بله لپ تاپ های خوبی هست !نقل قول:
سلام ببخشید می خواستم ببینم توشیبا لپ تاب خوبی هست از لحاظ کیفی و دوام در ضمن اصلش تو ایران هست منظورم ژاپنیشه ممنون
اما متاسفانه توشیبا یه برند پیشتاز نیست !
بله لپ تاپ های خوبی هست !نقل قول:
سلام ببخشید می خواستم ببینم توشیبا لپ تاب خوبی هست از لحاظ کیفی و دوام در ضمن اصلش تو ایران هست منظورم ژاپنیشه ممنون
اما متاسفانه توشیبا یه برند پیشتاز نیست !
برند پیشتاز به چه معنیه؟
از لپ تاپ های توشیبا بدی نشنیدم ،برادم هم 3 ساله یکی گرفته و ازش راضیه ولی کلا از نظر تکنولوژی خیلی نواور نیست هر چند مدل های 3D اون زود تر از بعضی برند های معروف به بازار اومد.نقل قول:
یعنی برندی که روز به روز مدل های جدید + طراحی و تکنولوژی جدید عرضه کنه !!نقل قول:
برند پیشتاز به چه معنیه؟
مثل : apple - SONY - hp و ....
سلام. میخوام یه لپ تاپ بخرم.بودجمم تا 1.900 میرسه.آقا من فقط و فقط یه لپ تاپ توپ مخصوص بازی های جدید 2011 و جدیدتر میخوام.میخوام یه ابر لپ تاپ گیم باشه که موقع بازی فقط گرافیکش را اختصاص بده به بازی.یه گرافیک 512 یا 1024 نمیخوام.چون فکر نکنم برای 2 سال دیگه تامینم کنه و جواد و قدیمی بشه.
رم 6 گیگ ddr3 هم داشته باشه.+blurey
خواهشا یه چیز توپ بهم بگین.من نه برای مهندسی میخوام و نه برای هر چیز دیگه.فقط و فقط برای بازی و اونم بازی های فوق سنگین مثل gta:liberty city یا craysis2 یاهر بازی سنگین تر...
اومیدوارم یه انتخاب خوبی را بهم بگین چون من واقعا فشار گیمم افتاده پایین.میخوام یه کاری کنم سرطان گیم بگیرم.باریش هم خوب باشه از 4 ساعت کمتر نباشه...
خیلی خیلی ممنون میشم اگه به این نظر جواب بدین...
بیایین دست به دست هم بدین /دل یه بنده خدا رو شاد کنین:34:
یعنی یه نفر هم نیست که ما رو راهنمایی کنه؟؟؟؟
با 1.900 كه نميشه ابر لپ تاپ گيم گرفت!! بود منم مي خوام!! مي خواي يه سري به سر گيم ايسوس بزن!! G53 & G73نقل قول:
ببين كدوم بيشتر به كارت مياد. البته جفتشون يكين :27: اما خوب يه چيزايي هم فرق دارن
آقا آرمین این لپ تاپ جدیده که تو نمایشگاه و هنوز نیومده که ارزونه.1499 دلاره به پول ایران حدود 1.700 میشه.نقل قول:
مشخصاتش:
ram:16gig ddr 3
graphic:nvidia Gforce gtx 500 ddr5
cpu:core 7i (hard game
داداش این که خوبه.تو تابستون میاد.چجوریه که اسوس یا هر برند دیگه بالاترین قیمت و مدلشون از این msi جدیده امکانات و سخت افزاراشون کمتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:5:
عزیز جان خیلی دولتی دلار رو چنج می کنی تو بازار که اینطور نیستنقل قول:
1500 دلار یعنی بالای دو میلیون تو بازار ایران.
دوستمون راست ميگه!! ايني كه شما گفتي بياد اينجا بالاي 2 حتما هست!! بعد اين msi هم گير آوورده؟ آخه 16 گيگ رم به چه دردي مي خوره؟ الان غول بازياش مثلا crysis 2 هم با 4 تا بالا ميان!نقل قول:
حالا بازم نمي دونم من! من خودم دنبال G53 3D هستم. قيمت هم 2.300 فعلا بهم دادن. اما خوب فعلا كه نه! تابستون انشالله!