واسه فیزیک پیش من یک کتاب بیشتر نمیخونم که همون گاجه . اما با اینکه درسنامه هاش کمه ولی سوالات تالیفیش خودش اموزشه کامله . یعنی هدفهایی رو دنبال میکنه . من که اینو عالی میدونم . گاج خیلی خوبه .
کتابهای دیگه رو به جز مبتکران که غلامعلی محمودزاده نویسندشه ندیدم . ممبتکران هم مفهمومیه . گاج و مبتکران جزو بهترینهای فیزیک پیش هستند .
واسه گسسته و هندسه تحلیلی من همیشه به بچه ها دو کتاب بیشتر معرفی نکردم . که همون کتاب انتشارات مدرسه هست . نه حجمش زیاده و نه خیلی پیچیده هستش . خیلی خوبه . میتونی نگاه بندازی
خوشخوان رو که اصلا پیشنهاد نمیکنم
شما فکر نکن که هر کتابی حجیم باشه حتما خوب توضیح داده و زیاد کار کرده . چه بسا ممکنه مضر هم باشه
واسه دیفرانسیل 2 اگه رمزینه نیومد این دوتا خیلی خوبه . یکی انتشارات مدرسه که نویسندش فقط اقای قندهاری نیست .این کتاب در بخش انتگرال خیلی خوب کار کرده . همچنین پیش 2 رو بهتر از پیش یک کار کار کرده . بیش از 30 نوع از فرمهای انتگرال رو برسی کرده . یکی هم خوشخوان . جلد 2 . که ریاضیات پایه رو هم بعد از اتمام پیش 2 بطور کامل گفته + امار ومدلسازی . یه تستهایی هم در مورد معادله خط هم داره . این دوتا خوبه
مبتکران اندیشه سازان با اینکه تستهاش قدیمیه ولی خیلی خوبه . من واسه دیفرانسیل همین رو پیشنهاد میکنم بگیر واسه تست . البته تستهای خوشخوان تالیفیه و زیاد هم تست داره . اگه میتونی حلش کنی مثل من کتاب تست نمیخواد بگیری . البته من با خوندن خوشخوان نرفتم فوری سراغ تستهاش.
اگه کتاب مفهومی میخوای خیلی هست . من از اینا که بالا گفتم استفاده نمیکنم . از همین مفهومی هایی که منظورتون هست رو میگم . البته میترسم اگه بگم وحشت کنی . ولش کن . زیاد خودت رو درگیر کتاب نکن .
هدف همه ی نویسند ه ها یکیه . این رو چند بار بگم اخه ؟ فکر نکنید فلان کتابو ندارم و دارم یه چیز دیگه میخونم .بعضی چیزهارو یاد نمیگیرم و ازاین حرفها . هیچ کدومشون کامل نیست . اما شما وقتی ازش نتیجه بگیری میگی کامل . این ویژگی کامل بودن کتابها رو ما به کتابا میدیم . همین طوری که کامل نیستن که . یکم دقت کنید. با یه کتاب کار کنید بهتره
یکی حالا میگه : اقای nits شما که لالایی بلدی چرا واسه خودت نمیخونی تا خوابت بگیره ؟
نترس دیفرانسیل دو رو میتونی راحت یادبگیری. فرمول حفظ کردن هم تو کار این کتابها نیست . هیچکی پیشنهاد نمیکنه این کار رو .
شیمی 101 درصد بهمن بازرگانی
سوالی هست بگو . ما دوستان نرفتیم . اینجاییم.