با درودنقل قول:
به من هم زنگ زدن همین سوال رو پرسیدن یه ماه گذشته یعنی مثلا چه اتفاقی می افته!!
همون کارمند اندیشه هستن به من گفتن سیستم دوباره داریم چک می کنیم
نترس:21:
Printable View
با درودنقل قول:
به من هم زنگ زدن همین سوال رو پرسیدن یه ماه گذشته یعنی مثلا چه اتفاقی می افته!!
همون کارمند اندیشه هستن به من گفتن سیستم دوباره داریم چک می کنیم
نترس:21:
نقل قول:
يعني سرعت دانلود شبانه 1مگ يا 2مگ چنده؟
سلام
من 3 روزه سر ساعت 1 و 7 مودمم اینترنتش چراغش خاموش میشه و تا خاموش روشن نکنم اینترنت قطع میمونه زنگ زدم میگه طول میکشه و مشکل شبکست مال شمام اینجوری شده ؟
اندیشه مرکز 8
مشکلی نیست.تست کنید نتیجه رو اطلاع رسانی کنیدنقل قول:
چرا خط 3 ندارین؟نقل قول:
سرعت 128 نامحدودتون رو چنده ؟به دانلود یکسره گیر نمیدین ؟**************************بچهها من هنوز منتظر جواب دوتا سوال قبلیممم !کسی ساعت 1 و 7 تو اندیشه اینترنتش قطع نمیشه ؟نقل قول:
من اندیشه خط 5 رو دارم یک تا هفت قطع نمیشه بعضی وقتها میشه که در طول شبانه روز گاهی وقتها قطع میشه و بعد از چند دقیقه وصل میشه یا افت سرعت داشته باشمنقل قول:
سلام خدمت دوستان. من از اندیشه استفاده میکنم. 128 5 گیگ گرفتم. دقیقا ساعت 1 که میشه سرعت میاد رو 15. واقعا نامردیه
واسه همین میخوام تبدیلش کنم به 128 نامحدود. میشه بدون هزینه این کارو کرد؟؟ اصلا میشه تعویض کنمش؟؟ تازه 3 روزه که گرفتم
منم ۱۲۸ نامحدود دارم; سرعت معمولا روی ۳۰ هست، نهایتش هم ۳۷. نسبت به محدود ۳ به نظرم بهتره.نمیدونم من که پرسیده بودم گفتن نمیشه.
سلام شما نمی تونید اکانتتون رو به 128 نامحدود تغییر بدید تازگیا مثل اینکه از ساعت 4 به بعد صبح سرعت مثل سرعت تو روز میشه سرعت نامحدود 128 هم تا 30 هستش فقط می تونید تغییر سرویس بدبد که اون هم یک هزینه ای از شما میگیرن به نظر من فقط 512 و 1 مگ محدود خوبه تو این وضعیتنقل قول:
چرا همه این مشکل قطع اینترنت رو دارننقل قول:
ماشاالله این مخابرات .اون از اون سرعت 50 کیلوبایتیش که هر روز داره ازش آب میره و الان شده زیر 40 و اون از قطعی دیتای مکررش. مردشورتونو ببرن با این سرویس دادنتون.با اندیشه دم خور بشه ، عاقبتش همینه.:2: 256 نامحدود مخابرات
گفتن تا 1 ماه دیگه ممکنه همین طوری باشهنقل قول:
تو ساعات رایگان اگه یه لحظه از ساعت 1 شب به بعد مودم خاموش کنی یا دیس بشی دیگه تا 7 صبح هم هی دو دقیقه یک بار دیس میشی .
اگه خاموش نکنی حدود ساعت 4 خودش دیس میشه بعد ش هم تا 7 صبح همون جوری دیس .
عمدا خودشون اینجوری میکنن .
نقل قول:
من ساعت 1 و ساعت 7 خاموش روشن میکنم بقیش مشکلی ندارم تو طول روز
دوستان امورز از اندیشه بهم زنگ زدن یه سری مشخصات ازم خواستن
آدرس شماره شناسنامه .......
ولی تمام این مشخصات با مدرک موقع ثبت نام بهشون داده بودم
واسه من قطع میشه بعد خودش دوباره وصل میشه جالبه بدونی هر 5 دقیقه این اتفاق میفته باید بهشون بگم؟ یا نه خودش خوب میشه؟نقل قول:
دوستان یه مشکل دیگه هم دارم که امروز از ساعت 12 به بعد سرعت افتضاح شد و بعد دیگه تو هیچ سایتی نمیرفت و البته تو این بین یه هراز گاهی خوب میشد که تازه الان کاملا خوب شد دلیلش چیه؟ لطفا راهنمایی کنید.
به من هم زنگ زدن و شخصات رو خواستن ! برای منم جای تعجب بود با اینکه همه اطلاعات رو داشتن چرا دوباره اینکارو انجام دادن !نقل قول:
سا*کس هایی هم که امروز استفاده می کنم همه از کار افتادن با اینکه بقیه دارن ازشون استفاده می کنن و مشکلی ندارن! ربطی به اندیشه نداره؟
نقل قول:
برای من که بدون مشکل کار میکنه .
