کارتت ضعیفه تا 100 میره دلیل نمیشه همه تا 100 بره که:n02:نقل قول:
Printable View
کارتت ضعیفه تا 100 میره دلیل نمیشه همه تا 100 بره که:n02:نقل قول:
(baba ye diana bekharid bazi ro jam konid bere inghadam bahs nakonid(albate az malza khordama vali khodayi kheyli ghavie item pishnahadi NABANDID
اگه همینجوری بود که همه میبردن دیگه !
باید هم تیمی هات درست بازی کنن تا بتونید گنگ و پوش کنید یا ...
این zed خیلی فان هست یه 6 میزنه و بعد یه 1 و 3 مرد طرف !
شرمنده میشه به ما هم بگی چه کانفیگی ریختی تا ما هم اون کار رو انجام بدیم شاید بهتر شدش FPSبازیمون؟نقل قول:
ممنون میشم ازت
فکر کنم بالانس تاثیر گزار بوده چون رانک الان راحت تر میشه رفت 3 بار با shy جونگل بردم خوب جواب میده الان ....
این lux تو رانک دیگه جواب گو نیست هر بازی میبینم باشه باختن ....
این ارتقا رانک من نمیگیرم فاصله بین برد باخت مهم یا هر چقدر پویت بالا باشه مثلا 50 بازی کردی اوایل 30 باخت بیاری بعد 20 برد ؟
250 فریم در ثانیه؟!!!:n04: آخه یه چیزی بگید بگنجه
نمیدونم چطور FPS رو 250 گرفتید !
تا جایی که من میدونم به طور کلی FPS بین 30 تا 60 عالی محسوب میشه و خیلی بازی ها FPS رو روی 30 لاک میکنن.
طبق ویکی هم دیگه با داشتن سیستم بیش از حد شاخ بازی های معدود و به خصوص تا 120 میگیرند , وگرنه اکثریت بازی های دیگه 60 ماکسیممشون هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن :نقل قول:
That is normal. In all likelihood your monitor can only go to 60 fps, so anything above that is a waste (at least for graphics). You can limit the frame rate with vertical sync, this will also eliminated screen tearing and will make it look smoother
درسته مال من 120 همیشه هستش بیشترم نمیره :n02:
نقل قول:
ارتقاش یعنی 100 تا پوینت بگیری دیگه مثلا من هر بازی 10 تا میگیرم! ولی با گلد که رفیقمه بازی میکنم 25 تا میده
میدونی چرا؟ چون ELO ی من از چیزی که الان هستم بیشتره که خیلیم عالیه یکه :دی
البته خب Lux بلد باشی همه چیو کری میکنی حتی اگه ساپورت باشی :n12:
پس هر وین 10 البته فکر من کمتر میگیرم بعد lose چقدر کم میکنه ؟نقل قول:
ارتقاش یعنی 100 تا پوینت بگیری دیگه مثلا من هر بازی 10 تا میگیرم! ولی با گلد که رفیقمه بازی میکنم 25 تا میده
میدونی چرا؟ چون ELO ی من از چیزی که الان هستم بیشتره که خیلیم عالیه یکه
البته خب Lux بلد باشی همه چیو کری میکنی حتی اگه ساپورت باشی
میگم گاز گرفتی داری میری برای همین پس :n01::n02:
الان بجایی احمد رفتم تو بازی تیم حریف lux م بود چه میکرد یه یولیتی میزد همه نصف جون خالی میشد ... حرف پس میگیرم ولی با این حال باختن:n02:
این اسکین که احمد گرفته برای lee خیلی باحال مویتای که الان on sale شده :n02: