لطفا پاک شود. در جای اشتباهی زدم.
Printable View
لطفا پاک شود. در جای اشتباهی زدم.
بنظر من سنجش بهتره، هم جامعه آماریش برای این دوتا آخری بالاتره هم سوالاش استاندارد تره...نقل قول:
حالا ازینا گذشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3 تا سنجش آخر (2 تا شدن البته الان!) به نظرتون بهتره یا 3 تا جامع های قلم چی؟؟
دوستان نمیتونن کمکی بکنن ؟نقل قول:
سلام .
از دوستان کسی کارت اعتباری کنکور 90 رو برای فروش نداره ؟
یکی از دوستام میخواد ثبت نام کنه اما سنجش میگه فقط اونایی که قبلا کارت اعتباری خریدن و استفاده نکردن .
راهی هست که بشه کارت اعتباری معتبر تهیه کرد ؟
به نظر من 2 تا سنجش رو بده و بعد هم دوتا از کانون رو که مونده ثبت نام کن.نقل قول:
اما خداییش سوالای سنجش استاندادتر از کانون نیست!
اره 100 % کانون استاندارد تره.گذشته از اون کارنامه ای که کانون ساعت 3 همون روز میده خودش یه دنیا ارزش داره
دوستان من سلام
حرف از استاندارد بودن اومد
من خودم هم سوالای قلم چی رو میبینم هم گزینه 2
سوالای گزینه 2 تو مطرح کردن مفاهیم عمیق خیلی بهتر از سایر موسسات عمل میکنه ، ولی یک بدی هایی هم داره که مثلا میشه به سوالاش اشاره کرد ، 2 آزمون قبل یعنی 26 فروردین سوالی تو فیزیک داده بود که 1 سال المپیاد فیزیک ایران اومده بود ، در کل ولی خود من به سوالای گزینه 2 بها میدم !
البته این نظر منه !:31:
شما مگه خودت نمیگی معیار استاندارد بودن کنکوره؟ هندسه پایه ی این آزمون شبیه کدوم کنکور بود؟! :27:نقل قول:
من گفتم که "علایم غیر استاندارد بودن به چشم میخوره" نگفتم که آزمون غیر استاندارد بود... مطمئنن هیچ آزمونی نمیتونه تمام استانداردها رو رعایت کنه. به نظر من بین کاظم (:2:) و سنجش و نشانه و ... گزینه دو از همه بیشتر استانداردها رو رعایت میکنه.
نقل قول:
منم با نظر شما موافقم. سوالای گزینه دو واقعا مفهومی و خوبه.
هر کی اونا رو کامل بتونه حل کن دیگه رو سوالای کنکور مشگلی نداره.
من خودم 1 سال تمام با اون جلو رفتم. واقعا ازش راضی بودم.
درسته که سوال های گزینه 2 استانداردتره اما این دلیل نمیشه که بهتر از کانون باشه.
مهمترین چیز برای یک کنکوری برنامه ریزی هست. الان دانش آموزانی که با برنامه کانون پیش رفتند دوسه بار درس ها رو دور کردند اما من دوستانم رو که گزینه دو رفتند رو می بینم همشون تو پایه لنگ می زنند. آخه کل سال دوم رو میشه تو سه هفته خوند؟ (بودجه بندی آزمون 9)
دانش آموزان کانونی میتونند سوالات گزینه 2 رو بگیرند و حل کنند. (که خودم می کنم) اما برنامه گزینه 2 . . . . .
خداییش این مورد رو قبول ندارم. چند تا سوالش شبیه کنکور بود و البته استادندارد مثل اون سوال دوران ذوزنقه که شبیه یکی از کنکورهای خارج کشور بود.کد:شما مگه خودت نمیگی معیار استاندارد بودن کنکوره؟ هندسه پایه ی این آزمون شبیه کدوم کنکور بود؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملا درسته و حرف شما رو قبول دارم! اما اگه کسی نتونست حل کنه چی؟ فقط و فقط اعتماد به نفسش پایین میاد و نکات متوسط رو هم یاد نمیگیره. اما سوال های کانون چون هم آسون داره هم سخت علاوه بر این که با سوال های مشکل و حرفه ای آشنا میشین پیشرفت هم می کنین. گزینه 2 فقط برای کسانی خوبه که در سطح بالایی از معلومات (نه فقط معدل بالا بلکه تست زدن از سالهای پایه یا فارغ التحصیلات) هستند.نقل قول:
منم با نظر شما موافقم. سوالای گزینه دو واقعا مفهومی و خوبه.
هر کی اونا رو کامل بتونه حل کن دیگه رو سوالای کنکور مشگلی نداره.
این ها رو برای سال سومی هایی میگم که سال بعد میخوان بین کانون و گزینه 2 انتخاب کنند.
سخت بود ولی نچندان. یعنی نمی شه گفت از آزمونای دیگه سخت تر بود. ریاضیش یه خورده سخت تر بود ولی باور کنین ریاضی 89 از 88 خیلی سختترش کرده بودن و به نظرم سوالای این آزمون خیلی به کنکور 89 شبیه بود. دلیلش رو هم در ادامه می گم.نقل قول:
اصلا نگران نباش. من هرکی رو که این آزمونو داده بود دیدم ، گند زده بود. این آزمون فکر کنم سخت ترین آزمون گزینه 2 بود. البته علایم غیر استاندارد بودن توش به چشم میخوره. (مثلا هندسه پایش آسون بود و فشار سخت. درست برعکس کنکور!)
دقیقا همینطوره . همون سوال فشاری که دوستان گله می کنن که چرا اینقدر سخت طرح کردن، دقیقا از کنکور 89 طرحش رو گرفتن با یه خورده تغییرات جزئی. کلا شباهت های این آزمون به کنکور زیاد بود. هر کی کنکور های سال 88 و قبل از اون رو دیده شاید بگه آزمون 9 گزینه دو سوالاش سخت بود( البته گاهی اوقات واقعا سخته سوالاش ولی ایندفعه استانداردتر بود ) معلومه که کنکور 89 رو ندیده. چون منم که کنکور 88 رو نگاه کردم، واقعا از گزینه دو بدم اومد که چقدر غیراستاندارده، ولی 89 که دیدم نظرم عوض شد!!!نقل قول:
ضمنا به نظر من سوالات فشار 89 ریاضی خیلی هم سخت بود