من یه بازی دارم نمیدونم چرا هر بار ویندوز 7 نصب میکنم روش بازی رو اجرا میکنم کرش میکنه!!!
مشکل کرش کردن تو 7 از چیه دقیقا؟؟ Run as Administrator هم کردم. فرقی نداره!!
کسی این مشکل رو داشته؟
Printable View
من یه بازی دارم نمیدونم چرا هر بار ویندوز 7 نصب میکنم روش بازی رو اجرا میکنم کرش میکنه!!!
مشکل کرش کردن تو 7 از چیه دقیقا؟؟ Run as Administrator هم کردم. فرقی نداره!!
کسی این مشکل رو داشته؟
میلاد جان بعضی از بازیها هستن که با ویندوز 7 مشکل دارن البته این مشکل بیشتر برای بازیهای قدیمی پیش میادنقل قول:
حالا شما بازیتون چی هست؟
یعنی هیچکس این فایلی که میخوام رو نداره ؟! :19:نقل قول:
به حتمال 90% ایراد از کرکتون هست!نقل قول:
توی تاپیک زیر درخواست بدین اگه کسی کرکش رو داره در اختیارتون قرار بده:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537
عزیز این یه فایل 12MB هست که هر کسی قادر به آپلودش نیست توی تاپیک خود بازی درخواست بدین اگه کسی اینترنت سرعت بالا داره براتون آپ کنه...نقل قول:
خودمم همین فکر رو میکنم .بعضی وقتا هم فکر میکنم بخاطر پاورم هست که برق رو به اندازه کافی به GPU نمیرسونه و توی 7 بخاطر گرافیکی بودنش این مشخص ترهنقل قول:
میلاد جان بعضی از بازیها هستن که با ویندوز 7 مشکل دارن البته این مشکل بیشتر برای بازیهای قدیمی پیش میاد
حالا شما بازیتون چی هست؟
بازی Mirorr's Edge.
البته من اینو قبلا بازی کردم کلا بخاطر مدل بازی که علاقه بهش دارم دوباره نصب کردم که یاد گذشته های نزدیک بکنم!
خودم فکر میکنم مشکل از پاور باشه ( خیلی وقت پیش یه مقاله خودنم که این ارتباط رو توضبح داده بود. ارتباط کم بودن برق ورودی با اجرا نشدن برنامه های گرافیکی بخاطر وارد شدن ولتاز کم به گرافیک!!))
حالا دقیقا نمیدونم
واقعا که !!!
این همه تو سایت آموزش گذاشتم (بازی سازی) حالا هیشکی نیس........
بله در رابطه با سوالتون حق با ALEX جان هست...نقل قول:
ولی اینکه پاور ضعیف باشه ربطی به اجرا شدن یا نشدن بازی نداره!
در این حالت اگه پاور نتونه سیستمت رو تغذیه کنه ممکنه یا شما در حین بازی و کار گرافیکی سنگین یا قطعات سیستم شما نتونه از حداکثر توانایی خودشون استفاده کننند یا کرش و به عبارتی ریست سیستم بشی...بهتره اینجوری بگم اگه مثلا خروجی پاورشما حداکثر 10 امپر باشه ولی گرافیک شما در حداکثر توانش 15 آمپر بکشه تقریبا یه حالت اتصال کوتاه در پاور بوجود میاد که سیستم حفاظتی اون دستور ریسیت سیستم رو میده(یه چیزی توی مایه های همون فیوز محافظ ولی ایندفعه این مسئولیت بر عهده یه سخت افزار محافظ هست)....
پس ضعف پاور نمیتونه دلیلی بر اجرا نشدن بازی باشه(البته خراب بودن اون بحثش جداست!)
ولی اینکه در ویندوز SEVEN بازیها سنگینتر اجرا میشن شکی نیست چون هم این وسط بحث dx11 بوجود میاد و هم اینکه کلا ویندوز SEVEN به خودی خود به مراتب سنگین تر از xp هست:20:
امیر جان این چه ربطی به این تاپیک داشت؟؟؟نقل قول:
شما میتونی پاورتو ببری یه خدمات کامپیوتری معتبر بدی برات تست کنن ببینی چه مشکلی داره؟ ولی احتمال اینکه این مشکل از منبع تغزیه باشه خیلی کمه میلاد جاننقل قول:
خیلی وقت پیش یه مقاله خودنم که این ارتباط رو توضبح داده بود. ارتباط کم بودن برق ورودی با اجرا نشدن برنامه های گرافیکی بخاطر وارد شدن ولتاز کم به گرافیک
ربطش اینکه یه فایل واسم آپلود نمی کنید .نقل قول:
عزیز برای اینه که همه تواناییش رو ندارن....نمونه_ش خود من شما بگو با dial up چجوری 12MB رو برات آپلود کنم؟؟!!نقل قول:
اینجاست که باید به جان مسئولین ممکلتمون دعا کنیم با این سرویسهای سریع و ارزان قیمت نت توی ایران!!:2:
سلام
من بازی توتال وار رو دانلود کردم
موقع نصب این ارور رو میده
---------------------------
Rome: Total War - Barbarian Invasion - InstallShield Wizard
No prior installation of Rome: Total War was found. This installation program will now terminate.
OK
ارور واسه چیه ؟
تو پوشه بازی یه فایل ستاپ هست و یه ایمیج هم هست
از هر دو که میخام نصب کنم این ارور رو میده
من تازه بازی NFS Hot pursute رو نصب کردم و مشکلم اینه که وقتی می خوام وارد تعقیب و گریز بشم صفحه بسته میشه و پیغام close میده.مشخصات سیستمم در محل امضام هست.ضمنا ویندوزم سون هست 32بیتی.لطفا راهنمایی کنین
سلام
وقتی pes2011 را باز میکنم یه ارور میده
بعد متوجه شدم گرافیک سیستم را نمیشناسه
رفتم دیدم نصب هست
گرافیک را در سیف مد پاک کرده و دوباره نصب کرده درست نشد
بازی را یکی دوباره پاک کردم و دوباره نصب کردم بازم مشکل درست نشد
حتا با برنامه آن اینیستالر نیز پاکش کردم و نصب کردم بازم درست نشد
اشکال چیه ؟
اینم عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیدونم شما چی رو نصب میکنی ولی طبق چیزی که توی یکی دو تا سایت خارجی گفتند احتمالا شما نسخه کامل این بازی رو نصب نکردی و در اصل داری یک پچ رو برای بازی نصب میکنی!!نقل قول:
اول باید بازی اوریجینال(Rome: Barbarian Invasion) رو نصب کنی بعد این پچ رو....
یک پچ برای بازی اومده که برخی از مشکلات بازی رو رفع میکنه شما اون رو دانلود کن احتمالا درست میشه:نقل قول:
کد:
http://www.needforspeed.com/downloads
دوست من این که میگه گرافیک شما 16MB بیشتر نیست شاید در اصل حافظه dedicated شما همینقدر بیشتر نباشه اول از همه بهت پیشنهاد میکنم که صحت گرافیکت رو با این برنامه تست کنی:نقل قول:
کد:http://www.softpedia.com/progDownload/GPU-Z-Download-85523.html
بعد اگه دیدی که واقعا موتور بازی داره اشتباه میکنه آخرین درایور گرافیکت رو نصب کن احتمالا درست میشه....
سلام.
اومدم Harry Potter And the Deathly Hallows : part1 نصب کنم این ارور رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DVD اول وسطاش اینو میگه !
چه کنم؟
کل فایلهای هر دو DVD رو توی یک پوشه روی هارد کپی کن و سپس setup اصلی رو اجرا کن ببین درست میشه....نقل قول:
بابا گرافیکم درسته با اون برنامه هم نگاه کردمنقل قول:
اگه دقت کنی تو عکسی که گذاشتم سمت راستی رمش 1 گیگ هست نه 16 مگ
درایور گرافیم نیز آخرین ورژنشه
موتور بازی اشتباه میکنه
حالا چیکار کنم ؟
حوصله ویندوز عوض کردن ندارم
میدونم عزیز خودم هم اون عکس رو دیدم ولی کلا روی adapter setting ویندوز نمیشه به عنوان مرجع برای شناسایی سخت افزار حساب کرد به خاطر همین برای اطمینان گفتم با اون برنامه تستش کنید...نقل قول:
+
در مورد مشکلتون حداقل بگو دقیقا چه اخطاری میده؟ممکنه این خطای شناسایی در اصل نوعی باگ بشه!
اولش که باز میکنمش یه اخظار میدهنقل قول:
بعد تو تنظیمات هم نمیتونم گرافیک بازی را بیشتر کنم
فقط میتونم رزولیشن بازی را تا یه حدی افزایش بدم
واس همین گرافیک بازی خفن میاد پا ئین
عکس از اخطار :
نقل قول:
خیلی ممنون درست شد :10::40:
سلام ...
من واسه اجرای cod black ops مشکل دارم
بعد از تصب خطای نبود فایل dll رو میده ... این فایل: d3dx9_43.dll منتهی directx هم اخرین ورژنش که نصب بود از قبل ... حالا باز من نصب کردم دوباره ... ولی بازم این خطارو میده ... چیکار کنم؟
قانونا باید با نصب آخرین ورژن DX 9.c(مخصوصا DX همراه بازی) باید درست میشد!نقل قول:
ولی حالا این فایل رو دانلود و بنداز توی پوشه_ی system 32 (و برای اطمینان system ویندوز) ببین حل میشه:
کد:http://www.dll-files.com/pop.php?dll=d3dx9_43
اگه بازم این اخطار رو داد مشخصات کامل سیستمت رو بگذار....
عجیبه این اخطرا دیقا برمیگرده به نشناختن گرافیک شما توسط سیستم بازی!!نقل قول:
والا من خودم هم این بازی رو انجام ندادم ولی توی نت هم(خارجی وایرانی)نتونستم مشابه اخطار شما(البته غیر منطقی) پیدا کنم به خاطر همین تنها پیشنهادی که میتونم بهت بکنم اینه که آخرین DX مخوصا توی DVD بازی رو نصب کن اگه جواب داد که هیچ وگرنه توی تاپیک خود بازی مطرح کن شاید بچه ها اطلاعات بیشتری داشته باشن...
عجیبتر از عجیبنقل قول:
گرافیک درست هست
چون بازیهای دیگر را بدون مشکل اجرا میکنم
هر چی هست مربوط به موتور گیم و خود گیم مربوط میشه
dx خود بازی هم نصب کردم دوباره و مشکل حل نشد
تو تاپیکش مطرح کردم به نتیجه نرسیدم
ظاهرا باید به خاطر یک گیم ویندوزمو عوض کنم
جالبه ویندوز سالمه ولی باید عوضش کنم :41:
ممون دوست عزیزنقل قول:
مشکل حل شد
فقط بازی رون نیست برام :13: گرافیکم 8600 256مگ ... رم 2 گیگ
سی پی یو 4000 دوهسته ای ام دی
این دیگه توی خون این بازی هست,اگر هم توی تاپیک بازی بری خودت متوجه میشی که مشکل افت فریم رو تقریبا همه دارند!!!نقل قول:
البته این مشکل بیشتر در CPU_های دو هسته ای مشاهده شده که به خاطر گیر شدید این بازی به cpu هست... البته مال شما فرکانس کاریش هم پایینه که کار رو بدتر میکنه!!
خب حالا راهی نداره ؟ اینطوری نمیشه بازی کرد اصلانقل قول:
البته یکی از دوستام هم دقیق سی پی یو ی منو داره فقط گرافیکش یه چیز دیگست ... ولی بازی رو تموم کرد :18: چطوری ؟ :13:
سلام به همه ی دوستان
بدون مقدمه میرم سر اصل مطلب اونم داشتن طرح آبی به صورت رایگان .