بچه ها سایتی میشناسین که س ا ک س خوب بفروشه که سرعت رو اصلا پایین نیاره؟
من قبلا بهتون چی گفته بودم. نگفته بودم همچین کاری می کنن. اونموقع گفتم فعلا حال میدن تا مشتری زیاد شه و بعدا حساب ساعت رایگانم میرسن. نگفته بودم؟نقل قول:
الان د قیقا حدود 4 دیسی میشه بعدش هم هر دو قیقه یه بار دیس ولی شبی 3 گیگ با این اوصاف میزنه
نقل قول:
سلام دوستان خط من pcm هست و مركز 3 راهي هست بشه از اين حالت خارج كرد و adsl گرفت؟
شما فک کنم تنظیمات مودمتو دسکاری کردی گزاشتیش رو حالت قطع اتوماتیکنقل قول:
نه والا دستش نزدم فقط ویندوز رو دوباره نصب کردم.نقل قول:
کسی نمیدونه؟نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز با این ایدی تماس بگیر
xmaxtor
اینم سرعت اندیشه سبز تو رودسر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من تازه اومدم انزلي,ميخواستم براي خريد سرويس اينترنت اقدام كنم كسي ميتونه راهنماييم كنه كه بين پارس آنلاين و اينترنت مخابراتي كه انديشه ميده كدومش تو انزلي بهتره؟ سرعت دانلود واسم خيلي مهمه
سلام به هم استاني هاي و مخصوصا رشتي هاي عزيز :20: يادش بخير چقد تو اين تاپيك فعال بوديم يه زماني :27:
.
نياز به راهنمايي دارم برا گرفتن سرويس !
.
من قبل خدمت حدود 1سالو نيم شاتل داشتم و راضي بودم تا اينكه چند ماه اخر شاتل سياستشو عوض كرد و محدود كردن هاي شبانه شروع شد و يادمه كلي اعصاب رو به هم ميريخت !!
.
الان بعد 10 ماه كم كم ميخوام دوباره از يه isp سرويس بگيرم !! اونجور كه بوش مياد شاتل هنوز اون روييه ي محدود سازي رو داره ادامه ميده و به همين دليل اصلا نميخوام سمتش برم !!
.
از انديشه سرويس بگيرم خوبه تو اين موقيعت !؟ پر سرعت ترين و در عين ال اقتصادي ترين سرويسي كه انديشه ميده چنده ؟! سرويس با محدوديت 5 gb در ماه حدودا خوبه ... شركت ديگه اي هم مد نظر اگه هست بگيد !! پينگ هم برام خيلي مهمه ...
ممنون
سلام دوستان.مطمئنا انتظار ندارید 340 صفحه رو بخونم تا به جواب سوالم برسم.میخاستم بپرسم الان تو رشت بهترین سرویس اینترنت رو کدوم شرکت ارائه میده؟سرعت و ثبات سرعت و قیمت در الویت هستند.مرسی از شما.
این اندیشه احمق ساعت سایتش یک ساعت عقب مونده
حواستون به دزدا باشه
نقل قول:
سلام
توی انزلی اندیشه اصلا به درد نمیخوره چون همه سرویس هاشو با سرعت واقعی میده مثلا 128 رو سرعت16 میده یا 256 رو 32 میده و.... توی انزلی در حال حاظر بهترین شرکت پارس آنلاینه که من هم ازش سرویس دارم و ازش راضیم
صبانت جدید امده بخر
نقل قول:
یه مدته اندیشه خیلی خوبه , سرعت بالا و پینگ پایین و منظم ,امیدوارم همینجوری بمونه
با سلام
ساکن لاهیجان هستم و خط مخابرات رو دارم
جدیدا موقع کانکت شدن 10 بار error یوزر نیم میده و بعضی موقع ها تایم اوت میشه
شما هم همچین مشکلی دارین ؟؟؟
ضمنا پارس آنلاین چطوره برم سراغش ؟؟؟؟ دانلود شبانه مهمه :دی
من پارس دارم خوبه ,دوستان از مخابرات هم تعریف میکنن ولی من تست نکردن البته مخابرات پشتیبانیش خوب نیست و قطعی داره نکته دیگه پارس هر گیگ ترافیکش 5 تومانهنقل قول:
نقل قول:
اینجام اینجوریه (رودسر) ....... منم مشکل شما رو دارم.....
نقل قول:
من پارس دارم خوبه ,دوستان از مخابرات هم تعریف میکنن ولی من تست نکردن البته مخابرات پشتیبانیش خوب نیست و قطعی داره نکته دیگه پارس هر گیگ ترافیکش 5 تومانه
مرسي بابت راهنمايي هاتون دوستان:20:نقل قول:
سلام
توی انزلی اندیشه اصلا به درد نمیخوره چون همه سرویس هاشو با سرعت واقعی میده مثلا 128 رو سرعت16 میده یا 256 رو 32 میده و.... توی انزلی در حال حاظر بهترین شرکت پارس آنلاینه که من هم ازش سرویس دارم و ازش راضیم