ببخشید من زیاد به این تاپیک سر نزدم و نمی دونم چه خبره؟ !نقل قول:
می خواهید بازی RE5 رو حدس بزنید که داستانش چیه؟ درسته؟ یا چیز دیگری؟
Printable View
ببخشید من زیاد به این تاپیک سر نزدم و نمی دونم چه خبره؟ !نقل قول:
می خواهید بازی RE5 رو حدس بزنید که داستانش چیه؟ درسته؟ یا چیز دیگری؟
نه خير علي جان.نقل قول:
موضوع اينه:
سرنوشت کدوم یکی از شخصیت ها ( از شماره 1 تا حالا) بیشتر براتون مهمه ؟
هر كسي يه نظري مي ده.شما هم نظرتون رو بگيد.:31:
جیل و کارلوس و لیون و ایدا !!!!
یه دفعه بگو همشون دیگه !نقل قول:
جیل و کارلوس و لیون و ایدا !!!!
حالا میشه داستان Re5 رو بگی ؟
خیلی جالبه که کریس بعد از 4 شماره برگشت !
حالا نه که خودت 5 تا نگفتی!!!نقل قول:
خوبه گفتم کدوم یکی مهمتره شما ها اسمها رو لیست کردین!!!!
کریس هم بعد 4 شماره برنگشت توی شماره کد ورونیکا هم بود یعنی درست قبل از همین شماره 4
ولی من دوست داشتم شماره 5 درباره جیل بود چون بدجوری شماره 3 چسبید بهم ( البته بعد از شماره 2)
من که شماره 2 خیلی بهم چسبید. اولین اویلی که بازی کردم اویل 2 بود که فکر کنم مربوط میشد به سال 1999 یعنی حدود 8 سال پیش. از اون موقع عاشق این بازی شده بودم. به نظرم هیچ کدموشون داستانش جذابیت 2 رو نداشت. البته دارم می گم که داستانش ها, نه گرافیک و چیزایه دیگه. هرچند گرافیکشم نسبت به اون موقع خیلی خوب بود....
دوست دارم بدونم سرنوشت لیان, کلیر, ایدا, کریس, جیل و ... در آخر چی میشه:20:
بالاخره کی با کی ازدواج میکنه؟؟؟:20: اینم بگم که خودم هنوز اویل 4 رو بازی نکردم و منتظر نسخه ubi موندم یا لینکی ازش پیدا کنم یا ببینم بالاخره توی ایران میاد یا نه....
راستی ناگفته نمونه که مطمئن باشین کریس و کلیر با هم ازدواج نمی کنن. چون خواهر برادرن :31: .....
سلام
من توی مرحله ی اول گیر کردم
وقتی داخل اولین در که به نظر می یاد آهنی هستش می شم بعدش که می خوام بازی کنم صفحه ی بازی من مه آلود می شه می خواستم بدونم این مه آلود شدن مال خود بازی هستش یا که نه یک اشکالی وجود داره
با تشکر
خوب چرا . ولی همشون مهم هستند دیگه !نقل قول:
حالا نه که خودت 5 تا نگفتی!!!
خوبه گفتم کدوم یکی مهمتره شما ها اسمها رو لیست کردین!!!!
کریس هم بعد 4 شماره برنگشت توی شماره کد ورونیکا هم بود یعنی درست قبل از همین شماره 4
ولی من دوست داشتم شماره 5 درباره جیل بود چون بدجوری شماره 3 چسبید بهم ( البته بعد از شماره 2)
منم خیلی شماره ی 2 بهم چسبید .نقل قول:
من که شماره 2 خیلی بهم چسبید. اولین اویلی که بازی کردم اویل 2 بود که فکر کنم مربوط میشد به سال 1999 یعنی حدود 8 سال پیش. از اون موقع عاشق این بازی شده بودم. به نظرم هیچ کدموشون داستانش جذابیت 2 رو نداشت. البته دارم می گم که داستانش ها, نه گرافیک و چیزایه دیگه. هرچند گرافیکشم نسبت به اون موقع خیلی خوب بود....
دوست دارم بدونم سرنوشت لیان, کلیر, ایدا, کریس, جیل و ... در آخر چی میشه
بالاخره کی با کی ازدواج میکنه؟؟؟ اینم بگم که خودم هنوز اویل 4 رو بازی نکردم و منتظر نسخه ubi موندم یا لینکی ازش پیدا کنم یا ببینم بالاخره توی ایران میاد یا نه....
راستی ناگفته نمونه که مطمئن باشین کریس و کلیر با هم ازدواج نمی کنن. چون خواهر برادرن .....
