در کنترل پنل حسابتون تو قسمت صورتحساب اینترنتی گزینه پرداخت قبض رو انتخات کنید و راحت پول رو از طریق کارت بانکی پرداخت کنید.نقل قول:
من پیشتهاد میکنم هیچ وقت از طریق کارت شارژ حساب رو تمدید نکنید چون ازش مالیات کم میکنه.
Printable View
در کنترل پنل حسابتون تو قسمت صورتحساب اینترنتی گزینه پرداخت قبض رو انتخات کنید و راحت پول رو از طریق کارت بانکی پرداخت کنید.نقل قول:
من پیشتهاد میکنم هیچ وقت از طریق کارت شارژ حساب رو تمدید نکنید چون ازش مالیات کم میکنه.
سلامنقل قول:
خدایی چه طوری متوجه شدین که همه چیز سالمه؟
دوست عزیز واقعا" از لطفی که کردی ممنونم .:20:نقل قول:
ظاهرا" همه چیز سر جاش بود ولی چون از این بوردهای چند لایه ها بود دیگه نمیدونم تو اون لایه های وسطش چه خبرا بود .:20:نقل قول:
سلام یک جوانمرد جواب ما را بدهد ضمنا راهنمایی کنید کدام مودم را بگیرم چون دوتا wifi هستنقل قول:
آقایون این مودم جدیده fbr 105 دکمه برا خاموش کردنش نداره ؟؟؟
باید از پریز بکشی بیرون تا خاموش شه؟؟؟؟:23:
سلام G30MAN جان،نقل قول:
BM635 (وای فای داری که 2 آنتن داره) هم دکمه نداره؛ BM632W (وای فای داری که آنتن نداره) هم فکر کنم نداره.
شما FBR-105 گرفتی؟ ما بچه های خوب ِ این فروم! به شدت دنبال مشخصات این مودم جدید هستیم.
لطفا اگه شما داری، مشخصاتش رو کامل بنویس. (آنتن داره یا نه؟ چند پورت RJ45 داره؟ از محصولات کمپانی HUAWEI ه؟ لطفا اگر تونستی عکس بذار)
بقیه ی دوستان، اگر از این مودم اطلاعاتی دارید، لطفا اینجا قرار بدید.
خوش باشی،
©م.م.©
عکس هاشو گذاشتم خودتون ببینید (البته کیفیتش خوب نیست شرمنده)نقل قول:
سلام G30MAN جان،
BM635 (وای فای داری که 2 آنتن داره) هم دکمه نداره؛ BM632W (وای فای داری که آنتن نداره) هم فکر کنم نداره.
شما FBR-105 گرفتی؟ ما بچه های خوب ِ این فروم! به شدت دنبال مشخصات این مودم جدید هستیم.
لطفا اگه شما داری، مشخصاتش رو کامل بنویس. (آنتن داره یا نه؟ چند پورت RJ45 داره؟ از محصولات کمپانی HUAWEI ه؟ لطفا اگر تونستی عکس بذار)
بقیه ی دوستان، اگر از این مودم اطلاعاتی دارید، لطفا اینجا قرار بدید.
خوش باشی،
©م.م.©
فک کنم عکس ها گویای همه اش باشه
دوستان عزیز سلام:
راستش بنده تقریبا 5 ساله که از adsl استفاده میکنم.
حالا جایی هستم که محدودیت دارم . نمیتونم adsl داشته باشم در نظر دارم از وایمکس ایرانسل استفاده کنم. با توجه به اینکه اصلا هیچ گونه اطلاعاتی در مورد وایمکس ندارم (هم تعرفه هاش , هم سرعتهاش , هم مودم هاش ) و کلا هیچی ازش نمیدونم.
اگر کسی منو راهنمایی کنه و کمک کنه خیلی مختصر توضیح بده واقعا ازش ممنون میشم.
آخه این تاپیک تقریبا 350 صفحه هستش اگه از اول بخونمش تا آخر فکر کنم دیگه نسل وایمکس تا اونموقع منقرض میشه...
پس لطف کنید در مورد تعرفه هاش و انواع مودم هاش یعنی مودمی که به درد من بخوره (با لبتاب میخوام وصل بشم وگاهی هم با سیستم معمولی) ممنون میشم راهماییم کنید.
مختصر مفید.
ممنون و سپاسگزار.
مختصر و مفید :نقل قول::31:کد:www.wimax.irancell.ir