میشه بگی این کوئستها رو از کی باید گرفت؟برای کلاسهای مختلف محلش فرق میکنه؟نقل قول:
Printable View
میشه بگی این کوئستها رو از کی باید گرفت؟برای کلاسهای مختلف محلش فرق میکنه؟نقل قول:
25 از یه یارو کنار پورتال kh دومی 35 بازم مپ 2 فکر کنم helm marsh یا همچین چیزایی.43 رو هم از arena strongholdنقل قول:
یکی 3 mil ازم گرفت برای plvl و گذاشت رفت . واقعا بعضیا چقدر حقیر و بچه ان ... یعنی چی مثلا ... دزدی ...
نصف پولام رو از دست دادم ....
بیا تو سرور خودمون خودم میسازمتنقل قول:
3 تا کار بعد از این دزدی ها باید انجام بدین . به ترتیب :نقل قول:
1-تو Trade Chat اسم طرف رو بگید و قضیه رو تعریف کنین .
2- دوباره تو Trade Chat اگر طرف عضو گیلد خاصی بود بگید یکی از officer های اون گیلد به شما pm بده !! اگه نداد هم اشکال نداره ! اگه داد قضیه رو بهش می گین.
3- از طریق PM خانواده و GF طرف رو به باد بدین !!! lol چون اون دزدی کرده نمی تونه report بده و شما هر چی دلتون خواست می تونین بهش بگی.(این قسمت 3 دلخواه هست)
کاش سرور شما بودم ... اونوقت پادشاهی می کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی یه نکته ای شب ها معمولا سرور یک و چهار بیزی می شن . من به ندرت دیدم سرور دو شلوغ باشه ...
فقط بهش پی ام دادم این یه بازی برای سرگرمی واقعا 3 میل توی این بازی تازه برای یه لول 42 پولی نیست که بخوای این کار و بکنینقل قول:
گفت الان بلوکت می کنم که چرندیاتت رو نشونم ....
ولی راست می گی حداقل باید توی ترید می گفتم که سر بقیه کلاه نذاره ... البته من کلا خودم مستعد کلاه گذاشته شدن بر سر هستم ... تقصیر منم بود نباید اول کار بهش پول می دادم.
می خوام یه 10 دلاری خرج کنم ولی نمی دونم چی بخرم می شه راهنماییم کنید ... تقریبا می شه 1040 پوینت فکر کنم . چی بخرم بهتره ؟
یادش بخیر قدیما دور هم جمع میشیدم و با هم پارتی میذاشتیم و کلی حال میکردیم.حتی یادمه همه یه بار رفتیم لایت برداشتیم و با هم لول آپ کردیم کلی حال داد و بعدش همه پاک کردیم و دوباره اومدیم دارک برداشتیم.بچه ها بیایید دوباره با هم بازی کنیم و پارتی بذاریم.ولی فکر نکنم دیگه بشه چون ماشالله همه تو بازی خفن شدن و پارتی های خفن میرن.من مجبورم خودمو برسونم شاید یه روزی بتونم بیام و تو پارتی های شما شرکت کنم.
فعلا یه orc برداشتم ببینم چطوره.الان full wiz و لول 14 هستش HM.بازی با orc هم خیلی حال میده سریع پارتی پیدا میکنی.
اوضاع pantheon قمر در عقرب شده.فکر نکنم زیاد دووم بیاره.تو این هفته که stanblue رنک 1 شد همه رفتن اونجا یا برای خوشدون guild زدن.من باید سریع 50 dkp جمع کنم لااقل ازشون یه ele بگیرم
سلام.آقا دیشب با محمد رفتیم پی لول دمش گرم کلی حال داد.از لول 14 رسوند 20 .
محمد دستت درد نکنه.
کاظم و مجتبی ! app دادم بالاخره ! :
زیاد تابلو نکنین !!کد:http://etainpantheon.guildlaunch.com/forums/viewtopic.php?p=15219355&gid=113461#15219355
screenshot گرفتم حالا می تونین تمام کراکتر های منو هم بشناسید!!
جالبه 5 دقیقه هم نشده 2 نفر ok دادن !!