همینطور بوده. همین الآن مجبور شدم مودم را روشن و خاموش کنم.
معمولاً بین 3 تا 3.5 این اتفاق میافته.
این دیگه اشکال فنی نیست. اشکال روانی کارکنان مبین نته.
توی گوگل سرچ کنید: فروش مودم مبین نتنقل قول:
سایتی که دومین نتیجه میاد واسه فروش خوبه
بله منم دقیقاً این مشکل رو دارم و فک میکنم از قصد هست، خصوصاً وقتی تعداد دانلودهای همزمان بالاتر باشه سریعتر قطع میشه، من فعلاً بیحیال شبانه شدم، هم وقتمو میگیره، درست نمیخوابم،عمرکامپیوترهم میادپاییننقل قول:
این نامردیه!
من به سختی راضی میشم لپ تاپ ام روتا صبح روشن بزارم و بخوابم، بعد از یه سال وقتی بخوام یه فایل حجیم رو دانلود کنم این کار رو می کنند!
اینها به تعهداتشون اصلا پایبند نیستند!
اگر گفته میشه دانلود از 2 تا 8 صبح رایگان، حتما کسی که ثبت نام می کنه روی این موضوع هم حساب باز کرده!
متاسفانه جایی هم پاسخگو نیست!
و البته ما توی ایران عادت کردیم به این جور حق خوری هامون!
دوستان عزیز میشه سرعت دانلود ساعت ۲ شب به بعد که رایگانه رو گذارش بدند ببینیم چی به چیه.
سرعت اکانتتون هم ذکر کنید
برا من ۱ مگ سرعتش ۳۰
Sent from my NOVO7 Tornados using Tapatalk 2
من تازه وایمکس مبین نت گرفتم اما فیلتر شکن هام باهاش کار نمیکنه ایا باید تنظیم خاصی انجام بدم تا کار کنه؟
سلام.
مهدی هستم ساکن اهواز.
من اشتراک 512 یکساله مبین نت دارم امابا مشکل افت سرعت مواجه هستم.
سرعت دانلود و آلود و بازکردن پیج ها نسبت به شاتل خیلی پایینه
لطفا راهنمایی کنید
نخیر.نقل قول:
کلا وایمکس نوع کنترلش با سیستم های دیگه متفاوتی و یه سری برنامه های این مدلی روی وایمکس خیلی بد کار میکنه
شما اول اینکه باید از شرکت توزیع کننده این نوع سرویس ها بپرسید که روی وایمکس کار میکنه یا نه.
سلام. در مرحله ای اول شما باید برید آپدیتی که تو سایت مبین نت وجود داره رو روی مودمتون نصب کنید که تا حدودی سرعت رو بهتر میکنهنقل قول:
بعد هم شما بعد از این کار
برید وارد قسمت مودم بشید و وارد بخش استاتوس.
مدم رو انقدر حرکت بدین که در بهترین حالت سیگنال دهی قرار بگیره. و همونجا ثابتش کنید.
اقای ناظم من یک مودم اوت دور دارم از ورزن جدید اپدیت راضی نیستم فایل قدیمی تر داری؟ تو پیج های قبل یکی پیدا کردم ولی لینک دانلودش ارور میداد.لطفا اگر دارید بزارید .ممنونم از شما
آپدیت کردن مودم تقریباً هیچ تاثیری تو سرعتش نداره، معمولاً یه جایی آپدیت میزارند یه توضیحات هم از تغییرات یا changelog میزارن ولی اینجا نداره
آپدیت 2تا قبلتر توی یه سایتی گفته بودش مشکل هنگ کردن مودم رو حل میکنه
چرا راضی نیستید؟ اونقدفرق نداره که متوجه بشین!نقل قول:
اقای ناظم من یک مودم اوت دور دارم از ورزن جدید اپدیت راضی نیستم فایل قدیمی تر داری؟ تو پیج های قبل یکی پیدا کردم ولی لینک دانلودش ارور میداد.لطفا اگر دارید بزارید .ممنونم از شما
شما سیگنال با کیفیت داشته باشین دیگه تمام مشکلات از سمت مبین نت هست
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت 1 مگ طرح ویژه، ساعت 9 شب، شرق تهران
تست سرعت با سرورهای مختلف، تهران، لندن، دیترویت، ناگویا ژاپن
RSSI = -60
CINR1= 16
سرویس 128 مبین نت سرعت دانلود چند میده؟
سرویس 512 چطور؟
آیا شبا رایگان داره همه سرویس هاش؟ اگه داره شبی چند گیگ میشه گرفت
چرا خیلی فرق داره از وقتی که اپدیت کردم کیفیت سیگنال اومده پایین مودم هر چند ساعت یه بار dc میشه و گاهی فقط با ریست مودم درست میشه فقط هم روی یه فرکانس سیگنال میده ولی قبلی اصلا اینطور نبود..نقل قول:
سرعت 1 مگ طرح ویژه، ساعت 2:30- 3 شب، شرق تهران
RSSI = -60
CINR1= 16
بنظر من هم تفاوت نداره. ولی اگه اصرار دارید، ریست فاکتوری کنید. نوک خودکار را برای 10-20 ثانیه تو سوراخ پشتش نگهدارید. (بی ادبیه!)نقل قول:
البته بعد باید با کابل وصل بشوید تا دوباره تنظیمش کنید.
آپدیت شدن مودمها ربطی به قطع و وصل شدن های یا کم شدن سرعت نداره. شما باید این موضوع رو با اپراتور درمیون بذارید
اصولا آپدیت کردن مودمها برای هماهنگ سازی مودمها با BTS هایی هست که ارتقا پیدا میکنن و برای استفاده از حداکثر کیفیت و کارایی فرستنده ها باید مودم رو باید به روز رسانی کنیم!
