من الان این فایل رو دانلود کردم و تستش کردم. خوب میاد که !!!!! همین واقعا خرابه ؟ البته یه مکثهای تو صفحه اول موقع کلیک کردن یا نگه داشتن موس وجود داره ولی اون جوری نیست که ضایع باشه. تازه جالب اینه که رو حالت سیو باتری هم تست کردم ولی بازم مشکل نداشت !!!!نقل قول:
نوشته زیاد داره ولی خب رو اون کامپیوتر شرکت که گفتی اون جوریه واقعا عجیبه رو این لپ تاپ خفن کم بیاره.
این آفیس شما شاید مشکل داره. یه باز مجدد نصبش کن ....
واوووو
راستی من آفیسم 2010 بیده نه 2007. 2007 هم نمیتونم نصب کنم چون یه کم قاتی میکنه با 2010. یعنی کند بالا میاد وگرنه نصب میکردم نتیجه رو گزارش میدادم.
آفیس آشامپو و کرل هم نصبه الان با اونها هم تست میزنم ببینم چه جوریه. ولی مشکل فکر نمیکنم وجود داشته باشه.
یه چیزی این وسط مشکل داره. ممکنه به گرافیک مربوط باشه چون این افکت ها با گرافیک اجرا میشند.
ای بابا. نه با آفیس کورل باز میشه و نه با آشامپو. فقط با OpenOffice باز شد اونهم فنت و صدا و همه چی به هم ریخته بود. من الان در حال نصب ویندوز XP مجازی هستم که توی اون یه 2007 بریزم خبرش رو بهت بدم. با اینکه مجازی هستش و طبیعتا کندتر از ویندوز معمولی باید باشه ولی باز هم فکر میکنم این فایل رو راحت باز کنه.