نقل قول:
سلام خوش به حالت من دارم ولی سرعت شبانم 7 8 کیلو بایته کدوم منطقه مخابراتی هستی؟
Printable View
نقل قول:
سلام خوش به حالت من دارم ولی سرعت شبانم 7 8 کیلو بایته کدوم منطقه مخابراتی هستی؟
1 مگ
چند شب 30
چند شب 120
من امروز وارد شارژ جدید شدم هیچ فرقی با 512 شارژ قبلی احساس نکردم! فقط پول اضافه دادم
احمقانه است .... ديروز هر كاري كردم جي ميل باز نشد .. زنگ زدم پشتيباني مي گه بله مشكل داره .. بعضي جاها باز ميشه بعضي جاها باز نميشه ... مي گم علتش چيه؟ .. ميگه معلوم نشده هنوز .... فكككرررر كككننننن .. خودوشون نمي دونن مشكلشون چيه !!!! ....... الان من سر كي بايد داد بزنم؟ :2:
جیمیل کلا بسته شده! فقط واسه آسیاتک نیست! همه چیمون باید به هم بیاد دیگه!!!:13:
بريد پيگيري كنيد ما كه پارس آنلاين هستيم مشكلي نداريم.نقل قول:
این تعرفههای جدید دیگه چیه؟ یعنی چی شبانه حجم نیمبها؟؟؟ شیطونه میگه ...
آسیاتک هم ظاهرا شبانه رایگانش را تعطیل کرد. امروز تو صفحه ام که لاگین کردم دیدم که شبانه را نیم بها کرده نه رایگان مگر اینکه حجم 10 گیگ در ماه بگیرید. البته سرویس نامحدود را هم اضافه کرده که هر دو گران هستند. مسخره در آوردند هر روز داره نوع سرویس و قیمتاشو عوض میکنه.
ساعت شبانه را هم کردن 2 تا 8. حالا معلوم نیست که از امشب هم شبانه از این ساعتاست یا برای سرویسهای جدیده؟!!
آره...آخه 10 گیگ تو ماه که خیلی زیاده :دی برای سرویس های جدیده فکر کنم...ولی محض احتیاط 2 میذاریم :دی
حالا یعنی از حجممون کم می کنه شبا؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا چرا شبانه رایگانو برداشتن؟!
عجب مصیبتی گیر افتادیما
دستی دستی دارن گور خودشونو میکنن
عجبا من همه دانلودامو میذارم واسه شبنقل قول:
آره...آخه 10 گیگ تو ماه که خیلی زیاده برای سرویس های جدیده فکر کنم...ولی محض احتیاط 2 میذاریم
حالا یعنی از حجممون کم می کنه شبا؟
اگه اینطور باشه میرم یه شرکت دیگه
شورشو در آوردن:13: