نقل قول:
هر چی باشه بهتر از پیشگامانه که شبی 300 مگ بیشتر نمیده
Printable View
نقل قول:
هر چی باشه بهتر از پیشگامانه که شبی 300 مگ بیشتر نمیده
نقل قول:
برای بدست آوردن سرعت دانلود شما باید عدد 256 رو تقسیم بر 8 کنید که میشه 32 و این عدد میشه سرعت واقعی دانلود شما که در زمان های مختلف متغییره و معمولا سرعت دانلود تو شرکت پارس آنلاین بالاتر از این عدد هست بطوری که منی که سرویس 256 دارم میانگین سرعت دانلود در شب 60 کیلوبایت هست و در طی روز چون از ترافیک ما کسر میشه سرعت گاها به 240 هم میرسه
سلام دوستان
من به مشکل برخوردم با پارس آنلاین
اشتراکم 256 هست 20 گیگ یک ماه
که الان سرعت دانلودم با قوی ترین هاست ها یا حتی نزدیک ترین هاست ها از 90 کیلو بایت بالا تر نمیره
سرعت آپلودم تو چند روز اخیر 130 کیلوبایت هم شده یعنی بیشتر از سرعت دانلودم (آپلود به مدیا فایر)
پینگم با خود speed test نشون میده 560 تاست با گوگل 410 تا با نزدیک ترین سرور خارجی 220 تا و با نزدیک ترین سرور ایرانی هم نمیدونم چون سرور ایرانی پیدا نکردم
وی پی ان ام چند روزیه که کار نمیکنه اول فکر کردم شاید تموم شده ولی نه تموم نشده حتی یکی دیگه خریدم 8 تومن بر باد رفت
من خودم نه زیاد دانلود میکنم - نه زیاد آپلود میکنم
فقط آنلاین بازی میکنم (مثل کانتر و ...)
پینگ برام خیلی مهمه
یه بار زنگ زدم پارس و خوش بختانه پینگمو با سرور های بازی یه جوری کاهش دادن _190 تا شده الان به نزدیک ترین سرور
ولی هر 3 دقیقه و 30 ثانیه دقیقا ، با اون سرور lost connection میشم و چند بار آزمایش کردم دیدم تو این لحضات سرعت دانلود به 0 کیلو بایت میرسه
من چیکار کنم ؟ فکر کردم مشکل از کامپیوترمه ولی نبود ویندوز عوض کردم بازم دقیقا همونطوره
من زنگ بزنم پارس دیگه چی بگم ، خواهشا جواب بدید
نه آنچنان . برای پارس آنلاین عادیه. پینگ من هیچ وقت کمتر از 250 نیومده. اکثر اوقات بین 300 تا 500 بودهنقل قول:
شما چه سرویسی با این قیمت گزفتی ؟! اسم دقیق سرویسو از تو پروفایل میشه یگی؟نقل قول:
تا اونحایی که من میدونم sr256-3go سه ماهه 47 تومن هست.5'گیگ نداشت!
حدسم اينه كه ايشون FP2-4X1نقل قول:
گرفتن. چون 30 تومن هست با احتساب ماهي 1000 تومن براي مخابرات ميشه 33 تومن و خب 5 گيگ هست 256 كه بايد حدسم درست باشه!
ببخشيد من جواب دادم:31:
-------------------------------------------------------------------------------
پينگ خواستيد تست كنيد با اين تست كنيد 80.253.156.101
فقط پینگو داشته باش عجیبه:18:
تاحالا اینقدر نبود
ولی سرعت دانلودم کم شده:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خواهش میکنم گله این چه حرفیه
بله همین طور که دوست عزیمون گفتند همین سرویسو گرفت FP2-4X1 رانژه 10 تومن بود چون آنلاین درخواست دادم گفت 5 تومن بده
موقتی بود الان رو 300 هست:41:
دوستان مودم سیفونی بهتره یا زاکسل برا دانلود کسی تا حالا این دورو امتاحان کرده؟؟
:19:نقل قول:
:19: