نقل قول:
سلام، کلا شمال و شمال غرب کشور پینگ بهتری دارند، شهرایی مثل تهران و کرج و رشت و تبریز پینگ هاشون نسبت به بقیه شهرها بهتره، شهرهای جنوبی هم پینگ شون بالاتره. شما هم ظاهرا تهران هستید یا کرج با توجه به پینگ داخلی زیر 10
Printable View
نقل قول:
سلام، کلا شمال و شمال غرب کشور پینگ بهتری دارند، شهرایی مثل تهران و کرج و رشت و تبریز پینگ هاشون نسبت به بقیه شهرها بهتره، شهرهای جنوبی هم پینگ شون بالاتره. شما هم ظاهرا تهران هستید یا کرج با توجه به پینگ داخلی زیر 10
مهندس جان دوسه بار پیام دادم چواب ندادیدنقل قول:
نقل قول:
سلام، شرمنده، این روزا من خیلی کم میام و حواسم نیست و احتمالا ندیدمش. یه بار دیگه پیام بدید.
خصوصی پیام دادم مهندیپسنقل قول:
- - - Updated - - -
خصوصی پیام دادم مهندسنقل قول:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
دوستان کس دیگری هست ، دم عید افت شدید سرعت پیدا کرده باشه رو FTTH ؟
من قبض دوره قبل را کامل پرداخت کردم .
ولی دیروز دو بار به مدت 10 دقیقه چراغ فیبرم قرمز شد بعد افت شدید سرعت .
کس دیگه ای هست این مشکل را داشته باشه ؟
برا همه تقریبا افت شدید سرعت سرور خارجی اعمال کردن. وی.پی.ان ها هم که وصل نمیشه. ولی اینکه سیگنالتون los میشه نیاز به بررسی داره چون در این حالت یعنی ارتباطتون با olt قطع شده و اصولا افت سرعت نباید تاثیری رو سیگنال داشته باشه.نقل قول:
سلام دوستان
شماهایی که روی فیبر نوری هستید هم کمبود پهنای بین الملل شبا دیوانه کنندس براتون ؟
والا ما که سابیده شدیم ! البته فیبر نیست
میخوام ببینم وضعیت فیبر چجوریه
چندین وقته درخواست ثبت نام فیبر کردم ولی هیچی به هیچی
مهندس مودم خریدی ؟؟ خصوصی رو یه چک میکنینقل قول:
دوست من زحمت میکشی اینجا هی ننویسی پیام خصوصی میدم؟؟ شده پر از اسپم مسیج از شما.. اگر کاری دارید با ایشون بصورت خصوصی در ارتباط باشید..تا اگر بحثی . یا موردی هست که نیاز به بحث داره اینجا نوشته بشه.. تشکرنقل قول: