نه عزیز
OEM = ORJINAL EQUPEIMENT MANFACTURE ویندوز عرضه شده برروی لپ تاپ ها هم همینه
Printable View
نه عزیز
OEM = ORJINAL EQUPEIMENT MANFACTURE ویندوز عرضه شده برروی لپ تاپ ها هم همینه
بله تفاوت دارد ولی زیاد محسوس نیست . این ویندوز دیرتر خراب میشه . کمتر پیغام خطا میده . بعضی از برنامه ها فقط رو ویندوز اورجینال نصب میشن . در ضمن ویندوز اورجینال از تمام قدرت سیستم بهره می گیرهنقل قول:
حرف شما درست ولی میخواستم بدونم این شکستن قفل ویندوز یا همون کرک کردنش ایجاد مشکل توی آپدیت ویندوز و یا نصب نرم افزار های مختلف روی ویندوز نمیکنه؟نقل قول:
به نظر من که با کرکایی که کاملا ویندوزو جنیون می کنن هیچ تفاوتی با ویندوز اصل نداره و آپدیت هم می شه و همه کاری می شه باهاش کرد. کرکشم خواستید پ خ بدید
نقل قول:
عزیز اصلا ویندوز OEM کرک نمی خواد خودش اکتیوه
چون نسخه هستشن که مایکروسافت با قیمت کمتر برای کمپانی های سازنده ارائه کرده
حرف بالای دوستمون که دیر تر خراب میشه از تمام توانایی اینها هیچ ارتباطی نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
البته دوست عزیر یه فرقی می کنه
اینو بخونی فرقشو میفهمی
کد:http://www.------------.com/links/archives/8275.php
آقا یعنی شما میگی اگر من ویندوز 64 بیتی OEM رو بریزم دیگه خیالم از همه جهت راحت باشه که هیچ فرقی با ویندوز اصلی نداره؟نقل قول:
این ویندوز دیگه مشکلی که سایر ویندوز ها با آپدیت مایکروسافت و شناسایی غیر اصل بودن آنها دارن رو نداره؟
توی بازار ویندوز هفت 64 بیتی OEM راحت گیر میاد؟
خیالت راحت باشه دیگه عزیزم من عکسم نشون دادم که خیالت راحت شه:8:نقل قول:
دستت درد نکنه.نقل قول:
فقط میدونی از چه چیزی تعجب میکنم؟ از اینکه چرا وقتی راه حلی به این سادگی هست و با نصب این ویندوز مشکل غیر قانونی بودن ویندوز حل میشه ، چرا توی این همه تایپیک توی سایت ها مختلف کاربرا هنوز دنبال راه حلی برای جنیون کردن ویندوز هفتشون هستن؟ یعنی یکبار تعویض ویندوز اینقدر براشون سخته یا اصلا با ویندوز OEM آشنا نیستن؟
متشکرم دوست عزیز من dell inspiron 1564 دارم و از سون 32بیت استفاده میکنم. windows mobility center رو چک کردم اما چنین چیزی ندیدمنقل قول: