روا نبود که اینجوری از دل تو جا بمونم روا نبود با اینهمه تنهایی تنها بمونم
این بیتش هم خیلی باحاله
Printable View
روا نبود که اینجوری از دل تو جا بمونم روا نبود با اینهمه تنهایی تنها بمونم
این بیتش هم خیلی باحاله
امروز آلبوم رو اورجينال خريدم فقط به اميد اينكه محسن دوباره برگشته باشه به سبك متاسفم و سنتوري ...
اما نه تنها اينطوري نبود بلكه يه شاخه نيلوفر خيلي قوي تر و برتر از اين آلبوم بود .
قبلا چاووشي خيلي با احساس مي خوند اما در حال حاضر آنقدر ناله و سوز و گداز و يه نوع حس مصنوعي توي برخي اهنگاش مي
گيره كه باعث سنگين شدن فضا ميشه و به هيچ وجه نميشه گفت داره موسيقي پاپ رو خوانندگي مي كنه !
مثلا ايشون فكر نكردن كه اين چه تحرير صدايي بود توي لولاي شكسته ! ( بانووووو جان !!! ) البته اين فقط يه موردش بود !
مجموعا تنها ترانه اي كه محسن خودش بود ترك چار ديواري بود كه قابل قبول بود ! وگرنه اگه همين ترك توي آلبوم متاسفم بود
رتبش از نظر ارزشي ميشد چهار و پنج !
اميدوارم طرفداراي چاووشي ناراحت نشن .
موفق باشيد يا علي
حالا صبر کن ... نظرت عوض میشه :31:نقل قول:
امروز آلبوم رو اورجينال خريدم فقط به اميد اينكه محسن دوباره برگشته باشه به سبك متاسفم و سنتوري ...
اما نه تنها اينطوري نبود بلكه يه شاخه نيلوفر خيلي قوي تر و برتر از اين آلبوم بود .
قبلا چاووشي خيلي با احساس مي خوند اما در حال حاضر آنقدر ناله و سوز و گداز و يه نوع حس مصنوعي توي برخي اهنگاش مي
گيره كه باعث سنگين شدن فضا ميشه و به هيچ وجه نميشه گفت داره موسيقي پاپ رو خوانندگي مي كنه !
مثلا ايشون فكر نكردن كه اين چه تحرير صدايي بود توي لولاي شكسته ! ( بانووووو جان !!! ) البته اين فقط يه موردش بود !
مجموعا تنها ترانه اي كه محسن خودش بود ترك چار ديواري بود كه قابل قبول بود ! وگرنه اگه همين ترك توي آلبوم متاسفم بود
رتبش از نظر ارزشي ميشد چهار و پنج !
اميدوارم طرفداراي چاووشي ناراحت نشن .
موفق باشيد يا علي
از این بیتش خیلی خوشم اومد :
طعنه به طعنه میگنو خسته نمیشن آدما
با این همه زخم زبون مثل آتیشن آدما :13:
تازه الان CD آلبوم اومد دستم!
بشینم ریپش کنم ببینم محسن ایندفعه چیکار کرده
خير دوست عزيز به هيچ وجه نظرم تغيير نمي كنه ! من خودمو كه ميشناسم ديگه !!نقل قول:
در ضمن مي تونيد بازتاب اين آلبوم رو در ميان مردم هم بزودي حس كنيد ! و قضاوت واقعي را بسپريد دست عوام ...
نقل قول:
منظور دوستمون با گذشت زمان بود
شما وقتی 1 بار یه کاری را گوش میدید امکان داره حالتون ازش بهم بخوره اما بعد چند بار گوش دادن عاشقش بشید
من که به عوام کاری ندارم !!نقل قول:
خير دوست عزيز به هيچ وجه نظرم تغيير نمي كنه ! من خودمو كه ميشناسم ديگه !!
در ضمن مي تونيد بازتاب اين آلبوم رو در ميان مردم هم بزودي حس كنيد ! و قضاوت واقعي را بسپريد دست عوام ...
نظر خودم واسم مهمه ... بقیه هر چی میخوان بگن.
هر کی یه نظری داره. :5:
تو آهنگ دوره آخرش پوزخند های تلخ جالبی زده...
یه جاشم خیلی باحال میگه:
این زنده موندنه، بازنده موندنه... بی دوست زندگی، مرگ از تو بهتره...
از دیروز تا هر وقت پا کامپیوتر میشینم، فقط این آلبوم رو گوش می کنم... دارم کم کم به این نتیجه می رسم که بعضی از تزک هاش مثل لولای شکسته یا به خصوص دلشوره واقعا افتضاحن و بعضی از ترک هاش مثل دوره آخر یا حراج یا بخون امشب فوق العادن...
ولی منم با بیشتر دوستان موافقم که این آلبوم، آلبوم قویی نبود...
درسته اما اگه فقط شما راضي باشي و اطرافيانت نباشن خود به خود هنرمند محبوبت هم زمين خواهد خوردنقل قول:
تنها توصیه ی من به اونایی که از آلبوم راضی نیستند ... دوباره ، دوباره و دوباره گوش کنید ..من تضمین میکنم ضرر نمیکنید ...