از برنامه ttpod ورژن 4 استفاده کن . نمیدونم اینجا هست یا نه ولی مشکلت حل میشه چون گزینه folder play رو هم داره . .. . .نقل قول:
Printable View
از برنامه ttpod ورژن 4 استفاده کن . نمیدونم اینجا هست یا نه ولی مشکلت حل میشه چون گزینه folder play رو هم داره . .. . .نقل قول:
سلام این هم پیانو برای vivaz
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
منم میخوام یه ویواز بخرم ولی قبلش چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید.
چون من قبل یه سامسونگ I8910 داشتم ولی متاسفانه ازم دزدیدنش, میخواستم بدونم دوربینش
در مقایسه با اون چطوره؟ اونم 8 مگاپیکسلی بود, بیشتر عکس برداری گوشی برام مهمه.
الان بهترین گارانتی تو بازار چیه و قیمتش چنده؟ فکر کنم 260 باشه, درسته؟
تو پک گوشی چه چیزایی باید باشه؟ مثلا مموری و کیف و از این جور چیزا....
اگه مسئله خاصی هست که موقع خرید باید بش توجه کنم, ممنون میشم بگید.
با تشکر
با اجازه اساتید،دوست عزیز من تازه یک هفته هست ویواز خریده ام،من هم مثل شما بین I8910 و ویواز شک داشتم ولی با تحقیقاتی که کردم متوجه شدم ویواز بهتر است.هم فیلم برداری و هم پردازنده اش.نقل قول:
مطلب بعد اینکه تا اونجا که من میدونم 3 تا گارانتی تو ایران برای سونی اریکسون وجود دارد
1- سیتادل
2-پارس کامتل (نه پرشین کامتل!)
3- پارس نیکاتل
که ظاهرا فعلا پارس کامتل از بقیه فعال تر هست.البته من بدون گارانتی خریدم.چون شخصا زیاد به گارانتی در ایران معتقد نیستم(البته این کاملا نظر شخصی من هست)
مطلب بعد اینکه مال من یک رم 8 ،یک هدفون،یک شارژ،یک کیف و یک قلم داخل جعبه اش بود.فکر هم می کنم کاملش همین ها باشه.البته باز هم دوستان باید نظر بدهند.
دوربین 8910 نیز خوبهنقل قول:
ویواز و 8910 مثل هم هستند
البته کمی مال ویواز بهتره
و در کل هر دو گوشی یک سبک هستند
اما صدای 8910 خیلی بهتر هست
نقل قول:
من 2ماه پیش گوشی رو از نمایندگی پارس کامتل از اصفهان 318 گرفتم
روی در خود جعبه 2تا هلوگرام شرکت بود و دور کل جعبه یه پلمپ پارس کامتل بود .از ان پلاستیکا که دور یه چیزی میکشنو حرارتش میدن رو میگم
تو جعبه هم :
1 - کارت گارانتی
2 - هندزفری
3 - رم 8گیگ
4 - گوشی
5 - کابل tv
6 - رم ریدر با مارک سونی
7 - کیف با مارک سونی
8 - قلم با مارک سونی
9 - یه تعداد دفترچه
سلام
منم میخوام ویواز بخرم ولی قبلش یه سوال از دوستان دارم.میخواستم بدونم صفحه کلید این گوشی در حالت افقی و عمودی تک حرفی میشه یا همون سه حرفی باقی میمونه؟
من از الاالدین گرفتم با همون گارانتی پارس کامتل ولی کیف و رم ریدر و کابل تی وی رو ازش کش رفته بودن
مبارکت باشه
من زمانی که 430 خریدم اینا را نداشت
کلا نمیشه گفت که باید داشته باشه یا نه
پکهاش فرق میکنند
دوستان کسی جایی سراغ نداره که ال سی دی ویواز پرو رو داشته باشن؟
من 1 ماهه دارم میگردم اما اصلا پیدا نمیشه