من کارت گرافیکم nvidia 8600 gt 512mb است. اخرین درایور 180.86 هم دانلود کردم ولی تو بازی اصلا خیابونها معلوم نیست ماشینها هم رو هوا هستند. خلاصه همه چیز بهم ریخته نشون میده.چی کار کنم؟
Printable View
من کارت گرافیکم nvidia 8600 gt 512mb است. اخرین درایور 180.86 هم دانلود کردم ولی تو بازی اصلا خیابونها معلوم نیست ماشینها هم رو هوا هستند. خلاصه همه چیز بهم ریخته نشون میده.چی کار کنم؟
من بازي رو ريختم , اما وقتي کليک ميکنم هيچ اتفاقي نميفته . ويندوزم از راه ريجستري سرويس پک 3 کردم
شما طبق راهنمای که در پست زیر است عمل کنید .نقل قول:
البته این غیب شدن تکستچر ها مشکلی است که شاید تا عرضهی پچ برای آن صبر کرد .
دوستان تغییراتی در راهنما ایجاد شده است .کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3252003&postcount=3363
ببینید .
خوب معلومه دیگه چرا نمیشه ! به دلیل اینکه بازی سیستم شما رو با SP3 میشناسه ولی چون نمیتونه کامپوننت های مربوط رو استفاده کنه ارور هم نمیده !نقل قول:
به پست زیر توجه کنید :
این روش هیچ وقت توصیه نمیشه !نقل قول:
به دلایل زیر :
1- با نصب SP3 شما آپدیت هایی از نظیر Net Frame Work و . را هم نصب میکنید .
2- با آپدیت ویندوز شما ویندوز خود را برای نصب Net Framework 3.5 اماده میکنید .
3- درایور های جدید با آپدیت ویندوز شما سازگارترند زیرا برای این بازی که نیاز به این آپدیت ها دارد منتشر شده است .
پس دوستان اصلا از این روش ها استفاده نکنید . سی دی ویندوز چیزی نیست که یافت نشه ! میتونید یکی بخرید و نصب کنید.
ميشه از اون آپديت 300 مگي استفاده کرد؟+ الان اون عددو دوباره 200 کنم؟
در اول بازی ماشین روی هواست همه جا هم نامرئی هست چکار باید کرد که این مشکل درست بشه؟؟؟؟
دوستان این را چکار کنم من؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا کسی Net.FrameWork 1.1 لینک دانلودشو به صورتی که بشه بصورت Internet download manager دانلود کرد نداره؟
و لینک درایور های 180.84 جی فورس که بشه با Internet download manager دانلود کرد.
آخه بعضی ها dial up connection دارن.سخته دانلود کردنشBeny-Nvidiaامیدم به توست.
یه چیزه دیگه اینکه اکس پی سرویس پک سه کارت گرافیک xp-64bit می خواد یا xp-32bit؟
در این پست گذاشتیم دیگه!نقل قول:
راحت می تونی با IDm دانلودشون کنی!
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3252003&postcount=3363
جفتشو جواب میده فک کنم!نقل قول:
یه چیزه دیگه اینکه اکس پی سرویس پک سه کارت گرافیک xp-64bit می خواد یا xp-32bit؟