نقل قول:
حسین جان پینگت با لندن و پاریس چنده؟
Printable View
نقل قول:
حسین جان پینگت با لندن و پاریس چنده؟
تو مشهد که 2 مگ نامحدود برنزی همان 85 هستش . کسی میدونه چرا ؟ یا فقط نقره ای ها زیاد میشه ؟؟:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت نامحدود 1024 بین 80 تا 90 هست. البته مثل اینکه برنزی ها رو جدیدا یک مقداری کم کردن. ولی به هر حال نرمال ش اینه. آسیاتک هم قانون مصرف منصفانه و از این چیزا نداره فعلا. نامحدودش به این صورت هست که شما تا امکانش باشه میتونی دانلود کنی و محدودیتی نداره.نقل قول:
نقل قول:
شما تو idm هم چک کن و دو تا دانلود همزمان بزار ببین جمع سرعتش چقدر میشه. چون من هم بعضی اوقات در تست سرعت 0.9 مگابیت نشون میده ولی در idm ، در مجموع 120 رو میگیرم. البته من نقره ایم ولی شما باز چک کن.
پس این گیگ هدیه چیه؟نقل قول:
نقل قول:
شما تو idm هم چک کن و دو تا دانلود همزمان بزار ببین جمع سرعتش چقدر میشه. چون من هم بعضی اوقات در تست سرعت 0.9 مگابیت نشون میده ولی در idm ، در مجموع 120 رو میگیرم. البته من نقره ایم ولی شما باز چک کن.
شما 2 مگ نامحدود نقره ای دارید ؟پس این گیگ هدیه چیه ؟ یعنی مفته هست ؟:n02:
هدیه پر سرعت تقریبا همون 2 مگ رو میده شاید هم بیشتر. من منظورم بعد از هدیه ست.
=============
مثل اینکه آسیاتک واقعا یا قاطی کرده یا زیادی درست شده ! ، سرعت از سرور داخلی کمتر از سرور خارجی هست ! :blink:
سرور داخلی:
سرور فرانکفورت آلمان:
نقل قول:گیگ هدیه یعنی اینکه میتونی یه مقدار معینی رو با سرعت بالا مثلا 400 کیلوبایت دانلود بکنید و بعدش هر طرحی(طلایی برنزی ونقره ای) داشته باشید سرعتش میاد روی یه مقدار مشخص و دیگه بالا نمیره!نقل قول:
تنها تفاوت طرح طلایی برنزی ونقره ای در گیگ هدیه با سرعت بالاست همین....
پس چرا این یارو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n02: همون طرح منو داره اما نقره ایش و سرعتش هم از من بیشتره ؟ یعنی تو تهران درست شده و تو مشهد نه ؟
شاید جدیدا برنزیا رو بقول ایشون کاهش دادن....ولی فکر نکنم فرق بزارننقل قول:
اینم مال یکی از کاربراست که 1مگ برنزی داره:
همش تقصیر شماها بود که می گفتید اینها همه یکی هستند . حالا سرعت ما لعنتی رو نگاه کن , مثل 1 مگ بنزی هست :n02: بعد الان میگید فرق داره , ...واقعا براتون متاسفم که ملت رو سرکار می زارید . :n03: (شوخی کردم , تقصیر شماها نیست , سیاست شرکت هاست .)
دوستان نمیشه طرح برنزی 2مگ رو به نقره ای ارتقا داد ؟
نقل قول:
میشه... هر نامحدودی رو میتونی به نامحدود گرون تر ارتقا بدی
چطوری میشه اینکارو کرد ؟ میشه اینترنتی اختلاف قیمت رو واریز کرد یا باید حضوری برم ؟
امروز زنگ زدم بعد یه ساعت سر کار گذاشتن و چک کردن SNR ( در حالی که همون اول بهش میگم 33.7 ه) آخرش میاد میگه: 34 ه نمیدونم ظاهرا فقط غرب کشور ایراد داره، اما شما کرمانشاهی.... هرچی سعی کردم بفهممم چی میگه مغزم نکشید!!!!! که آخر سر فهمیدم خانوم پشتیبان جغرافیا رو ناپلونی پاس کرده.... تو رو خدا فردا یکی بزنگه شمال جنوب رو از اینا بپرسه!
خلاصه هیچیم معلوم نیست که کی درست میشه....
در آخر، کاش یکی بود یه فیلم میساخت به اسم فقط به خاطر یک کیلوبایت!!!!
تقدیم به شما!بدون شرح!!!!!
اگه نمایندگی ثبت نام کردی باید حضوری بری....نقل قول:
لندن ، پاریس هم هینطوریهنقل قول:
داداش اگر مطمئن هستی , چون نمایندگی دو تا خانوم .:n10:.. هستن (میدونی که چی می گم) و این چیزها حالیشون نیست :n02: . باید خودت بگی میشه یا نه وگرنه اونها پیش فرضشون نه هست . :n02:
نقل قول:
برای شدن که میشه! اما باید حتما بری نمایندگی!
بعله!!!!!!!!! تو پست قبلیم ار خانومای آسیاتک قدر دانی کردم!!!!
الان از وضع پینگ بازی سرور ایرانی هم screen shot میزارم
داستان چیه سرعتا بهتر شده ؟ :n13:
واقعاً and-roid2 از آسیاتک پیچیده ک سرعتا خوب شده یا شایعس ؟ :n09:
اینکه باز خراب شد!!:n08::n02: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قبلا که اسیاتک داشتم همین بود:
آقا انگار دوربین مخفی بود :دی
سرعت له شد دوباره 15/78 Kb/s دانلود :n27:
تو کم که همش ضد حال بزن بابا ! حالا یکوقت وقتی منو بردی بیمارستان به خاطر این کارهات می فهمی!
باور کن از هفته قبل هم بدتر شد برای من وضعیت : ))نقل قول:
پنگم با ایران از 200 رفت بالاتر :n02:
این آسیاتک خواهر و مادرِ پایداری در سرویس دهی رو با هم وصلت داده
باز خوبه برای شما تا 200 300 رفت. مال من ببین تا کجا رفت:n02::نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبین نت هم وضعیتش اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا مرکز دیتای سرور داخلی قم یه هفتس خراب شده!
من نفرین نکردم! من دعــا کردم آسیاتک وضعش بدتر شه! که همونطور که میبینی، اگه همینطوری پیش بره، اینترنت کره در مقابل آسیاتک به زانو در خواهد آمد! اصلاً کلاً من هر دعایی میکنم، برعکسش اجابت میشه!نقل قول:
حالا دیگه خودت حساب کن من نزد خدا چقدر مـنـفـور هستم که هر دعایی میکنم برعکس اجابت میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اگه دوست داری تا دعا کنم شرابط همینطوری بمونه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا الکی جو ندید :n02: وضعیت همچنان مساعده.
سرویس من که نسبت به صبح و عصر تغییری نکرده و خوب هست
من قبلا سوال کردم اینجوری گفتن شاید شهر شما فرق کنه!نقل قول:
نه فقط به برنزی بالاتر میشه که وجود خارجی نداره!
جا داره همین جا از مهدی عزیز و بقیه دوستان تشکر کنم برای رفتنشون :n02:
پینگ منم خوب شده جالبه با چیز پی ان تازه بهترم هست
اولی بدون چیز پی ان است
اینم اسپید تست
ولی خوب برای من پینگ مهم نبود و نخواهدم بود سرعت دانلودم رو درست کنه خوب میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برا شما خوب شده برا ما عالی :n02: آسیاتک آخریه :n02:
فرزان جان این پیدیده دیر یا زود اتفاق میافتاد.....حالا چه میخواست ما باشیم یا نباشیم.نقل قول:
فقط بدشانسیش خورد به ما.....
حالا انقدر هم جوگیر نشید! بزارید چند روز دیگه هم بگذره اگر خوب موند کاسه کوزه هاتون رو سر من خراب کنید!:n07::n02:
محتوای مخفی: خخخخ
دیگه انقورت نیا!نقل قول:
مگه چقدر احتمال داره درست روزی که تو خط رو جمعآوری کنی، فرداش وضعیت آسیاتک درست شه؟!
یادته گفتی خانومه التماس میکرده گفته توروخدا نرو نرو! حالا از فردا باید بری دستبوسی تا شاید بزارن بری توی صف تا شاید بعد از 2-3 ماه برات دوباره وصلش کنن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره تو پارازیت انداختی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جاروی بزرگوار تو حلـــــقت!!
من اگر بخوام میتونم درخواست بدم یه روزه برام وصل کنن ولی قبلش میام های وب تو رو اواره کنم....! همونطور که یه روزه برام قطع و وصل کردن:n09:
نقل قول:من تا توی این تاپیک نیومدم حتی نفهمیدم پینگ اومده پایین:n02:نقل قول:
کلا برای من مهمه قطعی نداشته باشه و سرعت دانلود بالا باشه حالا پینگ 30 40 هم بود فرقی نمیکنه
ولی فکر نکنم این دیگه تغییری کنه حالا های وب رو گرفتی که بررسی کامل بذار ببینیم چجوریه
راستی چقدر وقت داریم برای تمدید سرویس؟
والا شما هنوز نیومده، کار خودت رو با هایوب کردی و زهر خودت رو ریختی! فکر کن بیای بشه چی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
صرفا جهت تعویض جوء تاپیک:
تازه برای من انتی ویروس 3ماهه اومده تو پنل!
دوستان که استفاده کردند بدرد بخور بوده؟! یا بلوک شده!:n09::n08::n07:
باشه اگر گرفتم وضعیتش اعلام میکنم...نقل قول:
شنیدم بین 10 تا 15 روز برای تمدید وقت میدن!
بزار بیام های وب با بزرگوار کاری میکنم که همینشم از سرت زیادی باشه:n09:نقل قول:
وضعیت همچینم بد نیستا که جو میدی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من پست ها رو خوندم
ظاهرا تو بعضی مراکز وضعیت بهتر شده
احتمال داره دارن کم کم پهنای باند اضافه می کنن
افتضاح تایم اوت دارم!
خخخخخ:n08::n02:نقل قول:
بد نیست به اینا هم نیــــگا کنی:
پینگ ساعت 1:40
نیم ساعت پیش 8.8.8.8 زیر 200 میداد که الان !
پینگ رو آب! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم میگم اسیاتک زور بزنه خوب بشه دووم نمیاره!! زود خراب میشه تا زمانی که اکثر کاربراش نامحدود دارن:n09:
حالا خیلی جو نگیر نشید که با رفتن مهدی اوضاع همه چیز خوب شده:n27:
پینگ سر صبح خوب شده
ولی دیشب من 2 گیگ بیشتردانلود نکردم ، تا وقتی دانلود شب درست نشه آسیاتک برای 2 مگ حجمی همون آسیاتر میمونه:n03:
ولی دیگه فایده نداره منم میخوام تخلیه کنم برم های وب تا به لج afshin اوضاع اونجا خرابتر بشه:n09: چون درست از تاریخی که من اومدم آسیاتر سرعت شبانه ریده شد:n02:
فقط بدی این های وب نداشتن دانلود رایگانه که خیلی موی دماغ میشه:n28:
حالا موندم دینامیت 16 گیگی بگیرم یا 1 مگ با دانلود 4 تا 7 رایگان:n13: