بهترین پرینتر چهارکاره با قیمت خوب چی میشناسین ؟! (چهارکاره یعنی پرینتر - فاکس - اسکنر و کپی باشه )
Printable View
بهترین پرینتر چهارکاره با قیمت خوب چی میشناسین ؟! (چهارکاره یعنی پرینتر - فاکس - اسکنر و کپی باشه )
ليزري يا جوهر افشان؟نقل قول:
لیزری ترجیحا . اما جوهر افشان هم باشه اما خوب باشه فرقی نمی کنه .نقل قول:
فرقش توي قيمت و كاربردشه.نقل قول:
سياه و سفيد ليزري با قيمت بالاتر و امكان تعداد چاپ بيشتر و بدون مشكل خشك شدن .
جوهر افشان رنگي قيمت كمتر مناسب براي مصرف خانگي و احتمال خشك شدن.
سلام
آغا من تو این دو راهی گیر کردم نمی دونم کارتریج قابل شارژ بگیرم یا تانک
واقعا هر کی تانک میگیره براش دردسر میشه یا میشه بدون مشکل با تانک هم کار کرد
کارتریج قابل شارژ چه عیبی داره که هیشکی در موردش نمیگه ؟ بدون اینکه دستگاه رو دستکاری کنی میتونی مث یه کاتریج فابریک ازش استفاده کنی البته اگه جوهر خوبی رو استفاده کنی مگه غیر اینه!!!!!!!!!!!!!! ؟
راستی ظرفیت کارتریج قابل شارژ چند سی سیه؟
ممنون
سلام. من تازه پرينتر اپسون tx650 گرفتم. اگه ميشه يكم راهنمايي كنيد. چون پرينتر قبليم بر مي گرده به 7 ،8 سال پيش. خيلي وقته ديگه خبر ندارم ازشون!
من بيشتر براي چاپ ليبل اين پرينتر رو گرفتم. البته كيفيت عكسش خيلي خوبه!! اما وقتي الان بعد 3 تا ليبل و يه پرينت رو كاغذ عكس مصرف جوهر رو نگاه كردم يكم نا اميد شدم.
اگه كسي اطلاع داره بهم بگه حدودا چند تا ليبل سي دي مي شه با يه سري كارتريج زد؟ بعد اينكه چه كنم كه عمر دستگاه كم نشه!؟! يعني نشه بعد 200 300 تا ليبل خراب بشه بره پي كارش!
هركي مي دونه ممنون مي شم راهنماييم كنه!
مرسي
استي الان كه داشتم مطالب قبلي رو يكم مي خوندم ( چون همه رو كه نمي شه خوند !! ) مثل اينكه هر بار پرينتر رو روشن خاموش هم كنم رنگ مصرف مي شه!! اين ديگه چه رسميه!!!
الان چه بايد كرد؟
راستي چيكار كنم هد اين دستگاه خراب نشه؟! روشن باشه ، خاموش باشه ، پرينت بگيرم ، زياد بگيرم ، كم بگير ، اصلا نگيرم!!
يكي منو راهنمايي كنه كه انشالله به پا همين دستگاه پير شيم بره!:31:
سلام دوست عزیزنقل قول:
برای پرینتر های اپسون وقتی دستگاه روشن میشن معمولا پرینتر هدکلین میکنه
برای همین جوهر کم میشه
با کارتریجهای فابریک دستگاهت حدودا 100 تا سی دی پرینت میکنه
بهتره براش تان بزاری
اگر هم کارتریج قابل شارژ هم جواب میده که کلا بستگی به مصرفت داره اگر مصرف خونگی باشه باید قابل شارژ بزاری اگر نه تانک بهترین گذینه هست
نه مصرفم اونقدرها زياد نيست! با كارتريج كار مي كنم. آخه عمر دستگاه هم برام مهمه!!
اما اين رنگي كه نشون مي ه مونده خيلي ازش مصرف شده!
آخه منم هر سري كار داشتم روشن خاموش كردم!! فكر كنم همون باعث اين شده!!:23:
بعد چه كنم كه هد دستگاه خراب نشه! يعني كلا اين دستگاه دو سه سالي سالم كار كنه؟!:20:
ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
اولا ما باید بدانیم که دستگاه شما چه مدلی است و بعدش چه مدل کارتریجی بهش می خورده
کارتریج قابل شارژ اگه منظورتون رودرست فهمیده باشم مثل مدل زیر است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این موارد شما چیپ روی کارتریج اصلی را بر میدارید و روی این کارتریج ها می چسبانید و بعد این کارتریج ها را شارژ می کنید حدودا 4 تا 6 سی سی به نظر شخصی من داخلش جا می شود که باز هم به نظر من خیلی زود تمام میشود
پس پیشنهاد من به شما استفاده از تانک هست که عمری از شارژ کارتریج شما را می رهاند :27:
این نظر کاملا شخصی و در محدود پرینتر ها تست شده ، اطلاعات بیشتر رو اساتید به شما می دهند :5:
مدل پرینتر من p50
آیا باید مدل خاصی از تانک رو مد نظر داشت (به لحاظ کیفیت)؟
برا جوهر شما چه مدلی رو پیشنهاد میدی؟
استفاده از تانک در صورت کم استفاده کردن ضربه ای به دستگاه نمی زنه؟
ممنون از راهنماییتون