ببخشید که مکان مناسبی پیدا نکردم ولی چون این تاپیک ها شلوغ بود می خواستم سریع دوستان استفاده کنند.
*140*7*5*3*2#
لطفا سریع بزنید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرانسل -- شده. مینویسه 6 هزار تومان کم میشه ولی هیچی کم نمیشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاکنون بیش از 30 نفر زدن و همه استفاده کردن شما هم سریع بزنید ...
این مطلب فقط تا ساعت 12 شب امکان پذیر است ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من COD7 رو نصب کردم. کرک SKIDROW رو کپی کردم+پچ انگلیس رو کپی کردم ولی میزنی روی آیکون بازی صفحه سیاه میشه و دیگه هیچی نمیاد و فقط باید ریست کنیم کسی میدونه مشکل چیه؟
به طور خاص نه ولی قراره برای رفع این ایراد CPU یه پچ براش ربیلیز کنند ولی فعلا خبری ازش نیست...نقل قول:
مشخصات کامل سیستم؟؟نقل قول:
Intel Celeron D 3.6 Ghz.نقل قول:
Ram 2 GIG
Ati 4670
hard 160
main giga 945
آقا من قبلا Cod 7 رو میتونستم بازی کنم و تمومش هم کردم.
ولی الان وقتی اجار میکنم تو اون صفحه که نوشته Press Any KEy کامپیوتر هنگ میکنه و موس تکون نمیخوره و مجبور میشم با Task Manager بازی رو ببیرم
مشکل چیه؟
برای افت فریم bo یه پچی توی تاپیک معرفی کردم . از اون استفاده کنید . واسه من به طور خیلی باور نکردنی فریمو از 5 به 25 رسوند.
من windows 7 دارم ، Call of Duty: Black Ops رو که نصب میکنم موقع اجرا بازی این ارور رو میده :
اگر yes یا NO هم بزنم اتفاق خاصی نما افته و فقط این ارور از بین میره ، تا حالا اصلا نتونستم بازی رو هم باز کنم
موقع نصب هیچ اروری نمیده ! راحت نصب میشه ...
این یعنی اینکه بازی رو به حالت خاصی بستید . یعنی مثلا با alt f4 .
اگه میخواید برید safe mode yes رو بزنید . تغییراتو عوض میکنه وگرنه no رو بزنید .
سلام .
آقا من Call Of Duty World At War نسخه 2 دی وی دی پردیس رو دارم .
بعد نصب کردن وقتی میرم روی Solo Game بعد انتخاب درجه سختی برمیگرده صفحه قبلی . یعنی تو بازی نمیره . چرا ؟ نسخشم فکر کنم 1.0 باشه چون هیچ پچی نریختم . چیکار کنم ؟ کرک ریختم فایده این داشت :|
میگم که ! من تا الان بازی رو نتونستم باز کنم که بخوام با alt+f4 ببندمش ! با زدن yes و no هم هیچ اتفاق خاصی نمی افتهنقل قول:
CPU_ت ضعیه دوست من به احتمال 99% گیرش به همونه....نصف بچه ها باCPU_ی دوسهته ای توی بازی افت فریم شدید دارد چه برسه به Celeron D !!نقل قول:
بهت قول نمیدم ولی ممکنه با پچ دوستمون یتونی بری توی بازی ولی مطمئن باش اگر هم توی بازی بره برای اجراش به مشکل برمیخوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجت جوت واقعا مشکلت عجیب و نادره!!نقل قول:
نمیدونم ممکنه مشکل از کرک باشه از اینجا دانلود وعوضش کن ببین جواب میده:
کد:http://gf.wiretarget.com/world_at_war.htm
اولا تشکر میکنم به خاطر پاسختون
کی با CPU دو هسته ایی به مشکل خورده؟
سیستم خودم Pentium D هست و از نوع Dual Core ولی بدون مشکل دارم روی رزولوشن 1024*1280 با 4X AA دارم بدون افت فریم بازی میکنم
این سیستم هم که اینجا نوشتم برای پسر عمه ام بود
بعد ببخشید نگفتید کدوم پچ؟