خوب و بدش دست ما نیست، ولی احتمالا پایین تر هم میاد!:31:نقل قول:
محصولات اپل کلا نمایندگی تو ایران ندارن، و تــحریــم کامل هستیم، پس این شرکت ها که ادعای گارانتی محصولات اپل دارند به نظر من کاملا چرند میگن!:27:
فکر نمیکنم!
Printable View
خوب و بدش دست ما نیست، ولی احتمالا پایین تر هم میاد!:31:نقل قول:
محصولات اپل کلا نمایندگی تو ایران ندارن، و تــحریــم کامل هستیم، پس این شرکت ها که ادعای گارانتی محصولات اپل دارند به نظر من کاملا چرند میگن!:27:
فکر نمیکنم!
این که ادعای نمایندگی بگنند واقعا چرته ولی حداقل نمیتونن کارای یک گارانتی ساده را انجام بدن؟نقل قول:
ببین دوست عزیز من اگر خدا بخواد میخوام بخرم ولی دوست دارم ارزون بشه ولی نمیدونم تا کی باید بلا تکلیف بمونم شما که دستت تو کاره نمیدونی معمولا بعد از اومدن آیپاد جدید چقدر میگذره تا قیمتا درست بشه؟
به احتمال زیاد تو زمستون قیمتش معقول تر میشه .. اگه زیاد عجله نداری صبر کن که 100 درصد پایین تر می آد...نقل قول:
کار یه گارانتی ساده چیه!؟ این که اگه یه ماه بعد دستگاه یه مشکلی پیدا کرد، تعمیر یا تعویضش کنن دیگه! من بعید میدونم به راحتی و بدون هزینه چنین کاری بکنند!نقل قول:
به نظر من تا اختلاف 10-15 تومن برای گارانتی منطقی هست، بیشتر نه. خصوصا محصولات اپــل که خرابی شون واقعا کم هست!
در مورد افت قیمت دوستمون کاملا درست میگن، زمستون بهتر میشه!
نقل قول:
اقایون ipod بخوام از المان بگیرم گرون در میاد دنه؟
راستی یه ipod nike میخوام بگیرم کسی از بچه ها داره؟
بعد 1000 ساعت شارژ دیگه نمیشه کاریش کرد؟
قاعدتا باید گرونتر در بیاد، خصوصا با این قیمت یورو!:13:نقل قول:
من که ندارم!:31:
1000 ساعت شارژ نیست، 1000 بار شارژ و دشارژ شدن باطری هست، اگه بقیه دستگاه تا اون موقع سالم موند (:27:) میبری نمایندگی ها اپـــل باطری برات میذارن.
ممنون پارساجان
تو ايران چنده؟همون ١٩دلاره
راستي بت چي شارژ ميشه؟
بعد يه سوال ديگه تو كتوني هاي معمولي هم ميشه ديگه؟
راستي بچه ها براي اينكه فروم بتونيم باtapatalkببنيم بايد با مدير سايت صحبت كنيم؟
من آمار اواخر شهریور رو دارم که آیپاد تاچ نسل چهارم 32 گیگ در اپل استور مونیخ 310 یورو بود!نقل قول:
منتها اگر کسی بخواد از اونجا بیاره توی فرودگاه مالیاتش رو کسر میکنن که فکر میکنم 20 الی 25 درصد قیمتش کسر بشه!
اگه یکی باشه، عوارض واردات نداره، هــا!:20:نقل قول:
احـــتمالا!نقل قول:
خواهش میکنم،نقل قول:
همین صفحه قبل آخرین قیمت رو نوشتم.
با USB کامپیوتر شارژ میشه، میتونی شارژر برق شهری هم بخری!
این جمله آخر رو کلا نفهمیدم!:31:
---------- Post added at 03:22 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------
قیمت های چند روز پیش پایتخت:
8GB : 320.000
32GB : 400.000
64GB : 530.000