سلام دوستان...
من مدتی هست که عضو شدم اما پست ندادم(تقریبا حدود دو الی سه هفته)
میخواستم بپرسم چرا به انجمن موسیقی دسترسی ندارم؟؟!
و سوالم این هست که آیا این انجمن هم از محدودیت های عضو جدید هست و با سایر محدودیت ها برطرف میشه یا خیر؟!
سلام دوستان...
من مدتی هست که عضو شدم اما پست ندادم(تقریبا حدود دو الی سه هفته)
میخواستم بپرسم چرا به انجمن موسیقی دسترسی ندارم؟؟!
و سوالم این هست که آیا این انجمن هم از محدودیت های عضو جدید هست و با سایر محدودیت ها برطرف میشه یا خیر؟!
دوست عزیز ( من مدیر انجمن نیستم !!! )نقل قول:
شما از وقتی که ثبت نام کنی و روی لینکی که در Email فعال سازی وجود داره کلیک کنی میتونی وارد انجمن ها بشی و در تاپیک ها پست بدی .
فقط تا 40 روز نه پروفایل داری ، نه پیغام خصوصی .
موفق باشید :11:
من نمیدانم چگونه از سایت استفاده کنم:41:
دوست عزيز عضويتت رو تبريك ميگم اين ديگه سوال نداشت تو هر انجمي كه اطلاعاتي ازش داري و ميتوني كمك كني به كاربراي ديگه همينجوري كه اينجا پست زدي برو اونجا جواب كاربراي ديگه رو بده با پســت هاي مفيدت :11:نقل قول:
موفق باشيد!:40:
سلام...ببخشید من حدود 10 ترم پاس کردم ولی هنوز متفرقه از حالت این انجمن در حال تغییر است
ایجاد تاپیک جدید تا اطلاع ثانوی ممنوع میباشد! !! در نیومده !..اگه تعطیل شده مدیران چرا رسما اعلام نمیکنند؟..
انجمن بعضی موقع ها می آد پایین رسما !!!! پس این تغییر سرور چی بود ؟؟؟؟ من همین امروز دو بار گیر کرد !!!!!! یه بار وارد انجمن نشد کلا !!!!!!!!!!!!!!!! یه بار هم که زد تا ساعات آینده انجمن درست خواهد شد !!!!!!!!!!!!!
چه ربطی داره دوست من ؟نقل قول:
داشتیم انجمن رو اپگرید میکردیم و خودمون بسته بودیم !
درسته یکم طولانی شده ...نقل قول:
سلام...ببخشید من حدود 10 ترم پاس کردم ولی هنوز متفرقه از حالت این انجمن در حال تغییر است
ایجاد تاپیک جدید تا اطلاع ثانوی ممنوع میباشد! !! در نیومده !..اگه تعطیل شده مدیران چرا رسما اعلام نمیکنند؟..
کِی میشد متفرقه اینقدر خلوت باشه ؟!؟
من متوجه نشدم دلیل بسته شدن صندلی داغ رو !
امیدوارم هرچه زود تر حل بشه !
متفرقه نیاز به یک استراحت داشت به نظر من که این داره اعمال میشه !