راستی حتما میدونید که پکیج bx20 ابگرمکن هم هست در حقیقت 2 دستگاه هست . ابگرمکن منبع خودش را داره و پکیج هم منبع خودش،
امکان داره که آب برگشت کنه توی لوله های ابگرمکن چون بنظر میاد منبع ها به هم ارتباط داشته باشند .
Printable View
راستی حتما میدونید که پکیج bx20 ابگرمکن هم هست در حقیقت 2 دستگاه هست . ابگرمکن منبع خودش را داره و پکیج هم منبع خودش،
امکان داره که آب برگشت کنه توی لوله های ابگرمکن چون بنظر میاد منبع ها به هم ارتباط داشته باشند .
سلام دوست عزیز اگر آب مصرفی بخواد وارد گرمایش بشه فشار معمولا بالا میره در مواقعی که فشار آب شهر زیاد هست مثلا مواقعی که شما شیر پرکن را باز میکنید فشار میاد روی 2 در نتیجه خرابی شیر پرکن هم نباید باشه چون شب ها معمولا فشار بالاتر از 2 هست و با توجه به صحبت های شما ایراد سیستم شما نشتی هست حالا یا توی پکیج و یا بیرون از پکیج نشتی میتونه خیلی کم باشه و در تماس با گرما بخار بشه و شما نبینید .نقل قول:
با سلام به همه دوستان و تشکر از افرادی که در این موضوع شرکت کرده و نظر دادند مخصوصا آقای آسمونی ، بالاخره یک تعمیر کار آمد و مشکل را برطرف کرد .
علت از منبع انبساط بود و با یک پمپ دستی اون را باد کرد . فعلا درسته و بعد از 3 ساعت فشار نیفتاده ولی قبلا در طی 3 ساعت 5. بار میفتاد .
در ضمن نظر این تعمیر کار این بود که هر لیتر آب یک بار است و میگفت نشتی هر چقدر هم کم باشه بالاخره باعث افت فشار میشه ولی الان بیشتر طول میکشه تا فشار افت کنه .
سلام به همه ی دوستان و اهل فن
راستش من یه مشکلی پیدا کردم تو خرید پکیج دیواری
اول با تحقیقاتی که کردم تو اینترنت به این نتیجه رسیدم که بوتان بگیرم. رفتم دنبال سری perla که دیدم همه ی مغازه دارا میگن بوتان نگیر ، ایران رادیاتور بگیر بهتر کار کرده . نمیدونم هیدرولیک ستش برنجیه مال بوتان پلیمریه دوام ایران بهتره ....
رفتم دنبال ابران رادیاتور ( L24FF ) دیدم یه مغازه دار که هر دو برند رو داشت گفت ایران رادیاتور به خاطر پول نصب زیادی که میده اینقدر طرفدار داره بوتان بگیر هم سابقه ش بیشتره و هم خدمات بهتری داره ...
خلاصه من موندم و یه دنیا سردرگمی ...
از طرفی وقتی خونه مو خریدم یه پکیج زمینی داغون 3S توش بود که پدرم رو در آورد و نمیخوام تجربه ی تلخ این پکیج تکرار بشه .....
از طرفی L24 هم میگن جدیده نگیری بهتره ... از شانس ما یکی از آشناها هم L28 رو گرفت و میگه اونقدر صداش بلنده حس میکنم شبا تو میدون اسب دوانی میخوابم !!!
اگه ممکنه راهنماییم کتید تا از شر این پکیج مزخرف فعلی راحت شم
بدجور رو مخم رفته ....
سلام .وقتتون بخیر.
از پکیج دیواری بوتان استفاده میکنم.میخام بدونم برای تنظیم دما ودرجه وفشار آب در حالت زمستان چه درجه ای رو بزارم .به صرفهباشه .دو تا تنظیم درجه هست یکی در تنظیمات حالت زمستانی .یکی هم مقدار اب دهی .تشکر :n16:
سلام، روز بخیر۔ چند سالی هست از روکا مدل ویکتوریا ٢٠٢٠ استفادہ میکنم و هیچ مشکلی هم نداشتم ، چند روزیه دستگاہ از کار می افته و ارور ٩٠-٧٠-٦٠ رو نشون میدہ ریست میکنم درست میشه اما چند بار تکرار شده ۔علاوہ بر این وقتی دستگاه در حال گرمایش روشن میشه فشار سیستم هم سریع بالا می رہ۔ ممنون میشم اگه راهنمایی کنین
سلام و خوش آمد به شمانقل قول:
بالا رفتن فشار با گرما طبیعی هست به شرطی که در حد نرمال باشه
وقتی شوفاژ خاموشه و رادیاتورها سرده فشار رو روی 1 و ربع تنظیم کنین
بعدش تست کنین ببینین با گرم شدن سیستم گرمایش فشار به چند میرسه
نباید بیش از 2.5 بشه . اگر میره بالاتر , پس باید فشار سرد رو نزدیک 1 تنظیم کنین یا 1 تا سیستم بتونه روشن بشه و کار کنه . زیر 1 پکیج معمولاً روشن نمیشه
در مورد کد خطا باید از نمایندگی بپرسین
شاید مشعل بیش از حد قوی هست و باعث داغ شدنِ بیش از حد دستگاه و بالا رفتن بیش از حد فشار میشه و سنسورهای ایمنی دستگاه رو خاموش میکنه مثل سنسور overheat حرارتِ بیش از حد
سلامنقل قول:
چه در تابستان چه در زمستان , دمای آب مصرفی و آبِ شوفاژ هر چی کمتر باشه اقتصادی تره چون هم گاز کمتر مصرف میشه هم استهلاکش کمتره و هم لازم نمیشه آب یرد و گرم رو با هم مخلوط کنین . مشکل سرد و گرم شدنِ آب هم پیش نمیاد
سلام دوست عزیز پیغام 60-70-90 این خطا مربوط به قسمت گاز و شیر گاز پکیج هست و باید به خدمات پکیج بگید بیاد ببینه ایرادش چیه و اینکه فشار بالا میره وقتی دما بالا میره تنظیم نبودن باد منبع انبساط و یا خرابی منبع انبساط هست باید خدمات بیاد براتون درست کنه .نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
در صورتی که امکان داره پکیجتون را تعمیر کنید برای اینکه آب مصرفی 3s با توجه به مخزن دار بودنش بدون نوسان دما هست و محدودیت مصرف ندارید . ایراد پکیج بگید شاید بتونم راهنماییتون کنم . در غیر اینصورت
پکیج ایران اجرت نصب بیشتر داره و برای همین فروشنده ها بیشتر راقب هستند برای فروش و بوتان کیفیت بهتری دارد
هیدرولیک ست پلیمری بهتر هست بدلیل اینکه رسوب بهش نمیشینه و خرابیش کمتر شخصی که به شما گفته برنجی بهتر هست میخواسته شما را متقاعد کنه ایران رادیاتور بخرید
در مورد سرو صدا هر دو گزینه ایران و بوتان صدا دارند ولی ایران بیشتر به صدا میفته
در صورتی که بودجتون میرسه و میخواهید یه پکیج بدون دردسر بخرید پکیج های وارداتی از ایتالیا یا آلمان و یا فرانسه بخرید ولی برای 24 کیلو واتش باید 3 به بالا فکر باشید