به احتمال زیاد گرافیک شما 128 Geforce هست . این بازی با این گرافیک مشکل داره .نقل قول:
سلام
من توی مرحله ی اول گیر کردم
وقتی داخل اولین در که به نظر می یاد آهنی هستش می شم بعدش که می خوام بازی کنم صفحه ی بازی من مه آلود می شه می خواستم بدونم این مه آلود شدن مال خود بازی هستش یا که نه یک اشکالی وجود داره
با تشکر
مشکل از سیستمت هستش .
فعلا این رو از من داشته باشید.
راجع به یه رزیدنت اویل جدید هست (که خدا کنه عرضه بشه:40::40: :40: )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع:هفته نامه کلیک
RE2 شاهكار سري RE هاست، بدون ترديد، من هنوزهم CDهاشو دارم و بازي ميكنم، هرچند رو سيستم جديدم خوب راه نميان.نقل قول:
من دوست دارم بدونم عقبت Jill چی میشه ،چون اولین شخصیتی بود که تو evil 1 باش بازی کردم راستی من تا حالا Veronica code چیزی نشدیده بودم یعنی فقط اسمشو شنیده بودم ولی فکر نمی کردم مربوط به همین evil خودمون باشه. کی بازی کرده ؟ ارزش بازی کردن داره؟
سلام به همگي.
خوب بياين در رابطه با يه چيز ديگه بحث كنيم.مثلا ترسناكترين لحظات بازي.در كجاي بازي شما خيلي ترسيده ايد.در كدام مكان و به چه دليل؟؟:31:
Code Veronica یکی از بهتری سری های اویل بودنقل قول:
با اینکه داستان جدایی داشت ولی خیلی از شماره 2 و 3 بهتره بود به نظر من
نقش اصلی هم Claire Redfield هست که از توی یک زندان بازی رو شروع میکنه
و به دنبال برادر گم شده اش میگرده در راکون سیتی
آره . خيلي قشنگ بود .نقل قول:
Code Veronica یکی از بهتری سری های اویل بود
با اینکه داستان جدایی داشت ولی خیلی از شماره 2 و 3 بهتره بود به نظر من
نقش اصلی هم Claire Redfield هست که از توی یک زندان بازی رو شروع میکنه
و به دنبال برادر گم شده اش میگرده در راکون سیتی
تازه يه نكته اي داشت كه كمتر كسي توجه ميكرد .
اگه بازي رو تا آخر برده باشي ، آخرش يه كد ازت ميخواد .
اون كد همون Veronica هست ! يعني اسم بازي !!!!!!!
راستي آخر همين Code Veronica كلير تونست برادرش رو پيدا كنه ؟
من در كل بازي از اون اره برقي ها خيلي ميترسم و ميترسيدم !نقل قول:
سلام به همگي.
خوب بياين در رابطه با يه چيز ديگه بحث كنيم.مثلا ترسناكترين لحظات بازي.در كجاي بازي شما خيلي ترسيده ايد.در كدام مكان و به چه دليل؟؟
وقتي صداشون از دور مياد تنم ميوفته به لرزيدن !!!!!!
چون فقط كافي بهت برسن . ديگه هيچ اميدي به ادامه ي بازي نيست .
یک وقتهای بازی مه الودهه و هیچ جای از بازی پیدا نیست اینجا آیا باید چراغی باشه چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من از اون جونور هاي گنده كه فقط بايد به نقاط حساسشون بزني ميترسم چون منو ياد كابوس هام ميندازن!نقل قول:
از صداي نفس كشيدنشون كه از دور مياد مور مورم ميشه!
اول صداشون از دور مياد بعد از پشت ديوار سرو كلشون پيدا ميشه!
بله درستهنقل قول:
ورونیکا جد اون خواهر و برادر دوقلو بود که با هم آمبرلا رو بوجود آوردن
اصلا از سی دی دوم که بازی رو با کریس ادامه دادیم !!!!نقل قول:
و کریس کلر رو نجات داد با وسکر مبارزه کرد اما مجبور شد در بره و همراه کلر از پایگاه آمبرلا فرار کرد
اونجا كه يارو از تو فر ميپره بيرون خرتو ميگيره... يا اون سطل اشغال كه توش يه كيسه است كه تكون ميخوره..خيلي ترسناك بودن!
از اون زشت هایی که فقط با دوربین مخصوص می میرن می ترسیدمنقل قول:
توی زیربازی mercenaries از اون اره بدست گنده می ترسم همیشه تا می بینمش قلبم می یاد بالا
نظرم عوض شد اون جونور مسخره که تو اون قفس سه تیکه سروکلش پیدا میشه بعدشم از دره میاد بالا، کشتنش خیلی سخت بود ، حالا رسیدم به کروزر ، امیدوارم دوباره نظرم عوض نشه :13:
در مورد جاهای ترسناکم باید بگم اون جونور تیغ تیغیا یه مقدار ترسناک بودن.
با این حساب Code Veronica یه جورایی دنباله evil 2 میشه، واجب شد بازی کنم ( البته اگه وقت کنم :41: )نقل قول:
اسم Code Veronica رو قبلا شنيدم، اما جز سريهاي اصلي تا حالا هيچكدوم رو بازي نكردم، اين Code Veronica نسخهي مخصوص PC هم داره يا نه؟
در ضمن من چيز واقعا ترسناكي تو بازي نديدم، بخشهاي چندشآور و ناراحتكننده داره، اما ترسناك نه. البته هنوز هم از اتفاقات ناگهانيش ميترسم، مثلا 90 درجه ميچرخي ميبيني يكي كنارت وايستاده داره نگات ميكنه، شده كه تا حالا اين جور موقعها يك متر پريدم هوا.
فيلم سينمايي The Texas Chainsaw Massacre محصول سال 2003 منبع الهام احتمالي شركت CAPCOM براي طراحي شخصيتهاي داراي ارهموتوري (البته داستان اين فيلم خيلي قديميتره):
موافقم.اينا خيلي بدترند.نقل قول:
البته اون اره برقي ها هم يه كم بله ديگه.ترسناكند.
تو شماره 3 این بازی یه جا تو پلیس بودی و دنبال کارت بودم که از پله اومدم پایین
هیچ صدایی نمیومد! ناگهان صدای کلاغی اومد....
دوربین رویش به پشت شد و دوباره که راه افتادم دوربین جلو رو نشون داد و بعد اون غول لعنتی از شیشه اومد و سکوتو جوری شکوند که من با دسته پریدم هوا.... (خنده داره ولی اگه جای من 2 نصب شب بازی میکردید می مردید!!!)
بعد تو همون شماره 3 یه جا باید دنبال روغن می گشتیم تا طناب را آتیش بزنیم که زامبی ها از در یه دفعه میان بیرون که آدم سکته می کنه!!!
راستی شماره 1 این بازی ترسناکترین بازی قرن انتخاب شده بود!!!
یکی میشه اسم همه شخصیت ها را با عکس بزاره آخه من خیلی هاشون را یادم رفته و قاتی کردم هر کی اینکارو بکنه دعاش می کنم!!!
با تشکر
نقل قول:
تهیه کنند: Hiroyuki Kobayashi
کارگردان: Shinji Mikami
CHRIS REDFIELD
Height: 181cm Weight: 90kg Blood Type: 0Age: 25
------------------------------------------------------------------------
JILL VALENTINE
Height: 165cm Weight: 50kg Blood Type: B Age: 23
-------------------------------------------------------------------
ALBERT WESKER
Height: 183cm Weight: 84,5kg Blood Type: 0Age: 36
-------------------------------------------------------------------------
BARRY BURTON
Height: 183cm Weight: 89kg Blood Type: AAge: 38
---------------------------------------------------------------------
REBECCA CHAMBERS
Height: 160cm Weight: 42kg Blood Type: ABAge: 18
===================================
عکس های از بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازی عرضه شده قبلا" اونم واسه gamecube. اینم لینکش:نقل قول:
بازی های معروف معمولا" بعد از 10 سال یه یادبود براشون میسازن. اسم اصلیه این بازی اینه :
Resident Evil 10th Anniversary
فکر هم نمی کنم واسه pc عرضه بشه.
الان قراره تا حدودا" 10 روز دیگه برای یادبود دهمین سالگرد بازی Tomb Raider یه بازی با این عنوان بیرون بیاد:
Tomb Raider: Anniversary
و خوبیش اینه که کمپانی eidos این بازی رو واسه pc هم انتشار میده مثل دفعه های قبل.
در رابطه با بازی RE: Code Veronica باید بگم که یه انقلاب بود تو سری بازی های evil. دوربین های متحرک و گرافیک خارق العاده باعث شد سری بازی های RE رنگ جدیدی به خودش بگیره. علت اینکه این بازی زیاد معروف نشد چند دلیل داشت. یکی اینکه این بازی تو سری اصلی RE ها نبود و عاقبت کلیر رو بعد از RE 2 نشون میداد که همچنان دنبال برادرشه. علت دیگه هم این بود که این بازی اول واسه کنسول DreamCast ساخته شد که متاسفانه این کنسول طرفدارای زیادی پیدا نکرد.
بابا عکس شخصیصت ها را با اسمشان از توی بازی بگذارید
ممنون:46:
چيزي كه resident گفته، RESIDENT EVIL - The Umbrella chronicles هست كه هنوز توليد نشده و طبق متني كه ايشون گذاشته فعلا فقط براي Wii ساخته ميشه.نقل قول:
این بازی عرضه شده قبلا" اونم واسه gamecube. اینم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] niversary
بازی های معروف معمولا" بعد از 10 سال یه یادبود براشون میسازن. اسم اصلیه این بازی اینه :
Resident Evil 10th Anniversary
فکر هم نمی کنم واسه pc عرضه بشه.
سلام تورو خدا کمکم کنین من وقتی به اولین در میرسم تو بازی وقتی وارد میشم(همونجای که اتیش روشن کردن) همه جا سفید میشه هیچی دیده نمیشه دارم دیوونه نیشم کمکم کنین
بله شما درست می گی. من متاسفانه این رو با Anniversary اشتباه گرفتم.نقل قول:
اسم این بازی Resident Evil: The Umbrella Chronicles هستش و قراره 2007 بیاد.
اطلاعاتی که درباره این بازی پیدا کردم اینه:
مرحله اول امارت اویل ۱ کارکترها جیل و کرس
مرحله دوم اداره پلیس راکون سیتی کارکترها لیون و کلر
مرحله سوم شهر راکون سیتی کارلس و جیل
مرحله چهارم روستا(اویل ۴)لیون و ایدا
البته هانک وسکر و ربکا چمبر کارکترهایی هستند که میشه اونها رو باز کرد.
البته این داستان اصلی بازی نیست داستان بازی بین کد ورونیکا و اویل ۴ هستش این تمام اطلاعاتی که کپکام انتشار داده(منبع rezidentevil.blogfa.com)
این لینک این بازی و عکسهاش:
باسلام خدمت تمامی دوستان
این بازی با کارت گرافیک جی فورس 5200 با 128 mgpk مشکل دارد و تصویر مه آلود می شود آیا در این خصوص راهی جهت اجرای این بازی با این کارت گرافیک وجود دارد یا نه؟
در صورت امکان لطفا راهنمایی نمایید
نقل قول:
این بازی روی کارت Geforce fx 5200 or ATI Radeon 9200 64 bit(مربوط به پهنای باند نه مقدار حافظه) دچار مشکل میشه.(اينو از يه وبلاگ كپي پيست كردم).
من خودم با كارت گرافيك Geforce fx 5200128 بازي رو بدون هيچ مشكلي تموم كردم.اگه 64 بيت بود كه هيچي اگه 128 بيت بود و باز هم اين مشكل رو داشت virtual memory رو ببريد بالا و بعد امتحان كنيد.
با سلام
دوست عزیز من هم درست وقتی تیکه ی اول رو میرفتم و از یه در رد که میشدم مه الود میشد.
ولی اومدم درایور کارت گرافیک رو اپدیت کردم درست شد.
شما یکبار درایور کارت گرفیکت رو اپدیت کن شاید درست شد.
فکر کنم کمر کارت گرافیکت اونجا میشکنه!نقل قول:
کارت گرافیکت چیه؟ بازی چند سیدی بود؟
من با 9250 ATI امتحان کردم فقط منو و دموی اول بازی که لیون با ماشین میاد رو نشون میده!نقل قول:
اما با 6200 TC و 7300GT خیلی خوب و روون اجرا شد
کسی خبر نداره نسخه یوبی سافت کی میاد؟:13:
قابل توجه دوستان كه اين بازي با XFX 5500 هم مياد .نقل قول:
من با 9250 ATI امتحان کردم فقط منو و دموی اول بازی که لیون با ماشین میاد رو نشون میده!
اما با 6200 TC و 7300GT خیلی خوب و روون اجرا شد
کسی خبر نداره نسخه یوبی سافت کی میاد؟
من خودم اين بازي رو با همين گرافيك و CPU 1.7 Celeron بازي كردم !!!!!
mohammadgame:نقل قول:
سلام: بابا اینجا که کاری نداره چراغ رو ول کن برو توی کلیسا طبقه دوم یه جایی است کنار لوستر کنارش وایسا از روی لوسر میره اون طرف و ادامش هم خودت می بینی
mohammadgameنقل قول:
سلام:بابا گرافیک biohazard 4 فوق العاده است و شبیه فیلمه من روی geforce6200 که امتحان کردم گرافیکش عالی بود
mohammadgame
سلام:بابا گرافیک biohazard 4 فوق العاده است و شبیه فیلمه من روی geforce6200 که امتحان کردم گرافیکش عالی بود