سلامنقل قول:
فعالیت شما باید مستمر و در یک انجمن مورد نظر باشه
مثال: اگر شما توی بخش نرم افزار فعالیت مفیدی ارائه بدین معرفی میشین.
Printable View
سلامنقل قول:
فعالیت شما باید مستمر و در یک انجمن مورد نظر باشه
مثال: اگر شما توی بخش نرم افزار فعالیت مفیدی ارائه بدین معرفی میشین.
طبیعیه . الان وقتی بصورت میهمان میخوام به انجمن نرم افزار وارد بشی چیزی نمایش داده نمیشه و تنها راهش اینه که عضو بشی . طرف هم اومده و عضو شده و بعد از اینکه کارش تموم شدرفت در امان خدا .نقل قول:
مثلا اکثرشون تعداد پست ها 0 و فعالیتی نداشتند
دوستان من میگم ایا نیاز است به کسایی که عضو تازه واردند مثلا 1 پست دارن یا 2 3
اطلاعات دقیق بدهیم؟
100%نقل قول:
شاید اینطوری مخشونو زدیم:دی
چون طرف عضو شده.سوالشو پرسیده حالا منتظره جوابه ... اگه منتظر باشه و جوابی نگیره زده میشه.چمدونم
به نظر من اونایی که پست ندارند و فعالیتی نمی کنند و آخرین فعالیتشون مال چند سال پیشه باید حذف بشند و نام کاربریشون برای بقیه آزاد بشه
من چند ساله وارد ایمیل یاهو نمیشم . اونم حذفش نکرد . :46:نقل قول:
به نظر من اونایی که پست ندارند و فعالیتی نمی کنند و آخرین فعالیتشون مال چند سال پیشه باید حذف بشند و نام کاربریشون برای بقیه آزاد بشه
dorost migi, nabayad hazf beshan! dalili nadare...
در انجمن ها فارسی تایپ کنیدنقل قول:
نظر من اینکه این سایت باید پولی بشه.
مثلا سالانه 500 تومان.
این 500 تومن ها مدیر سایتو پولدار نمیکنه اما یه جنبه مثبت داره
این 500 تومن باعث میشه که هر کسی همینجوری موقع دریافت فایل یا اطلاعات عضو نشه و اونو تو فروم های دیگه به کار ببره.
این حرفو قبول ندارم . من خودم دفعه ی اول الکی عضو شدم (فقط برا دیدن یه لینک) ولی یواش یواش که دیدم فروم پر جمعیتی هست و سریعا پاسخ سوال هامو میگیرم ، فعالیتمو بیشتر کردم و هر جا هم تونستم پاسخ بقیرو دادم . بنابراین نباید فروم رو محدود به تعداد خاصی کرد چون باعث افت میشه .نقل قول:
کسی همینجوری موقع دریافت فایل یا اطلاعات عضو نشه و اونو تو فروم های دیگه به کار ببره. __________________