این قسمت از صحبتهاتون رو فقط با استناد به سایت مشخص میشه و فکر نمیکنم دیگه لازم به بحث باشه.نقل قول:
ه15تومن برای حسابگر گفته شده (استناد به صحبتهای دوستمون که خط 128 محدود حسابگر داره کاربر hm
و همونطور که گفته شده نوین 15 تومن + مالیات و آبونمان میشه 16800 (این برای نوین نته سرویس 128 ده گیگ)
نوین نت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسابگر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
وگرنه دوست عزیز من 2ماه پیش که نوین نت پا گرفت خواستم برم با نوین نت ولی همینجا دوستانی که از اون شرکت سرویس گرفتن و نالیدن از کیفیتش پشیون شدم....مخابرات هم خواستم برم این سرویس های ویژه حسابگر رو امتحان کردم دیدم تفاوتی بینشون با سرویس مخابرات نیستوحوصله امد ورفت دنبال خط عوض کردن رو نداشتم همین حسابگر موندم.....
این صحبتون رو هم اولا به قسمتی هم که من ابی کردم دقت بیشتری کنید و دوم اینکه من هنوزم روی این حرفم هستم و حتی فکر میکنم(فکر میکنم نه اینکه مطمعن هستم) که این سرویس همون سرویس مخابرات هست از روی مقایسه با دوستانی که از مخابرات سرویس دارن.ولی بحثی نمیکنم سرش و اگر خواستید به صورت جداگانه دربارش باهاتون بحث میکنم به صورت منطقی!.نقل قول:
اون پستی رو هم که قرمز دادم باید بسیار روش فکر کرد چون آخرین خطی که داشتم از حسابگر 512 ویژه بود (برای یک ماه و دیگه نه اونو تمدید کردم نه اشتراکم با حسابگر رو ... )کسی که تو صف 512 مخابراته چرا نمیره 512 ویژه حسابگر بگیره؟؟از اینترنت بی اطلاعه؟ دوستان بی اطلاع داره؟
اولا من هرگز نگفتم حسابگر بی نهایت هست پورتش و شرکتهای دیگه کم هست. در مورد پورت من فقط گفتم و هنوزم میگم که پر بودن پورت نمیتونه دلیل بر عالی بودن اون شرکت باشه یا برعکس دلیل بر ضعفش......مثلا یک شرکت پر بودن پورتش میتونه دلیل بر استقبال از اون شرکت باشه و هم میتونه دلیل بر زیرساخت ضعیف و کم بودن پورتش باشه......من نظری که درباره پورت دادم منظورم فقط این بود که باید دلیل بر پر یا خالی بودن پورتهای یک شرکت دید چیه.(ولی تا اونجا که من دیدم حسابگر هم بعضی مراکز مخابراتی پورتهاش پره مثلا برای توی 30متری که فکرمیکنم مرکز بعثت باشه من رفتم پورتهاش پر بود و تا یک ماه توی نوبت بودیم ولی مثلا مرکز ظفر پورتهاش خالیه و اون زمانی که من رفتم از مرکز ظفر نت بگیرم فقط مخابرات و حسابگر توی این مرکز adsl میدادن و شرکتی دیگه نبود مگه جدید اومده باشه)نقل قول:
اما مجموع پورتهای شرکتهای پارس و شاتل اینقدر که فکر میکنی کم نیست تو کرمانشاه.... پارس هم سابقه زیاد داره هم مشترکای زیاد ... حالا صبا ... اسیا تک .. نوین نت هم اضافه شدن...چرا حسابگر نتونست مشتری این شرکتا رو جذب کنه ؟
دیگه کل پورتای استان همش 40 هزارتاست....نگید حسابگر بی نهایت پورت داره... که از این 40 هزار تا فک کنم بیست هزارتاش برای مخابراته (اینو باید کمی سرچ کنم دوباره الان زیاد مطمئن نیستم)
من هم واقعا روی این اصلا حرفی ندارم که با ورود شرکتهای جدید افراد زیادی از حسابگر جدا شدن و به سمت اونها رفتن و در این شکی نیست و این اجتناب ناپذیر بوده به دلایل مختلف.نقل قول:
دقیقاً بحث من و اون دوستمون هم همین سوال بودکه شرکتای جدید هم میتونن در صورت ارائه پلن های متنوع تر با قیمت یا کیفیت بهتر مشترکای حسابگر رو به خودشون جذب کنن....
و اینی که پورتهای حسابگر پر نشده و مخابرات و بقیه شرکتا پر شدن یعنی این فرایند اتفاق افتاده ....
من دیگه بحثی در این موارد با شما ندارم چون سودی هم دیگه نمبینم در بحث کردن چون فقط نظرات شخصی و بعضی موارد اشتباه فقط ارایه میشه و خود من هم ادعایی در داشتن اطلاعات کامل در همه موارد ندارم و به قول شما که کاملا هم درست هست بحث به تشنج کشیده میشه.
ولی در اخر اینو میگم که من واقعا دنبال یه سرویس با کیفیت و کارایی خوب و با قیمت بهتر هستم و واقعا ببینم که همچین چیزی وجود داره صددرصد سرویس که یهتر هست رو انتخاب میکنم. دلیل دنبال کردن بحثهای این صفحه برای من فقط همین هست.