این آپدیت دقیقا مثله آپدیت خیلی از سرویس های دیگه هست که شما را به استفاده حداکثری از امکانات اضافه شده جدید ، هدایت میکنه.
شما مدم رو ریست کن. تنظیمات رو دوباره انجام بده ( اگه بلد نیستین برین و PDF تنظیمات مودم ها رو دانلود کنین که تو سایتش هست) باتوجه به تنظیمات جدید مودم رو راه اندازی کنین!
مطمعنا مشکل حل میشه!
سلام دوستان .
من قبلا وایمکس داشتم ولی چون به کارم نمیومد مودم رو فروختم .
الان میخوام دوباره بخرم .
درباره سرعت شبانه سوال داشتم .
میخواستم بدون با سرویس 2 مگ شبی چه قد میشه دان کرد ؟ اینکه میگن سرعت رو پایین میارن راسته ؟
وسط دانلود قطع که نمیشه ؟
سلام
می خواستم بدونم چرا با وایمکس مبین نت نمی تونم به یاهو وصل شم حتی ف ی لتر شکن هم کار نمیکنه چیکار کنم؟باتشکر
والا این دقیقا به آنتن دهی وایمکس تو منطقه شما ربط داره ،نقل قول:
من که تو تهران سمت میدون حسن آباد خیلی عالی دانلود میکنم شبانه روز ، یعنی روزا بالای ۴۰۰ شبا هم دقیقا همین شکل هست ، با فیلتر شکن هم اصلا مشکلی ندارم ، خودم اول که گرفتم فکر میکردم ۲ مگ که خریدم باید تا ۲۲۰ سرعت دانلود بده ولی با تعجب فراوان دیدم ۴۰۰ تا ۵۰۰ سرعت دانلودم هست ، البته بعضی شبا شده به ۳۸۰ رسیده ولی دیگه کمتر از این ندیدم
من که راضیم :D
سلام دوستان
من سرعت 1 مگ خریدم سرعت روزانه 30 در بهترین شرایط بهم میده و شبانه که اصلا در حد قعطی کامل هست.روز اول که اومدن مودم رو تست کردن با سرعت 1 مگ حداقل 130 تا سرعت داشتم ولی حالا.... بدبختی اینجاست که من 6 ماهه تمدید کردم و تا اردیبهشت 92 منقضی میشه نه میشه پول پس گرفت نه سرعت زیاد میشه :n03:به پشتیبانی که هم زنگ می زنم میگه مودم تو کل خونتون جا به جا کن اولا جا به جا کردم تو مقدار سیگنال تاثیری نداشت دوما من سیستم دسکتاپ دارم لپ تاپ ندارم که بتونم جا به جا کنم اصلا با عقل جور درمیاد روز اول راحت کارکنه از فردا بگن برو تو حیاط خونتون بشین اینترنت کار کن که سیگنال میده :n24::n22:
مبین نت ناراضی زیاد داره ، ولی من به شخصه با این که روش زیاد حساب نکرده بودم ، الان ۴ ماهه دارم استفاده میکنم مودمم bm632w هست و عالی هست ، شبی هم حدودا ۸ گیگ یکم بیشتر دانلود میکنمنقل قول:
خدا خیرشون بده کلا ۸۴ تومن دادم ۶ ماهه ، اینترنتم متحول شد :thumbup:
شبی 8 گیگ یا ابوالفضل..من یک مگ دارم دیشب 200 مگ گرفتمنقل قول:
آره من اینترنت ۲۵۶ مخابرات هم دارم با اون یکی کامپوترم هم شبی ۱ گیگ دانلود میکنم ، که با ۸ گیگ مبین نت میشه ۹ گیگ شبینقل قول:
لطفا یه نفر جواب مارو هم بده شما با فی لتر شکن و یاهو مشکل نداریدنقل قول:
سلام-دوستانی که مبین نت دارن میتوند با فیلتر شکن وغیره یوتیوبyou tubeرا باز کند---من خودم باsocks-https-ltpt-ptppتست کردم ولی باز نشد
بله عزیز میشه چرا باز نشهنقل قول:
شما این کارو که میگم بکن ببین حل میشه ؟
برو تو یاهو مسنجر ،
اون بالاش نوشته messenger بزن
بعد connection preferences
اونجا اون نقطه رو بزار روی گزینه دوم یعنی connect via a proxy server بعد اون قسمت پایین نوشته internet connection :
بزار روی broadband
حالا اوکی کن و تست کن ببین وصل میشه ؟
با وی پی ان براحتی میره توی یو. تیوب ، با ساک.س هم میشه فقط باید آخرین ورژن گوگل کروم نصب کنی و به جای http ,بزنی httpsنقل قول:
بازم وصل نشدنقل قول:
به من پیام خصوصی بزن آیدی یاهو و ساعتی که آنلاین میشی رو بگو تا بهت بگم چیکار کنی درست شهنقل قول:
دوست عزیز شما کی تست کردن از دیروز تا حالا توی یوتیوب نمیرهنقل قول:
من همین الان که دارم اینو میزنم بازم تست کردم و باز شدنقل قول:
نیم ساعته دارم یک جیمیل باز می کنم
اصلن امروز از 5 عصر به بعد تا الان افتضااااااااااااااحه.:sq_7:
10 دقیقس یه جیمیل میخوام باز کنم...
از ساعت 5 بعد ظهر امروز پینک تایم به شدت بالا رفته چیزی بین 450 تا 550 میلی ثانیه هستش یه سرچ داخل گوگل 10 دقیقه طول میکشه واقعا گند بزنن به این کشور
مثل اینکه باز مختلش کردن! مستقیم باز نمیشه! از روش های دور زدن استفاده کنید.نقل قول: