دروغ نگیا شیطون :31: تازه متوجه شدی؟؟:46: البته برو شکر کن که نداره و فقط یه دونه آهنگ داره و دیگه دانلود کننده ها نجبور نشدن مثل دمو فیفا 2 گیگ دانلود کنن کلا فیفا خوب حال گیری می کنه از مردم الهی خبر مرگش بیاد با این کاراش. کارش یا خر کردن هست یا اذیت کردننقل قول:
من با فرنسه 38 تا گل به بارسلونا زدم البته 8 تا هم خوردم البته اینم بگم مسی از بدشانسی شون مصدوم شد همون اوایل (1 ساعت و نیم بازی کردم گذاشته بودم روی 90 دقیقه)نقل قول:
در مورد اشکالات داوری هم سعی نکن توجیه کنی لطفا... چون که:
میگی اشتباهات داوری توی دنیای واقعی هست و چون اشکالات داوری آفساید رو هم شامل میشه پس باید آفساید های میلیمتری گه گاه اعلام نشه ولی می بینی که میشه در حالیکه توی فیفا آفساید های میلیمتری اعلام نمیشه عین واقعیت همون مشکل که قبلا هم گفتم ولی متاسفانه اصلاح نشده باز هم می گم کونامی می بایستی خط آفساید رو کمی کلفت تر در نظر بگیره چون وقتی یه میلیمتر جلو هست آفساید گرفته میشه در حالیکه توی دنیای واقعی فوتبال این اختلافات اندک رو صرف نظر می کنن مثل گلی که تورس توی فینال یورو 2008 به آلمان زد و حتی داوران بعدا هم اشکال نگرفتن چون اختلافشون واقعا نا چیز بود و شرایط رو مساوی در نظر می گرفتن. کلا می گم اشتباهات داوری نباید توی بازی کامپیوتری باشه این درست نیست. من که قبولش ندارم. در ضمن توی بازی خطای هند اتفاق نمی افته هیچ تناسبی با دنیای واقعی فوتبال نداره پس اینقدر نگید واقع گرایانه واقع گرایانه
سلام مهران جان درسته که این سوال رو از حسین پرسیدی ولی نظر من اینه که نه واقعا اگه حرفه ای باشی واقعا تیم حریف نمی تونه برای دقایقی تورو تحت فشار قرار بده یا مثلا بخواد محاصره کنه خیلی راحت می تونی پوشش بدی و خطر رو دفع کنی یا اینکه دفاع خنگ بازی در میاره و گل می خوره دیگه اینجوری نیست که برای دقایقی حلقه محاصره رو اونقدر تنگ کنن که گل بخوری مثل دنیای واقعی فوتبال اتفاقا وقتی زیاد لفتش میدن دیگه نمی تونن بهت گل بزنن من خودم از بارسا هر 8 گلی که خوردم روی تک غافلگیری ها بود یا اشتباهات مدافعین. اینطور نبود که قبل گل خوردنم احساس کنم که قراره با این حمله گل بخورمنقل قول: