اين چيزي كه مي خوام بگم يكم جنجالي:خواهش ميكنم حتما بخونين گير بيخود نديد اخه همش احتمال
ما تاحالا هرچي كه تو بازي ديديم بدست اورديم حتي بعضي ازاونا هم كه شنيدايم بدست اورديم(1)
وبا توجه به (1) تالان64تا غذادرست كرديم كه هرچي غذاديديم بدست اوردي وهمين باعث شده كه براي بدست اوردن 8تا غذاي ديگه دل سرد بشيم
ولي اگه توجه كرده باشين:اگه بعدازساعت شش به مسافرخونه رفته باشين ديگه غذانمي فروشه وبه فروختن نوشيدني مشغوله كه ما همه نوشيدني هاي اون رو درست كرديم به جزاوليش كه نوشيدني الكلي(شراب)ويا دوخترنوشيدني فروش دونوع نوشيدني داره كه ما نتونستين هنوزيكيشو درست كنيم
يا دكتردونوع دارو داره كه مانتونستيم درست كنيم ودونوع ديگه هم وقتي درمسابقه اسب شركت مي كنيم درقسمت جوايزويكي ديگه اب كه كاي ومسافرخونه مي فروشه كه با توجه به حدسي كه من مي زنم اينا روهم ميشه هفتا كه من يادم مياداون يدونه روهم شما بگين
كتاب رمز به مواردي كه مسافرخونه مي فروشه فقط به غذاها واب اشاره كره
ولي با يكم فكر ميشه فهميدكه نوشيدني مربوط به انگور وحشي وداروها مربوط به گياهان ابي قرمز وسبزوشايد هم قارچ سمي(قرمز)
من تو اون ليست غذاي كه گذاشته بودم اگه يه نگاهي بندازيد مي فهمين بعضي ازاوناكه ويگي مشتركي دارن باايتم هاي كه وگي مشتركي دارن ميشه درست كردبه طور مثال ميوه جات نيازوياهرچيز كه به اب ميوه ختم ميشن همشون بدون استثنا نيازبه مكسور دارن
(بازم ازاين دلايل مشابه گيار ميارم ومي گم شما هم يه نگاهي بندازيد ممنون ميشم)( اخه شايدسازنده بازي گذاشته به عهده خودمون)