بچه ها اینایی که dlc هستند باید چیکار کنند ؟!
Printable View
بچه ها اینایی که dlc هستند باید چیکار کنند ؟!
نقل قول:
از پرداختها وشارژها نرو - از مشخصات سرویس برو و طرح زرین را انتخاب کن .تمدید اعتبار رو بزن.
فقط بگم یک گیگ یک گیگ شارژ بزن یهو هول نکنی چند گیگ شارژ کنیا . چون به ازای هر گیگ که شارژکنی 2500 تومان میاد رو قبضت .
آره عزیزم یه گیگ یه گیگ شارژ کن بعد از هر گیگ ده روز وایسا ببین پنل کی وصل میشه بعد یه گیگ شارژ کن بعد باز وایسا بعد بیا به این نجات دهنده فحش بده بعد اون ناز کنه ، مرتضی بیفته دنبالش بعد باز یه گیگ شارژ کن، بعد ...نقل قول:
فقط بگم یک گیگ یک گیگ شارژ بزن یهو هول نکنی چند گیگ شارژ کنیا . چون به ازای هر گیگ که شارژکنی 2500 تومان میاد رو قبضت .
آخرش جون تو جونشون بکنی مخابراتن دولتی اند و ...ی ...
مسخره ها ، تلفن رو جدید گرفتیم می گن باید صبر کنی 2 ماه از آخرین دوره بگذره قبض بیاد بعد مشخصاتتون وارد لیست ما میشه و می تونی درخواست adsl بدی ...
یعنی ..... (بیب)
مسخره ها
شما باید از مخابرات adsl بگیری، می تونی بری تو این سایت ثبت نام کنی:نقل قول:
از هیچی بهتره.کد:http://www.2030tce.com
من يك گيگ شارژ كردم ولي هنوز به اينترنت وصل نيستم , چند وقت طول ميشكه تا وصل شم , يا بايد دوباره شارژ كنم ؟؟ .....
تو را خدا راهنماييم كنيد ...
ممنون
دوستان مخابرات استان اصفهان یه نظرسنجی در مورد کیفیت ADSLش گذاشته.فرصت رو غنیمت بشمارید:
نظر شما در خصوص نحوه واگذاری اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات چیست ؟کد:http://tce.ir/
بسیار خوب
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
نتیجه نظر سنجی مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:39: من که تا دیدم از خنده پکیدم. به جای طرح زرین باید اسمشو بذارند طرح سرگین.
این نظر سنجی یه گزینه "افتضاح" کم داره، بسیار ضعیف براش زیاده.
من که شخصا یه "بسیار ضعیف" نثارشون کردم. هرچند تاثیری نداره ولی حداقل روشون کم می شه.
سلام دوستان
من امروز اتفاقی یه موردی در کنترل پانل اینترنت مخابرات فهمیدم . تو بخش گزارش کارکرد ماهانه بعضی از زمان های مصرف 2 بار محاسبه شده . یعنی مثلا 25 مهر ساعت 21 تا 23 با حجم 100 مگ استفاده کردم 2 بار اومده. و مجموع حجم هم با این روش محاسبه شده . این جریان تو شهریور هم هست چندین بار هم هست . زنگ زدم 2030 اپراتور رفت تو کنترل پانلم و اونم تایید کرد و شماره گرفت و گفت تا ظهر زنگ می زنیم . کسایی که از مخابرات اینترنت گرفتن برن بینن اونا هم این مشکل دارند . تلفن من از مرکز خاتمه . اگه هنوز کنترل پانلتون فعال نکردید زنگ بزنید 2030 فعالش کنید . الان تازه فهميىم چرا زودتر حجمم تموم میشه
أقا خواهشن بقيه دوستان هم برن چک کنند ببینند این مشکل رو دارند؟