فارسی:10::8:نقل قول:
مي خوام يه سر و سامون به فروم شهر بدم!! فارسي طراحي كنم يا بزارم انگليسي باشه؟!
Printable View
فارسی:10::8:نقل قول:
مي خوام يه سر و سامون به فروم شهر بدم!! فارسي طراحي كنم يا بزارم انگليسي باشه؟!
ريپورت كيو دادن؟! براي چي؟!!نقل قول:
دوستان که چی ریپورت میدین؟
تو یاهو میگم اما من میدونم کیه ولی من بیشتر از 5 ماه که توی این تاپیک هستم و روزی 10 ساعت هم تو تابستون اینجا پلاسم چطور من هروقت میام 10 صفحه تاپیک میره جلو ؟؟نقل قول:
ريپورت كيو دادن؟! براي چي؟!!
======
برای مفید کردن:
دوستان بعد ار شهرداری چی باید ساخته شه؟
مشنگ مياد همه شهر رو ميبره بالا!!نقل قول:
دوستان بعد ار شهرداری چی باید ساخته شه؟
گافي رسما به جمع دشمنان كورش و متحدين چانگ آن پيوست!! زنده نزاريدش!!!
من زورم نمیرسه اما هیت میزنمنقل قول:
گافي رسما به جمع دشمنان كورش و متحدين چانگ آن پيوست!! زنده نزاريدش!!!
بچه ها یکی از میدلتون هست هی میاد منو میزنه هی میره هتل
یکی بگیره چپ و راستش کنه : DuetDeux
فروم شهر رو فارسی نکنید . خلاف قوانین و احتمال بن شدن هم زیاده .
بالاخره پاس اوت شدم !!
آقا یکی انتقام منو بگیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شوخی میکنی ؟!نقل قول:
اونقدر دوئل نکردم که تجربه کمی می دهند بهم فقط یک نفر زیاد بهم تجربه می ده ریپر از میدیل و چاقال از سیلور خودمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین الان میخوای کلی آدم نشون بدم که فقط به من بالای 150 تا تجربه میدن ! حالا اگه من به تو تجربه زیاد میدم اینا دیگه چقدر میدن !!!
اثباتش هم = میانگین تجربه من از هر دوئل 101 هستش ! رنک یه رقمی هم شدم ! (9)
====
الن شهر رو ترک میکنم ولی 21 ساعت باید بیرون باشم ! یعنی فردا همین موقع من توی کوروشم :دی
تو دوتا دوئل پشت هم با فاصله یه ساعت The Unexpected رو پاس اوت کردم . کلا 1240 تا دمیج زدم .
اوکی .نقل قول:
بالاخره پاس اوت شدم !!
آقا یکی انتقام منو بگیره
ممد الان خیار داره کار می کنه ساعت 9:30 هم که مثل همیشه می روم بیرون شب اگه زنده باشه با خیار حسابش را می رسم :31::21:نقل قول:
1 دقيقه مونده بود بزنمش رفت كپيد:41:نقل قول:
me 2 :19:نقل قول:
این بعد هر دوئلش تو هتل همون شهر میکپه :27:
اگه بیدار شد میزنمش اگه نه شهر رو ترک میکنم میام کوروش .
چرا؟!نقل قول:
فروم شهر رو فارسی نکنید . خلاف قوانین و احتمال بن شدن هم زیاده .
===
اين يارو چند وقت پيش يه كتك حسابي از من خورد!!:نقل قول:
بچه ها یکی از میدلتون هست هی میاد منو میزنه هی میره هتل
یکی بگیره چپ و راستش کنه : DuetDeux
A town's in-game forum can be in any language
هیچی حاجی قبلا این بندش مشکل داشت الان درست شده !
اگه فارسی کنی نمی تونی خارجی هم دعوت کنی فکر کنم تعدادمونم اونقدر هم نیست که بگیم ایرانی بسه !!نقل قول:
ایرانی بسه فعلانقل قول:
Total health points
- 27 HP
Total health points
- 375 HP
Clibanari wins the duel and gains 70 experience points. eatmydust166 did not carry any cash and Clibanari walks away without taking any money
کسی درخواست اینو داده بود ؟؟؟
یکی دیگه بهش حمله کنه کارش تمومه
من. ولی پس اوتمنقل قول:
کسی درخواست اینو داده بود ؟؟؟
یکی دیگه بهش حمله کنه کارش تمومه
======
دوست ریپورت بده من الان اسپم ندادم خوب دقت کن داری ریپورت میدی
یک نفرم کوروشه که بن شده فکر کنم اومده بود آتاک بده زود بنش کردند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک تلگرام بدین به چینی ها بگین اگه به ما آتاک بدین بن می شین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکنم مشنگ به تنهایی بتونه تمام شهر را بسازه خیلی زیاد زمان می بره با یک کارگرنقل قول:
باید مخ چند تا کار گر را بزنین :31:
از وقتي اومد توي كورش بن شده بود!! خيلي وقته بن شده!! از بچه هاي چانگ آن نبود!! اونجا چي كار مي كرده نمي دونم!!نقل قول:
یک نفرم کوروشه که بن شده فکر کنم اومده بود آتاک بده زود بنش کردند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک تلگرام بدین به چینی ها بگین اگه به ما آتاک بدین بن می شین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===
دوازده تا انرژي حروم اين يارو كردم:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
مگه عمه تو هم بازی می کنه ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===================
فروم سیلور دارند برنامه ریزی می کنند به فورت میدیل ها آتاک بدند آتاک داده بشه می یایین کمک ؟؟؟
این بار قراره 48 ساعت قبل هماهنگی بشه بعد من برم آتاک بدم :31:
این مارکوسم انگار چینی بودنش حقیقت داره در جواب دوستان گفت بار اول نتونستیم ببریم آتاک دوم کار احمقانه ای می تونه باشه :13::2:
ببینم الان یکی بن بشه می تونه به داخل اکانتش بره و کاری بکنه و یا در بیابان با الاغش بچرخه ؟؟؟نقل قول:
سعيد احتمالا ايندفعه هم مثل قبل ميشه!! اينو انداختين بيرون هر جور شده خودت فوندر شو!! نزار يه نفر ديگه اي رييس بشه!!نقل قول:
فروم سیلور دارند برنامه ریزی می کنند به فورت میدیل ها آتاک بدند آتاک داده بشه می یایین کمک ؟؟؟
این بار قراره 48 ساعت قبل هماهنگی بشه بعد من برم آتاک بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مارکوسم انگار چینی بودنش حقیقت داره در جواب دوستان گفت بار اول نتونستیم ببریم آتاک دوم کار احمقانه ای می تونه باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از بين ما چاقال تجربه اينو داره!! از اون بپرس!!نقل قول:
ببینم الان یکی بن بشه می تونه به داخل اکانتش بره و کاری بکنه و یا در بیابان با الاغش بچرخه ؟؟؟
تنها کاری که میتونی بکنی اینه که منتظر شی تا کاراکترت تو اون ورد delete شه :دی (یعنی توی اون وردی که بن شدی رات نمیده )نقل قول:
ببینم الان یکی بن بشه می تونه به داخل اکانتش بره و کاری بکنه و یا در بیابان با الاغش بچرخه ؟؟؟
پس کسایی که بن شدن چه طوری اینونتورشون را می ریزند به خرانه شهر ؟ یا نمی تونندنقل قول:
دوستان کسی میاد امشب بریم این gasp13 رو پس اوت کنیم؟دیگه داره حالمو بهم میزنه....
گزینه یا نمیتونند صحیح میباشد :دینقل قول:
پس کسایی که بن شدن چه طوری اینونتورشون را می ریزند به خرانه شهر ؟ یا نمی تونند
اونایی که میبینی چیزی ندارن یا خودشون فروختن
یا بن شدن هر چی داشتن رو گرفتن ازشون (فقط در صورتی که بن مدت دار باشه آیتم ها پاک نمیشه)
من خارج از شهرم متاسفانه :(نقل قول:
دوستان کسی میاد امشب بریم این gasp13 رو پس اوت کنیم؟دیگه داره حالمو بهم میزنه....
من ساعت 12:30 می تونم با خیار بیام حسابش را برسم مطمئن باش خیار می تونه کتک درست حسابی بهش بزنه :31:نقل قول:
خوب الان یوزر تو که بن شده بود همه چیز را ازش گرفته بودند ؟؟؟نقل قول:
بعدش به همون مقدار ریخته بودند خزانه شهر یا نه ؟؟
رفتم با يكي از بن شده هاي چانگ آن دوئل كنم!! حيف كه بيگ گيم هانتر تو هيچ شهري نيست وگرنه اول ميرفتم سراغ اون!!
نه قوانین قبلی فرق داشت ! هیچی پول هم نریختن به حساب شهرنقل قول:
خوب الان یوزر تو که بن شده بود همه چیز را ازش گرفته بودند ؟؟؟
بعدش به همون مقدار ریخته بودند خزانه شهر یا نه ؟؟
کاراکتر رو هم delete کردن .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حاجی برو اینو بزن
اقا من 13 تا اسکیل و 2 تا att دارم نمیدونم کجا بزارم
اینجوری عینه اینه که لولم 4 تا پاین تره
انگار زور من به اينا نميرسه:!!(طرف ده لول بالا تره و چون پرميوم داره تاكتيكش دوبرابره و سلاح شش لول بالاتر برميداره!!)
باشه!! اگه نخوابه ميزنمش!!نقل قول:
حاجی برو اینو بزن
اگه اون اسکیلهامو گذاشته بودم امکانش بود اینو هم ببرم
اما چرا من این همه کتک میخورم ؟؟؟؟
بایت toughtness رو ببرم بالا تر
اين چانگ آني ها همه پرميوم دارن و همه سربازن!! مقداري روي تاكتيك كار كردن واشته همين موقع حمله دوئل باهاشون خيلي سخته!!(و اگه ميلي باشن پاس اوتشون از اين سخت تر! در واقع غير ممكنه!!!)نقل قول:
اگه اون اسکیلهامو گذاشته بودم امکانش بود اینو هم ببرم
اما چرا من این همه کتک میخورم ؟؟؟؟
بایت toughtness رو ببرم بالا تر
پاس اوت شدم رفت!!
نبايد الان شروع مي كردم به دوئل!! بايد صبر مي كردم تا چاقال و ممد هم بيان اونوقت!!
اه...................
رفتم به gasp13 اتک دادم پس اوت شدم...البته زیاد هم هلث نداشتم
تازه فهمیدم که این یارو کلی ایم و تاکتیک داره.وکلی رفلکس...
واسه همین فقط به لول پایینی ها و کارگرا حمله میکنه....
جالبه که تمام هیت هاش به هدف خورده و 3 تا هیت فقط توی سرم زده...
این بار 200 تا زدم دفعه یقبل هم 150 تا حدودا...
دیگه بعید میدونم هلثی براش مونده باشه...چون قبل از من به چند تا دیگه حمله کرده بود.....