شما چقدر گذاشتین تا اپدیت همین طور ادامه پیدا کنه؟نقل قول:
برای من که ADSL 128 دارم گاهی اوقات تا 20 دقیقه هم کشیده.
Printable View
شما چقدر گذاشتین تا اپدیت همین طور ادامه پیدا کنه؟نقل قول:
برای من که ADSL 128 دارم گاهی اوقات تا 20 دقیقه هم کشیده.
چرا آپدیت کاسپر اینطوری شده ؟؟؟ افتضاحه ...خیلی خیلی کنده !!!!!!!!!!!!! کسی راهی سراغ داره یا میدونه علت چی است ؟
شما آخرين باري كه آپديت كرديد كي بود و چقدر طول كشيد؟نوع اتصال شما به اينترنت چيه؟نقل قول:
من اینترنت پرسرعت دارم....امروز بعد از 10 بار سعی و تلاش و در حدود 1 ساعت تونست 1 مگ رو آپدیت کنه !
اخه دوست عزیزه من.من که میگم اپدیت تموم میشه ولی نصفه .باز شما میگی که واستا اپدیت تا اخرش بره.من که گفته بودم اپدیتو وقتی میزنم کامل نمیشه و همون شکلی که صفحه قبل گذاشتم مییاد. مثلا تا 30 درصد میره یهو میشه 100 درصد و نمینویسه اپدیت کامپلیت یا هم تا 99 میره یا خوده 100 ولی انگار نه انگار که اپدیت شده.و نمیگه که اپدیت شده.منم مثله شما 128 دارم.فکر کنم مشکل من از جای دیگه باید باشه.چون اصلا اپدیت ها رو قبول نمیکنه و عجیب که کاسپر هم اروری مبنی بر اپ دیت نبودن نمیدهنقل قول:
من که هیچ مشکلی با آبدیت کاسپر ندارم..هر روز هم حدود 300 کیلوبایت خودش آبدیت میکنه وبه روز میشه..البته من از آخرین نسخه استفاده میکنم.......
یا خدانقل قول:
تایید میشه.
آپديت نسخه 8.0.0.454 كسپر واقعا حرف ندارهنقل قول:
سلامنقل قول:
آپدیت شما هیچ مشکلی ندارد و جای نگرانی نیست .
من هم دقیقا مشکل شما رو دارم، با این تفاوت که من دیال آپ دارم و تا حالا اگه جمع بزنم 70 مگ گرفتم ولی انگار نه انگار. معلوم نیست مشکل از کجاست!نقل قول: